Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
mada si ce suma e la 18 ani?
si cat dai pe luna acum?
ca ma intereseaza si asa ceva
strumphule ce frumoasa plimbarica ati facut voi
ce romantic
si frumos
dar inca frig la voi
au anuntat 18 grade pt maineeeeeeeeeee
brrrrrrrrrrrr
somleac pai vin-o in eforie nord daca vrea si ceva tratament
ca e si mare si lacul techirghiol
hai cand te hotrarasti sa vii imi dai un nr de tel pe pm
sa ne vedemmmmmmm
i-am aratat si sotului poza cu familia voastra minunata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
cami si eu am fost muuult mai relaxata a doua oara, si nu numai cu botezul ci asa in general. La Cristi pana sa-l dau nasei n-am vrut sa-l dau la nimeni in brate
, acum Cata a stat pe o bancuta in scoica si a "vorbit" cu toata lumea
Sunt rupta de oboseala. maine avem vaccin , dar sunt si f curioasa ce zice si dr de greutate, inaltime, cereale introduce, diversificare, stat in fundulet etc , etc. Abia astept !
Va pup din nou
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Buna seara, apar si eu ca meteoritu Mandradeac felicitari pentru greutatea lui Rares. ![]() Miki cum te mai descurci cu copii?Ai reusit sa mergi in parc cu ei? Cami cred ca voi ajunge si eu la mare. Pana la urma s-ar putea sa o iau pe mama cu mine sa ma ajute ca sotul trebuie sa ramana la casa. Zilele astea tot intr-o alergatura am fost ca am inceput cumparaturile pentru casa la care trebuie sa-mi dau si eu cu parerea. Am luat pana acum gresie si faianta pentru baia de jos, gresie pentru terasa, gresie pentru living ( din pacate nu ne permitem parchet, dar fiind incalzirea in pardoseala sper sa nu fie problema)am comandat mobila de bucatarie si in seara asta am ales si electrocasnicele, usa de la intrare. Ufff mai avem o gramada si ma preseaza timpul daca vreau sa plec si la mare, plus ca nu stiu unde sa merg ca mama ar vrea sa faca si ceva tratament. ![]() Fetelor spuneti-mi aveti vreuna cuptor cu functii multiple, gril, incalzire clasica si incalzire cu ventilare, circulara, autocuratare? Folositi functiile astea, are rost sa dau banii pe un cuptor din asta sau sunt bani aruncati pe fereastra? Ilincuta a implinit 2 luni si 5 kg, e o grasuna si jumatate, incepe sa gangureasca, e vesela si cuminte foc. Imi pare rau ca nu mai apuc sa citesc, am raspuns doar fetelor pe care le-am prins pe ultima pagina, dar sunt rupta abia astept sa ma intind in pat ca ma doare spatele si imi crapa capul de durere. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
da, am reusit si sunt f f incantata
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
sunt asa diferente de pret intre parchet si gresie ? eu red ca am dat mai mult pe gresia/faianta din bai decat pe parchet
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
felicitari ptn kg, atat avea si andra mea la 2 luni
![](floare.gif)
![](floare.gif)
miki1979 spune:
somleac, mia-m adus amine de cuptor..noi avem cu de toate, insa iti spun sicer ca inca invatam sa-l folosim..prima data am reusit sa ard o prajitura in primele 5 min treptat, am invatat fiecare pt ce e, ideea e ca trebuie sa respecti programele exact si cartulia cuptorului e la rang de bucatar sef in bucatarie
cu autocuratarea nu prea stiu ca s-a ocupat sotul
deci as spune ca e bun la casa omului dar nici cel vechi nu facea mai prejos..soacra de ex e indignata ca la al meu trebuie sa tina painea 45 min iar la al ei o jumatate de ora
cami_antonia spune:
mikiiiiiiiiiiiiimie nu-mi raspunzi????????????
poate maine ne mai gasim sa vb
fug si eu la nani
sunt frantaaaaaaaaaaa
miki1979 spune:
cami, cu messul ti l-as da cu placere dar unul la mana habar n-am care e desi il mai folosesc cand ma intreaba ceva sotul de pe la servici, iar doi la mana nu prea sunt pe faza, citesc din an in paste..asta e singurul lucru care-l fac pe calculator zilnic, citesc dc-ul
deci revenind o sa va dau aici niste detalii cu precizarea ca daca vreio calcule concrete ( cat platesti, cat o sa ia ) trebuie sa-ti stabilesti o intalnire cu un agent de asigurari care paote sa-ti faca n calcule pe softuri sinu pe vorbe..
eu nu sunt agent de asigurare sa nu se inteleaga gresit.. am lucrta vreo 8 ani in schimb pt o companie de asigurari de viata numai ca pe finante, insa stiu cum functioneaza produsele..
