Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
da cu ala de 3+ in care i-am mai dat inca 2 gauri cu varful de la forfecuta ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste |
multumesc. deci 150 apa,4 mas nan si 1 mas cereale.,nu?
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada eu stiu de 0,5. alte simptome nu are, nu e racit, nu tuseste, nu are rohu'n gat...........ce altceva?? mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
apasa si urechiutele si daca nici alea nu-l dor cred ca e ok. oricum sa spui dr cand mergi la vaccin
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
multumesc. deci 150 apa,4 mas nan si 1 mas cereale.,nu? mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
nu, in 150 ml de lapte pun 1 cupa cereale - asta inseamna mai putin apa
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
multumesc din suflet fetelor pt urari
vai fetelor, asa m-a luat un chef de plecat in vacanta ..si nu cred ca vom avea cu cine sa mergem vara asta...o parte din prieteni pleaca luna asta..si noi am zis ca e prea devreme, iar altii nu mai pleaca deloc
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
apasa si urechiutele si daca nici alea nu-l dor cred ca e ok. oricum sa spui dr cand mergi la vaccin Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
am fost la dr zilele trecute si i a verificat si urechiusele....off ca nu stiu de ce face ocazional aceasi febra usoara...
bb_yasmi spune:
mada nici noi nu ne-am hotarat cu concediul inca parca as duce-o pe iasmi la mare.....dar tati exclude din start litoralul nostru iar in afara tarii nu vrea sa mergem cu bebe anul asta.....eu acum parca as vrea la orice mare..oriunde..chiar si la noi..sa se bucure si buburuza mare putin! sa vedem...mai "cantarim" posibilitatile
dar iarasi stau si ma gandesc....sa fac un drum de 13 ore cu copilasii pt conditiile jalnice de la noi....plus preturile exagerate...
mada pai cerealele cu orez si roscove sunt cu tot cu lapte nu??? scrie pe cutie sau asa ti-a spus pediatra??intreb pt ca eu inca nu am citit c scrie pe cutie...
bb_yasmi spune:
cami vreau sa vad rochiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma retrag si eu sa fac amiaza cu juniorul.
apropo mai vrea cineva sa mearga la mare la sf de iulie inceput de august???? sau voi unde mergeti in concediu????
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada nici noi nu ne-am hotarat cu concediul inca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mada pai cerealele cu orez si roscove sunt cu tot cu lapte nu??? scrie pe cutie sau asa ti-a spus pediatra??intreb pt ca eu inca nu am citit c scrie pe cutie... mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
cerealele sunt fara lapte. Mai erau unele care includeau sin lapte, se numeau Mic dejun...cumva
pt mare, decat 13 ore pt litoralul nostru, mai bine 14 ore pt bulgari. Noi asta vrem, dar sa vedem cum si cand si cu cine
![](bang.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
mada si yasmy , mulrtumesc de raspuns, mada si eu ii dau lp lui Dodo seara si de atunci doarme de la 10.30 la 6
, si eu as vrea pe la 7 luni sa o intarc.. oricum dupa numai secreti anticorpi pt ei..
simo a trecut, nu de tot... dar mai iau un nurofen si gata sper..
yasmy, te-ai gandit sa vii in croatia... .aici pe litoral sunt f multe masini de arad, timisoara etc...poti venii prin ungaria... pe autostrada... iti recomand sa inchiriezi apart si ai bucatariei sa-i faci lui Lucas papici
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Picky_toto/Picky_toto.jpg)
Picky_toto spune:
Ne-am intors de pe drumuri ..;cu un copil marait si ud ca a facut pipi pe ea in parc si m-am chinuit juma de ora sa o iau de acolo ;.vb de cea mare..si cu un bebe fomist..si cu un caine...sunt franta de oboseala..
Am trimis link-ul cu pozele noastre pe mail-ul comun, sunt pozici si de la aniversarea Stefaniei pe care i-am tinut-o in parc. Din pacate nu am avut copii de varsta ei..doar frati ei si copilul prietenilor nostri de aici.
Strumf flamanda se vb aici unde locuiesc eu...in Antwerpen...in Brussel se vb franceza. Si da flamanda e grea, ciudata dar daca stii engleza si/sau germana ai sanse sa o inveti rapid...eu ma descurc cu ea si nu mi se mai pare grea ...
pupici
Mami de
![](bubumica.gif)
![](zana.gif)
![](bubumica.gif)
![](bebic.gif)
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai