Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Ne-am intors de pe drumuri ..;cu un copil marait si ud ca a facut pipi pe ea in parc si m-am chinuit juma de ora sa o iau de acolo ;.vb de cea mare..si cu un bebe fomist..si cu un caine...sunt franta de oboseala..

Am trimis link-ul cu pozele noastre pe mail-ul comun, sunt pozici si de la aniversarea Stefaniei pe care i-am tinut-o in parc. Din pacate nu am avut copii de varsta ei..doar frati ei si copilul prietenilor nostri de aici.

Strumf flamanda se vb aici unde locuiesc eu...in Antwerpen...in Brussel se vb franceza. Si da flamanda e grea, ciudata dar daca stii engleza si/sau germana ai sanse sa o inveti rapid...eu ma descurc cu ea si nu mi se mai pare grea ...

pupici

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

esti tare, eu dupa ce am auzit flamanda mi s-a parut germana dulce ca o limba latina

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi sa nu aibe cel mic un virus care se poate manifesta doar prin febra
urmareste-lca daca o tine asa sa mergeti la un medic
sa va dea niste analize de facut
noi am avut cu antonia episoade de temp
fara nici un alt simptom
antibiotic
si gata
era viroza
si nu iti recomand sa faci vaccin cu febra
se zice ca il faci degeaba
si nu isi face efectul

daaaaaaa
vei vedea si rochia
sper sa imi aduca tipul cd-ul cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia, da avem o oferta pt dubronic (nu cred ca am scris bine ) dar am face 20 de ore cu masina

cami...doar ocazional mi-a facut febra (sambata si aseara), temp a fost mica 37,5-37,8 (dupa ce am scazut 5 unitati) si i a trecut fara sa ii dau nimic.

mada

vaii fetele am dormit asa bine pana acum as mai fi dormit pana la 7 cred dar tre sa scot buburuza de la gradi...Lucas inca doarme....asa imi e de mila ca tre sa il trezesc ca sa pape si apoi sa mergem dupa Iasmi...iar apoi pana diseara la 22 tot pe afara stam..

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally cu noi nu mai vrei sa vb???? doar la "cealalta" odisee??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dinora, Madutza - multumesc mult!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna fetele,

ne-am intors de la doctor. Mama ce mi-a plins asta mic!!! Dar spre deosebire de primul vaccin (la care mi-a facut febra si a tot marait 3 zile la rind), azi (pina la moment) nu are Julius nimic-nimic.

Ne-a controlat d-na doctor cum stam cu toate reflexele ce trebuiau sa se dezvolte pina acum shi e totul perfect. M-a linistit de greutate. Azi Julius avea 8500gr la 68 cm. A zis ca inaltimea corespunde cu greutatea si ca BMI-ul e ok! M-am linistit si eu.

Vreau si eu in vacantaaaaaaaaaaaaa!!! Dar vara asta va fi scurta de tot pe aici prin Germania (cel departe Italia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Salutare mamici si pitici

Ce faceti ? Stati la soare ca soparlele? timiteti ceva soare si la Londra ca aici e rece si a plouat si cred ca o sa mai ploua si mai tarziu si eu vreau soare si frumos ca deja mi-a ajuns ploaia pe saptamana asta

Noi am fost pe afara un pic dimineata apoi am revenit, a papat piscoata si a dormit 2 ore si mami juma de ora ca s-a trezit piscoata in plansete de burtica si mi-a sarit somnul ca m-am ridicat sa ii dau gripe water si deh.. data viitaore o sa dorm mai mult

Am tras o tura de chiote si chiueli cu piscoata acum , ce ne-am mai vorbit noi ... aaaa eee auuu aeeee o imitam si ea facea si mai tare si mai mult acum a inceput sa se marai canu ii mai dau atentie si ma dau pe net , e langa mine pe pat si se uita stramb la mine

dinora, cuma fost la vaccin? a plans puiul sau a fost cuminte ?

