Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
strumphitza spune:
Am trecut sa va salut, nimic important de spus, doar obosita, desi am dormit azi de pranz 3 ore nu stiu unde a intrat atata somn dar tare bine a mai fost, m-as culca si acum, desi e inca zi afara dar astept sa termine Nick papa si sa pap si apoi sa baiesc piscoata si sa ne bagam la nani ea acum trage un pui de somn, a adormit pe la 8 si un sfert, o las pana dupa ce servim noi cina si apoi o trezesc sa o baiesc si sa ii dau de papa pentru la noapte sa ii pun burtica la cale si apoi nani nani ca tot ploua afara mocaneste si ne trage la somn vremea
In dupa amiaza asta am fost pana in parc desi era cam inourat si ma gandeam eu ca o sa ne prinda ploaia dar nu are nimic, trebuie sa ma obisnuiesc sa o scot si pe ploaie afara pe donsoara ca doar e UK si o sa tot ploua de aici inainte , n-o fi numai soare in drum spre casa s-a pus pe ploaie sanatos, am scos husa de ploaie , am pus-o pe landou , mami a deschis umbrela si incet incet spre casa fata mea a dormit in ladou si masa o plimba prin ploaie am ajuns pe strada noastra si ea tot dormea si mi-a fost mila sa o bag in casa ca dormea asa bine la aer curat si stiam ca daca ajung in casa si nu o mai plimb si nu se huta huta in landou se trezeste deci a mai tras mami 2 ture la deal si la vale pe straduta noastra si s-a trezit dupa vreo ora , a fost frumos, am mers lejer, admiram ploaia si adulmecam mirosul florilor de tei ca e plin de tei pe strada mea
Cam asta despre noi, v-am citit ce ati scris dar am o lene sa scriu la fiecare in parte, sper ca mi se iarta, da ? am admirat pozici frumoase pe picasa, toti unul si unul
Ma duc sa pap ca e gata cina , bun sot am, eu stau pe net si el gateste
Noapte buna , somn usor!!!
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia aaaaaaaaaaa si pt fetele care lucreaza in domeniul bancar am si eu o intrebare si nu numai de fapt voi cum v-ati gandit sa va asigurati copiii? financiar va intreb adica faceti un depozit bancar in care nu umblati? faceti asigurare medicala pe numele lui? asigurare de studi??? sau ce? astept idei de la fiecare dintre voi ca ma roade mult de tot subiectul si vreau sa fac ceva in aceasta privinta de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
eu am pt Cristi asigurare de studii. Platesc pana va face 18 ani, apoi voi putea folosi banutii. Am sa fac si la fata dupa ce implineste 1 an.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
catank spune:
Seara buna fetelor!
Un mesaj scurt si fuga la somnic.
Eu cind am fost la preot sa vb ptr botez, i-am spus ca am doua pretentii 1. apa clada si 2. sa-i puna apa pe crestet fetei cu mina si asa a facut. Stiu ca sunt fel si fel de ''povesti'' dar exista si exceptii de la regula si nu am dorit sa fiu eu pe post de cobai.
Nu as fi fost atit de ingrijorata, daca nu as fi vazut la stiri cu ceva timp in urma, un botez, si la introducerea bb in apa inima i-a cedat pe loc. Cred ca o parte din voi cunoasteti cazul ptr ca a fost destul de mediatizat. Tot alaiul care era de fata au dat vina pe preot ptr ca nu l-ar fi tinut de nas sau gura suficient de bine...etc Doamne fereste de astfel de cazuri!!!
Sunt convinsa ca sunt cazuri izolate, dar iata ca se poate intimpla orice, oricind.... datoria noastra este sa prevenim daca se poate.
Socrii, o aparte din rude m-au ''judecat'' cind au auzit ce i-am cerut preotului, drept ptr care mama soacra nici nu a participat la slujba. Cunosc astfel de texe gen'' cind ati fost voi botezati iarna, in apa rece ca gheata ....si va bagat preotul in apa de 3 ori cu totu nu ati patit nimic, si uite ce mari si sanatosi sunteti'' ... acesta ar fi botezul ADEVARAT!