pt depozit o sa ai dobanda anuala fara costuri suplimentare, la final ridici suma acumulata
asigurarea in schimb are niste taxe care se percep pt administrarea politei, adica niste costuri..e normal, ca din asta traiesc companiile respective. pt asta, are in plus acea suma asigurata care o primesc beneficiarii desemnati de tine in caz ca se intampla ceva cu tine...sasigurarile sunt dce mai multe feluri, clasice in care platesti o prima si esi asigurat in caz de deces, dar la final daca nu s-a intamplat evenimentul asigurat nu mai iei nimic..si cu componenta de acumulare, adica pe langa evenimentul de deces asigurat, exista si un cont in care se duce parte din banutii platiti si care se investesc in fonduri de investitii-actiuni, obligatiuni, depo, etc- care vor avea un randament astfel incat la final suma se acumuleaza si peste n ani vei ridica tot ce s-a acumulat, tu sau beneficiarul.. si acestea sunt de mai mule tipuri pt ca fonduri sunt mai multe, unele cu risxc mai mare altele mai scazut si tu decizi daca investesti banutii in ceva sigur ( cum sunt depo zitele ) cu un randament mediu sau in ceva mai riscant dar cu un posibil castig mai mare..acum cu criza din utlrimii ani randamentul lor e oricum mediu cred pt ca bursa merge prost si in afara si in tara..dar asigurarea o faci pe termen lung, nu pe scurt ca altfel ai de pierdut, costurile vor depasi investitia si ajungi sa nu prea mai iei inapoi mare lucru..deci trebuie gandit in perspectiva..
si mai sunt si cele pt copilasi, tu inchei asigurarea pt ei astfel ca la majorat vor primi acei bani care se acumuleaza fie pt facultate, fie pt casatorie, fie pt distractie..fie ii incasezi tu daca decizi astfel..
si la toate aceste produse se pot atasa si asigurari suplimentare, de ex de sanatate pt tine..
cam asta e, dar pt a avea niste informatii complete si concrete, la obiect, trebuie sa te intalnesti cu un consultant, spui cam cat esti dispusa sa dai pe an si iti face calcul pe diverse produse astfel ca tu sa poti decide..primele platite sunt si ele flexibile, poti opta pt plata lunara,anuala, etc..
sper sa va ajute informatiile
a, si inca ceva..sa optati pt o firma mare, de incredere..sa nu existe surprize neplacute..
miki1979 spune:
somleac, mi-am adus aminte..am vrut sa le fac o poza azi in carut cu dedicatie pt tine..dar n-am avut aparatul iar de pe tel nu stiu sa le descarc..dar cu prima ocazie le fac si o s-o postez
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Salutare mamici de pitici! Am intrat special pentru Yasmi si Madutza_bra sa va spun ca la Avent exista tetina speciala pentru cereale, nu mai stiu exact daca e de la 3 luni parca, dar sigur in dreapta sus, pe font roz, sunt 3-4 picaturi, de la picatura mica la mai mare iar tetina, are la baza ei, asa cum cele obisnuite au numerele, 1,2,3 asta are I, II si III. Daca pozitionati I deasupra guritei lui bb, va curge cel mai incet si daca pozitionati III va curge cel mai mult. Asta ca am vazut ca a scris mada ca a mai dat 2 gauri cu forfecutza ![]() Eu le-am folosit la Andrei si e f buna. Incercati sa tineti tetina in mana si apasati pe ea ca o sa vedeti cel mai usor cat de mult se mareste gaura. Va ![]() Mada, si eu de cateva zile i-am introdus Mariei la culcare un biberon de lapte praf, tot in ideea ca nu se mai trezeste noaptea, dar eu nu am avut noroc, tot se trezeste de 2 ori, o data pe la 3 si inca o data dim pe la 6, asa ca tzantzoseste la ora aia si adoarme la loc. ![]() ![]() Aveti niste bb MINUNATI! Fara exceptie! ![]() Strumph, un ![]() ![]() Mamica de Andrei si Maria |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Legat de lp seara, Catalina cand bea 120 ml doarme pana la 8 dimineata, iar cand bea 150 doarme doar pana la 6...inca nu inteleg de ce, dar oricum adoarme imediat la loc.
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
Neata, azi sunt matinala
Va poftesc la cafelutza
yasmi, eu la lp procedez asa pt o cant de 150 ml: pun 60 ml apa fierbinte + 5 cupe lapte praf + 1 cupa cereale, apoi complketez cu apa rece pana ajunge la 150 ml.
Cum a fost la dr? cum e cu diversificarea? abia astept sa ajungem si noi acolo.
happy, nici gand sa fie Maria infometata daca ii dai sa pape la cerere pe timpul zilei.
cami, poti pune o poza cu ciupitura Antoniei? Ce v-a spus dr sa faceti? Si Cristi are o ciupitura in palma, e rosie si tare. Initial il manca ca am vazut ca se scarpina, acum il cam doare ca isi trage mana cand il spal pe manute...
simo, ce baiat mare si frumos s-a facut Arsenie
delia, mandreeac, dinora, miki , toate fetele
merg sa fac cap nou
Poze
madutza_bra spune:
cap nou
Poze