Reducerile de vara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pe mine ma intereseaza in general reducerile ptr copil, deci Waikiki aveti idee cand incep reducerile?
ca la Kiabi, m-am cam lamurit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

la Okaidi au inceput reducerile? mereu am luat pentru baietelul meu; altfel, sunt destul de scumpe si pentru un sezon cat sunt purtate, nu-si justifica pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pe t-a-o.com au inceput!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

pe t-a-o.com am targuit acum 1 luna ; erau si atunci reduceri substantiale si avantajul ca am gasit ce masuri aveam nevoie; de cand au anuntat 70% care de fapt se aplica la cateva produse si cele mai urate, nu au mai nimic la categoria 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Astazi am facut cateva cumparaturi, dar nu serios, ci doar asa, sa nu raman cu impresia ca am ratat startul la reduceri : o camasa alba din bumbac fin + o esarfa cu imprimeu "marinel", tot din bumbac, de la... Stradivarius parca, si un tricou fluid de la Oysho (+ niste zdranganele). Oricum, din cate am vazut, erau reduceri cam peste tot, dar nu toate meritau (procentele sunt variabile, reduceri de la 10 la 50%).

Ca idee, in magazinele de lenjerie/costume de baie/pijamale, gen Oysho, Women's Secret, au si diverse haine frumusele (la Women's Secret de ex. au tricouri din bumbac de calitate mult mai buna decat in alte magazine), iar la Oysho am vazut si multe sandale dragute (mi-as fi luat vreo 3-4 perechi, dar am fost rezonabila :); insa maine cred ca ma intorc, ma tot gandesc la niste sandale cu platforma care pareau extrem de comode).

As mai vrea o camasa/bluza din matase (greu de gasit, iar daca o gasesc sigur e scumpa), o salopeta, jeans "boyfriend" (daca aveti vreo idee, shoot, ca eu chiar nu stiu unde as putea gasi) o geanta poate, si... cam atat.

Androix, ce fel de pantaloni de vara cauti? Eu in general pantaloni am luat de la Zara, din bumbac, in diverse culori (bej, kaki, roz foarte pal), drepti sau pana. Chiar au o foarte mare varietate de pantaloni, diverse forme/culori/materiale, office sau casual, sau mai "funky" (mi-am luat si eu unii mai fistichii, mi-a placut la nebuie imprimeul, dar materialul nu e grozav - vascoza foarte subtire). Oricum, la mine e clar, 95% dintre pantaloni sunt de la Zara, si cred c-o sa mai iau, ca am facut un fel de fixatie pentru pantaloni (imi casuna pe cate ceva, dupa ce am avut obsesie cu rochiile, apoi cu fustele lungi, am trecut la pantaloni acum).

Spor la shopping!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salcia, caut o pereche de pantaloni de in, mai de "tavaleala". Problema mea este ca acum sunt intre masuri. (Cand i-am zis asta sotului meu a inceput sa rada: adik trebuie sa mai slabesti sau sa te ingrasi? Si ce ti-e mai la indemana? Lasa probatul si hai sa mancam ceva! ) 44 ma strange in talie si se revarsa un colac de sunci si 46 ori mi-e foarte mare, ori face cute urite in fata in functie de model. Tot zic ca trec strada pana la un atelier de croitorie sa intreb daca sunt in stare sa-mi bage putin material in talie daca e nevoie la o pereche de pantaloni ca sa risc si sa iau un 44, dar nu apuc
Si am uitat sa spun ce era mai important: din pacate pentru mine la masura asta Zara si restul magazinelor sunt "forbidden" nu gasesc nici sosete masura mea in 90% din magazine Deci ramane sa aleg din foarte putine variante.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

www.asos.com ; au ceva reduceri in perioada asta; am cumparat si eu acum 3 saptamani de la ei; coletul a ajuns mai repede decat au zis.

si cel mai important: livreaza gratis in RO, indiferent de valoare; nu stiu cum e cu returul; eu din fercire nu am avut nevoie.

Mergi la inceput

Androix, hm, da, la masuri mai mari e complicat de gasit produse ok in magazinele "high street", din pacate. Cred totusi ca am vazut si marimi mai mari la magazine gen Debenham's, Marks & Spencer's, dar nu stiu daca au pantaloni de in. Si eu caut pantaloni de in frumosi, mi se pare ca modelul clasic de in e o specie pe cale de disparitie...

Dar ar fi bine sa intrebi la croitorie, poate iti pot largi un 44, sau stramta un 46, mai ales daca zici ca e aproape de tine atelierul. A propos, eu am incercat sa stramtez zilele trecute o pereche de pantaloni pe care o am de vreo 2-3 ani si nu o pot purta, dar am nimerit o croitoreasa extrem de acra si nu a vrut sa ma ajute, in schimb surorii mele i-a stramtat niste pantaloni (probabil era intr-o dispozitie mai buna), dar i-a facut astfel incat diferenta fata de cum erau inainte e practic invizibila . Deci nu va recomand serviciile de croitorie de la Plaza Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Salcia cat costa o operatiune de stramtat / scurtat la Plaza ???

Thanks !

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Geniest, cam 16 ron, din cate imi aduc aminte.

A, si am gasit pantaloni de in buni de tavaleala astazi, la Carrefour. De fapt sunt 50% in, 50% bumbac, kaki, drepti, cu elastic + snur in talie, si lungime reglabila (au "breteluta" din aia cu ajutorul careia se pot scurta). Si cred ca au si masuri mai mari, in plus erau la reducere (cred ca sunt cam 40 ron, un chilipir neasteptat :)).

Mergi la inceput