Eu cred in Dumnezeu, si imi este frica doar de El, ...deci nu mi-a fost frica sa-mi pup fata dupa botez. Sincer, ...nu as fi vrut, dar din obisnuinta nu m-am putut abtine...eu nu cred ca acesta este un pacat...
pupici si noapte buna tuturor!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
strumphitza spune:
Somleac, eu am cuptor de cuptor cu fel de fel de functii, dar ma crezi ca in afara de gatit normal in el nu facem nimic mai mult? nu grill , nu altceva ?! doar folosim functiile de ventilatie mai mult dar in rest, celelalte functii nu, ca nici nu le stiu pe toate ca-s multe deci eu ma gandesc ca poti sa te scoti mai ieftin cu un cuptor simplu, esential e sa coaca bine , ca grilul ai ce freca la cuptor de iti iese pe ochi , mai degraba faci un gratar afara in curte ca tot o sa stai la casa
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui pisucmic Am vazut mai devreme filmarea de la botezul lui Marutza jr, si ma uitam ca la biserica, pentru a-l linisti, ii dadea ceai si apoi laptic. Voi cum va pregatiti pentru la biserica in acest sens? Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
I-am dat sa pape san inaite de a [;eca la biserica si a stat linistita, chiar a dormit mult in timpul slujbei pt ca era in timpul orei ei de somn
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui scrish pe mine sincera sa fiu ma ingrozeste botezul, cu scufundatul in cristelnita, cu faptul ca nu pot sa imi tin eu puiul in brate sa il linistesc cum stiu eu mai bine si ca toata "treaba" trebuie sa o faca altcienva...nici nu stiu daca o sa imi mai arda de vreo masa dupa. iar faptul ca am auzit ca nu pot sa il pup deloc dupa botez imi displace profund pentru ca eu cand e treaz il pup peste tot...offffff....mari emotii si cu botezul asta, de abia astept sa treaca. Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
Unu la mana, nu tb sa fi asa incordata pt ca o sa-i transmiti starea si puiului si va fi si el nervos. Cu bagatul cu capul in apa, preotul nostru ne-a intrebat daca poate sam o bage cu capul si noi am acceptat; pana la urma toti copilasii (aproape) sunt botezati asa si nu patesc absolut nimic. Iar de pupat eu stiu ca-l poti pupa dupa ce trage un somn mic
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui mandreeac fetelor, l-am cantarit acum pe Rares si la 3 luni si 3 saptamani are 7,500 grame Sunt asa de fericita si de mandra ca a luat asa bine in greutate cum nu va imaginati. Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
wow, ce mare e
Poze
cami_antonia spune:
fetelor
teoretic nu se pupa copilul dupa botez din alta cauza
nu din cele enumerate'
care sunt doar obiceiuri
nu se pupa in generfal orice om care este impartasit
pana nu isi face un somn si se trezeste dupa acea impartasanie
asta e mpotivul
asa ca nu e chiar atat de complicat
pt ca ei oricum adorm imediat
majoritatea
si nu se pupa
in ideea de a nu ramane ceva impartasanie pe limbuta, buzita sau ceva si sa luam si noi
ceea ce ar fi un pacat
in alta ordine de idei
catank e ok si expliucatia ta
cu datul cu apa in cap
dar sa stii ca sotul meu chiar a fost botezat ioarna
in biserica neincalzita
si e sanatos
si un verisor de-al meu la fel
si culmea e ca apa nu trebuie sa fie calda
ci calaie doar
si eu am ramas inmarmurita la acel accident
de care zici
dar cred ca e singurul de care am auzit
doar toti suntem crestiunati in tara asta
si suntem 23 de milioane
dar fiecare cu parerile lui
scrish vulturoaica
ahahahahha
si dfaca va face ca antonia tu nu te stresa
asta e
eu m-am stresat si nu am avut timp sa ma bucur
acum a doua oarfa
am fost mai detasata
si a fost multttttttttttttttt mai bine
cami_antonia spune:
mikiiiiiiiiiiii
astept un nik de mes
daca ai
sa vb mai multe
daca nu te voi intrebs tot aici
cum vrei tu
pisuc nu m-am programat ca nu stiu exact ziua in care voi veni
dar maine sun totusi
sa vad daca au liber
si in ce zi
simonaaaaaasigurrrrrrrrrr
daca vom avea timp
te voi suna
miki1979 spune:
citat din mesajul lui scrish simo cami multumesc pentru cuvintele frumoase, si eu sunt o vulturoaica get beget logic vorbind stiu ca nu are ce sa se intample dar na...am sufletul greu ce sa fac...n-am incotro, trebuie sa ma motivez si cum spui tu sa ma bucur de crestinarea baiatului meu...desi am asa un feeling ca o sa faca si el ca antonia ta miki pai cred ca o sa vorbesc si eu cu preotul sa ii faca la fel ca andrei! mi se pare o varianta foarte buna si de acolo...dumnezeu cu mila bine ca mai e ceva pana atunci, pe 10 facem noi...pana atunci mai avem o vizita de 3 luni la doctor, un vaccin...offf si uite cum trece timpul Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
a fost pura intamplare ca n-am vorbit inainte..bine eu nici nu aveam cum ca doar m-a lasat afara sa astept, n-am vazut nimic din botez pe vlad in schimb la scaldat de credeam ca nu mai iese de acolo