Reducerile de vara
Raspunsuri - Pagina 4
salcia spune:
Buna fetelor !
N-am mai avut timp sa alerg dupa reduceri, pentru ca am fost in vacanta (unde n-am cumparat nimic, chiar sunt mandra de mine... sau, hai sa fiu sincera, am cumparat un colier din perle de cultura, dar a fost foarte ieftin). Dar va dau dreptate, de multe ori mi s-a intamplat sa vad ca inainte de reduceri au crescut brusc preturile, sau sa vad la reduceri numai produse de proasta calitate. Oricum, am ajuns la concluzia ca am foarte multe haine/sandale/pantofi etc., deci voi incerca sa fiu cat se poate de chibzuita si sa nu cumpar decat lucruri de calitate care au fost cu adevarat reduse substantial.
Cat despre haine asemanatoare celor din magazinele "high street", pentru fetele din Bucuresti, eu am gasit asa ceva intr-un magazin de pe strada Smardan, in centrul vechi, cum vii dinspre intersectia cu Lipscani in jos, pe partea dreapta. De fapt nu asemanatoare, am gasit pantaloni absolut identici cu cei de la Zara, la preturi cu 30-40% mai mici (fara reduceri). Au si rochii si fuste dragute, si incaltaminte.
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Salcia, caut o pereche de pantaloni de in, mai de "tavaleala". Problema mea este ca acum sunt intre masuri. (Cand i-am zis asta sotului meu a inceput sa rada: adik trebuie sa mai slabesti sau sa te ingrasi? Si ce ti-e mai la indemana? Lasa probatul si hai sa mancam ceva! ) 44 ma strange in talie si se revarsa un colac de sunci si 46 ori mi-e foarte mare, ori face cute urite in fata in functie de model. Tot zic ca trec strada pana la un atelier de croitorie sa intreb daca sunt in stare sa-mi bage putin material in talie daca e nevoie la o pereche de pantaloni ca sa risc si sa iau un 44, dar nu apuc Si am uitat sa spun ce era mai important: din pacate pentru mine la masura asta Zara si restul magazinelor sunt "forbidden" nu gasesc nici sosete masura mea in 90% din magazine Deci ramane sa aleg din foarte putine variante. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
C&A sau Debenhams au marimi asa "intre marimi". In aceeasi situatie sint si eu.
Iar la pantaloni se poate scoate betelia cu totul si vin bine. Se intareste pe dedesupt cu o rejansa.
catrinik spune:
Am fost zilele trecute la Debenhams, pt copil.
Au inceput reduceri si de 50% si am luat 4 tricouri cu mineca scurta cu 100 lei ( toate ).
La Kiabi am gasit: o geaca si 2 perechi de pantaloni cu 75 lei cu totul. Dar intr-adevar la Kiabi tb sapat, ca sint multe lucruri urite. In schimb pantalonii pt baieti mi se par ok.
La Z s-au terminat ( dar nu am vazut lucruri mai urite ca anul asta ).
Si la C&A au reduceri. Si acolo gasesc si pt copil si pt mine. Si pt sotz.
roxanaz spune:
la Kiabi daca ai timp de stat gasesti multe lucruri dragute - de toata ziua. ieri am luat set de soseste 5 perechi, camasa cu maneca scurta si pantaloni ff frumosi de baiat (8ani) 55 de lei.
la Bata is reduceri si frumoosi pantofii!!! 150 ron - de piele, lacuiti.. o nebunie.
La Zara eu am noroc, inca intru in L . deci am gasit fuste cu 70 ron, bluze la fel. de office sau smart casual.