yasmi, ceva analize i-ai facut juniorului ? trimite niste somn si la donsoara mea ca vad ca nu prea mai serveste ziua cum obisnuia si daca nu doarme si nu se odihneste e cam maraita tare frumos ai povestit de Iasmina cum sta ea si ii spune cate ibn luna si in stele fratiorului

cami, multumesc si da, sa stii ca socrii mei sunt super , niste oameni cumsecade chit ca-s super bogati nu au nici o fitza nimic, sunt cu picioarele pe pamant , realisti si de treaba si ma iubesc mult mult... in special socrul cand vine de fiecare data ma strange tare tare in brate si ma pupa apasat pe obraji, cand am fost un pic "depresurizata" si eram super obosita dupa nastere si fata imi refuza sanul, el a stat de vorba cu mine si m-a facut sa inteleg multe chestii, m-a adus pe linia de plutire si imi aduc aminte cand a plecat acasa atunci m-a strans in brate tare si mai mai ca nu imi dadea drumul si soacra ma iubeste dar nu asa de intens ca socrul , cred ca simte ca nu o prea plac asa tare ca ii plac prea tare pisicile si eu nu le inghit dar e si ea o super femeie si de fiecare data cand vine ne aduce ceva bun facut in casa de ea, prajituri, sucuri de fructe ... ea care ar putea sa cumpere toata cofetaria, sa spunem mai sunt multe de spus dar hai gata ca m-am laudat prea tare, sa nu ma invidiati ca am socri super de treaba si cumsecade care isi iubesc nora

Picky, am fost in Antwerpen odata, super oras , mi-a placut tare... am facut si poze pe malul Rinului , in piata centrala la catedrala aia mare frumoasa, la statuia lui Rubens parca daca imi aduc bine aminte si nu incurc borcanele am mancat ciocolata bunaaaaaaa si mi-a placut tare gara , sa nu mai spun ca m-am holbat la toate magazinele de bijuterii, stii tu, diamanteeeeeee super frumoasa zona de pietonal de la gara de acolo , am avut ce alerga de pe o parte pe alta la lins vitrinele Chit ca stiu engleza si o vorbesc de multi ani, germana am studiat in facultate un an dar nu mai stiu o boaba, decat ja si nein am uitat de Guten Tag dar nu ma vad vorbind flamanda sau olandeza apropo care e diferenta dintre olandeza si flamanda, cam cu e limba romana din Ardeal cu aia din Moldova? Ti-am admirat comorile, super frumoase amandoua si aia mare are niste falcute bune de papat si carliontii aia sunt foarte faini, vreau si eu la piscoata mea printesa mica iti seamana 100% , asta dupa mine nu stiu daca e chiar asa ca eu-s putin chioara si nu am ochelarii pe nas acum mi-au placut pozicile cu ele amandoua pupezele in patul mare ehh asa ceva visez si eu , sa am si eu 2 fetite dar dupa prima nastere si experienta traumatizanta nu am curaj pentru o a 2a sarcina

Ma duc ca urla mandra, i s-a facut foame poate mai trec pe aici mai tarziu dar nu stiu sigur , ca avem programat sa mergem la prietenii nostri in seara asta si maine daca o fi vreme buna iesim cu masinuta in afara Londrei, ca tot i-a venit si GPS ul domnului sot , sa nu ne ratacim

O seara buna si pe curand

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delia, da avem o oferta pt dubronic (nu cred ca am scris bine ) dar am face 20 de ore cu masina

cami...doar ocazional mi-a facut febra (sambata si aseara), temp a fost mica 37,5-37,8 (dupa ce am scazut 5 unitati) si i a trecut fara sa ii dau nimic.

mada

vaii fetele am dormit asa bine pana acum as mai fi dormit pana la 7 cred dar tre sa scot buburuza de la gradi...Lucas inca doarme....asa imi e de mila ca tre sa il trezesc ca sa pape si apoi sa mergem dupa Iasmi...iar apoi pana diseara la 22 tot pe afara stam..

dubrovnik , dar e capatul tarii... sunt niste statiuni minunate si mai aproape depinde ce fel de plaja vrei....

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

strumph da gofre n-ai papat in belgia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumph ma bucur ca te poti lauda cu astfel de socrii
e mareeeeeeeeee lucruuuuu
sa o tii tot asa
multi pupici si imbratisari si de la noi

eu astept pe barbatu meu
a fost la o inmormantare
la buzau
si acu e pe drum
diseara isi face ziua finuta mea de aici
si suntem invitati