Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaaa
si nici strumph macar nu a dat pe aici de azi dimineataaaaa
asa ca sa o strgam la apel
strumphuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
unde esti?????
yasmi tu????????
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Mi-am facut si eu manichiura...nu am somn desi la mine toti dorm...
Cami stau pe Prel Ghencea. Vii cumva in bucuresti?
cami_antonia spune:
vin simona
sapt viitoare
nu stiu exact daca voi sta mai mult de o zi
ca nu am unde
cu 2 bebici mici
dar mi-ar fi placut sa ma vad cu tine
sau cu alte fete
dar nu am un program fix
cand stiu exact ceva va spun
fug sa adorm si eu feteleeeeeeeeeeeeeee
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish pisuc eu o sa am un bibe cu lapte, vreo 120 ml sa fie desi stiu ca nu o sa bea atat. ora lui luca de papa e 12 si noi am pus biserica la 13 30. si evident, pe langa bibe, suzeta. am incredere in bebelusul meu, cred ca o sa stea cuminte :) noi am inceput un "antrenament" pentru botez, in sensul ca in fiecare seara la baita ii dam mai multa apa pe fata deodata, sa ii fie cat de cat cunoscuta senzatia. la inceput plangea, acum nu il mai surprinde ![]() pe mine sincera sa fiu ma ingrozeste botezul, cu scufundatul in cristelnita, cu faptul ca nu pot sa imi tin eu puiul in brate sa il linistesc cum stiu eu mai bine si ca toata "treaba" trebuie sa o faca altcienva...nici nu stiu daca o sa imi mai arda de vreo masa dupa. iar faptul ca am auzit ca nu pot sa il pup deloc dupa botez imi displace profund ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
eu am pupat-o de am tocit-o dupa
![](icon_smile_big.gif)
pe andra preorul n-a scufundat-o ci a tinut-o in apa si cu o mana dadea pe caput..cred ca a fost singurul moment mai ok ca ea in rest a urlat cat a putut..
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Cami, asteptam un semn atunci...dc se poate desigur, si mie mi-ar placea mult sa ne cunoastem
Ma culc si eu ca maine la 6 copiii mei sunt in picioare...
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac fetelor, l-am cantarit acum pe Rares si la 3 luni si 3 saptamani are 7,500 grame ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
uau...super..felicitari
![](floare.gif)
![](floare.gif)
scrish spune:
simo
cami multumesc pentru cuvintele frumoase, si eu sunt o vulturoaica get beget logic vorbind stiu ca nu are ce sa se intample dar na...am sufletul greu ce sa fac...n-am incotro, trebuie sa ma motivez si cum spui tu sa ma bucur de crestinarea baiatului meu...desi am asa un feeling ca o sa faca si el ca antonia ta
miki pai cred ca o sa vorbesc si eu cu preotul sa ii faca la fel ca andrei! mi se pare o varianta foarte buna si de acolo...dumnezeu cu mila
bine ca mai e ceva pana atunci, pe 10 facem noi...pana atunci mai avem o vizita de 3 luni la doctor, un vaccin...offf si uite cum trece timpul
pisucmic spune:
Dragele mele - multumesc pentru raspunsuri!
Andreea, ce ceai i-ai dus si cum/cand l-ai preparat? dar bibe cu laptele tau - cum ai facut cu el? era decongelat? cand l-ai scos din frigi, cand l-ai incalzit si in ce l-ai tinut ptr a mentine o temperatura optima?
Cristina draga - nu cred ca nu-l poti pupa, sunt traditii din astea mai ciudate (eu auzisem ca nu-i bine sa-l pupi pana la botez, sau sa-i spui pe nume, sau atatea alte minuni...); cred ca importanta este crestinarea doar, nu Cami? Mi-a placut de voi vulturoaice eu cred ca leoaica...
Cami te-ai programat la cardiolog? la cine pana la urma?
Fug sa ma culc fiindca am facut o plimbare asa lunga in seara asta pana in Herastrau si inapoi ca acum sunt tare tare obosita...
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Buna seara, apar si eu ca meteoritu
Mandradeac felicitari pentru greutatea lui Rares.
Miki cum te mai descurci cu copii?Ai reusit sa mergi in parc cu ei?
Cami cred ca voi ajunge si eu la mare. Pana la urma s-ar putea sa o iau pe mama cu mine sa ma ajute ca sotul trebuie sa ramana la casa.
Zilele astea tot intr-o alergatura am fost ca am inceput cumparaturile pentru casa la care trebuie sa-mi dau si eu cu parerea. Am luat pana acum gresie si faianta pentru baia de jos, gresie pentru terasa, gresie pentru living ( din pacate nu ne permitem parchet, dar fiind incalzirea in pardoseala sper sa nu fie problema)am comandat mobila de bucatarie si in seara asta am ales si electrocasnicele, usa de la intrare. Ufff mai avem o gramada si ma preseaza timpul daca vreau sa plec si la mare, plus ca nu stiu unde sa merg ca mama ar vrea sa faca si ceva tratament.
Fetelor spuneti-mi aveti vreuna cuptor cu functii multiple, gril, incalzire clasica si incalzire cu ventilare, circulara, autocuratare? Folositi functiile astea, are rost sa dau banii pe un cuptor din asta sau sunt bani aruncati pe fereastra?
Ilincuta a implinit 2 luni si 5 kg, e o grasuna si jumatate, incepe sa gangureasca, e vesela si cuminte foc.
Imi pare rau ca nu mai apuc sa citesc, am raspuns doar fetelor pe care le-am prins pe ultima pagina, dar sunt rupta abia astept sa ma intind in pat ca ma doare spatele si imi crapa capul de durere.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011