Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
eu sunt prin zona strumphule
mai ies afara cu fetele
mai alaptez
mai dau sa manance antoniei
mai culeg niste cirese din copacul rasadit de mnine acu cativa ani
cam din astea
da nu plec nicaieri ca mi-e greu cu doua mici mici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cami_antonia spune:
am lasat-o pe antonia acum in curte
putin inainte de culcare
doar in body
cu picioarele goale
pt prima data pe anul asta
ahahahaha
sa vedeti cum adulmeca fiecare bucata de pamant pe care calca
ahahahah
cred ca ii place
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank Seara buna dragi mamici! Aterizez si eu sporadic ptr ca nu se poate altfel. Am un program incarcat, ... Ioana este la fel de cuminte ![]() Multumesc tuturor ptr cuvintele frumoase la adresa ei ![]() madutza_bra incep cu tine ptr ca a fost ziua ta si nu am apucat sa-ti urez UN LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA MINUNATA!!! ![]() In alta ordine de idei, am citit ca ii dai lp seara micutei si doarme toata noaptea, dar de ce nu-i dai lm chiar daca se scoala la 3? banuiesc ca nu va fi mereu asa...au si ei perioade...nu? zis si eu... sper sa nu fie cu suparare ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() |
multumesc pentru urari
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
strumf cand sotul nu e acasa exista taxi sau dc e ceva mai urgent poate veni la orice ora
delia si eu am facut mazare acum 2 zile azi am mancat la chinezesc
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
citat din mesajul lui miki1979 buburuza mea are la okisori irisul inegal, adica unul mai mare altul mai mic..mai intati am observat eu pe urma si sotul..n-am acordat atentie ca stiam ca okii mai tarziu se definitiveaza dar m-au mancat degetele sa caut pe net si am citit numai prostii..ca tumoare, probleme de nerv optic, neurologic, etc etc. ![]() ![]() aveti idee de asa ceva ? noi si cu vlad am alergat pe la oftalmologi ca are o pata depigmentata pe okisor si ne-am speriat ..ar fi culmea sa aiba si ea probleme tot cu okisorii.. mami de 2 prichindei |
David asa are de mic...si eu m-am speriat atunci, mi-am sunat pediatra care mi-a spus ca asa e el si sa nu-l mai analizez atat...Acum nu stiu ce sa zic..si la el diferentza e vizibila.
Catank...am 3 baieti frumosi
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Lavi ce bine ca recupereaza...probabil si dintisorii au coincis cu caldurile alea mari...
Scrish si Pisuc, sa va fie de bine intalnirea, ce baieti frumosi aveti!!
Strumpfi, sa stapanitzi sanatosi masinutza! si da..e o necesitate scoala de soferi mai ales cu un pui mic...nu stii niciodata cand ai nevoie, vreo urgentza ceva.
Lalely, te pregatesti din plin... sa aveti o petrecere frumoasa...vremea inteleg ca va fi cu sigurantza f calduroasa
Someleac, nu stiu ce sa-ti spun cu operatia..sper doar sa treaca repejor!
Ailed, a trecut torticolisul?
![](pupic.gif)
Ally, profita de timpul cu sotzul...eu pe-al meu il vad din ce in ce mai putin parca...si wdurile s-au scurtat teribil...dar de-acum ca am terminat si cu mutarea si cu botezul sper sa ne linistim ...
Picky...ce nasol cu cresa...iti inteleg disperarea...fug sa vad pozicile noi imediat.
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui pisucmic Neata neata! Puiul a dormit de la 22 la 6.15, asa ca la 4.30 eu, fara somn, am pompat 120 ml LM dintr-un singur san!!! Deci el cand se scoala spre dimi papa cam 200 ml!!! Nu ma mir ca ia atata in greutate... Ce am pompat e excelent fiindca maine mergem la bise la nunta unor prieteni si nu stau cu grija. MadutzaBra vroiam sa te intreb fiindca stiu ca tu ai congelat laptic pt botez: cum ai procedat exact la de congelare: bainmarie, apoi trecut in biberon si apoi unde ai stocat pe per botezului? Multumesc mult! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
Cu o seara inainte de botez am scos laptele din congelator si l-am bagat in frigider. Dupa botez am venit acasa si am incalzit laptele: am pus biberonul intr-un ibric cu apa fierbinte si l-am incalzit cat am considerat necesar, apoi l-am pus in termos pt biberoane.
![](floare.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi eu sunt pe la bucatareala...vreau sa fac rpd o ciorbica de perisoare apoi sa plec la mall ![]() ![]() catank ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ar fi multeeee de povestit dar nu vreau sa acaparez subiectul ![]() strumf bine spune catank, fa si tu scoala de soferi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deci, daca spuneam aseara ca bubu a papat 1000 ml...la ora 23.30 si-a mai bagat o masa de 120 ml ![]() ![]() si aseara iarasi a facut o usoara febra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
eu stiam ca rectal ets ecu 0.3 mai mult decat real, adik Lucas ar fi avut 38.1. Ai grija cu febra sa nu fie de la altceva, mai ales ca luni aveti vaccin
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada, cu ce tetina ii lapte laptele cu cereale catalinei?? eu am vazut ca sunt de la avent 3+ cu orificiul variabil pt hrana semisolida.... a gandeam sa ii cumpar azi. i a adus nasa lui cereale orez cu roscove de la nestle si ma gandeam sa ii pun o masura seara in bibe. tu cat ii pui?? mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
da cu ala de 3+ in care i-am mai dat inca 2 gauri cu varful de la forfecuta
![](icon_smile_big.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
mada eu stiu de 0,5. alte simptome nu are, nu e racit, nu tuseste, nu are rohu'n gat...........ce altceva??
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ailed_dota revin, fara probleme a luat titi la urmatoarea masa...Yasmy si mada voi ii dati cereale dupa ce implineste 4 luni, ca mea e manechina oricum nu-mi fac probleme... mami de fete frumoase: ![]() ![]() |
da, am asteptat sa faca 4 luni. Pana atunci stomacelul nu este pregatit sa digere si alteceva in afara de lapte - de ex cereale
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze