Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

buna dimineata, Oana!!! un pupic si pentru puiul cel mic, Matei!!! Iar acum pregatim paharele de sampanie: laaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuultiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiii!!!!!

sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos si sa fie cat mai mancacios! Si sa nu o supere pe mami!

Eu am dat-o deja afara pe gaza mea...vreo jumatate de ora dimineata si o jumatate de ora seara...uneori pica moarta de somn, alteori ne ia de proaspeti chiar daca nu ne-a lasat sa dormim toata noaptea...

fetelor, pana la urma dr Stamate a fost transferat la spitalul Baneasa? eu trebuie sa ii fac ecografia de sold, am inteoles ca se face la 6 saptamani..

Sa aveti o zi frumoasa si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxxxana

Buna dimineata, mamici,pupaturi burticilor sau bebelusilor!Ma puteti ajuta va rog, cu o lista (macar 5) de doctori profesionisti si rabdatori de la Medlife? Am decis sa nasc acolo (nefiind asigurata in Romania sper sa nu am probleme). Am nevoie de un doctor intelegator, care sa ma primeasca cu analizele facute aici, in Bulgaria si care sa fie si cat de cat disponibil - inca muncesc aici pana in octombrie si programul meu nu este foarte flexibil sa imi permita sa vin in Bucuresti foarte des.Va multumesc pentru ajutor!
O saptamana frumoasa!
[gravi16]
Eu o recomand pe Roxana Constantin. Si eu am ajuns tarziu la ea, cam in 35 de saptamani, cu dosarul de analize facute la Medicover, unde aveam abonament. Foarte draguta, atenta si intelegatoare.Mami de Miruna si de VladutPoze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Roxxxana, eu ti-o recomand pe dna dr Roxana Constantin. Este medic colaborator, ceea ce inseamna ca o sa platesti tariful ptr medici colaboratori care e cu 2000 ron in plus fata de cei angajati Medlife.
O alta dr buna, cu care a nascut o prietena de-a mea, este dr. Liana Ples, dar inteleg ca si dumneaei este tot medic colaborator.Ca si medic angajat, dr Parfene Caliopia o recomand. Eu am nascut cu ea primul baietel in 2009. As fi nascut cu ea si a doua oara, insa ea a nascut la inceputul lui mai si e posibil sa revina abia la sfarsitul lui septembrie (va fi mana a 2a ptr dr Roxana Constantin in timpul operatiei de cezariana). Depinde si cand nasti. Sper ca raspunsul meu nu e tardiv O seara buna tuturor! 27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
Eu am platit tarif de medic intern la ea...Mami de Miruna si de VladutPoze:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

Kora_B va urmaresc si eu de ceva timp pt ca ma gandeam sa nasc la medlife cu dr roxana constantin, insa nu prea inteleg ce conditii trebuiesc indeplinite ca sa fie medic intern si dansa de ce e colaborator
daca mai ai info cum e dansa la nastere si dupa, raman recunoscatoare daca le mai postezi aici
17+
Eu am nascut cu ea. Foarte multumita. Daca ai intrebari, raspund cu placere.Mami de Miruna si de VladutPoze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

danuk, oana, am fost eu azi la Medlife TITAN sa scot rezultatele la analize pt bebe ca nu aveau cnpo trecut si nu le puteam verifica de acasa. Am intrebat de pediatrie dar nu a stiut sa im izica nimic fata de la receptie in schimb am citit pe site-ul lor ca va fi in curand si pediatrie acolo. Am intrebat si de recoltare analize. au daor pt adulti dar ma gandesc ca vor avea si pt copii daca vor fi si pediatri...

roxxxana, deci ai timp destul sa te programezi si sa vii aici la un medic. nu am vazut initial in cate saptamani esti insarcinata si ma gandeam sa nu fie prea tarziu. daca te programezi de pe acum, ai oarecare sanse sa nimeresti si la prof. Pelinescu insa trebuie sa ai in calcul ca ecografiile la el sunt....mult mai scumpe decat la ceilalti.

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

marina, multu' pentru informatie!!!
mie imi trebuie neaparat un medic pediatru, care sa o ia si in evidenta...pe fisa de externare din maternitate scrie ca in termen de 48 de ore, trebuie sa o inscriu la medicul de familie...cel la care sunt eu inscris nu primeste bebei asa de mici...off, aveti cumva vreo recomandare ptr un doctor bun?

Intre timp, am inceput sa ma cam ingrijorez: bebita mea a inceput sa vomite in jeturi...ea este ok, o pun la san imediat si mananca iarasi, dar mi se pare ca vomita o cantitate destul de mare de lapte, nu stiu daca e sau nu normal...oare e o problema de reflux? sau o pun eu prea des la tzatza?

Mergi la inceput

danuk, eu pe fetita mai mare am inscris-o la medicul de familie pe la 2 ani abia :D asa ca stai relax, nu e mare scofala. e o aberatie sa o inscrii in primele 48 de ore cand nu e gata nici certificatu lde nastere macar si nici tu nu apuci sa iesi din maternitate....

cat despre varsaturi , ai grija sa nu se deshidrateze. de cat timp se intampla asta? verifica de febra... Vomita imediat dupa masa sau mai tarziu? e branzit laptele sau nedigerat?
te intreb asta pt ca si noi ne confruntam cu refluxul....

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

pai cat de des o pui la tzatza? manaca mult si lacom? poate asta e explicatia. nu ii da sa pape imediat ce varsa. lasa sa se mai odihneasca burtica macar 30 min

Mergi la inceput

marina, are perioade cand varsa mai mult...nu tot timpul! uneori, laptele e branzit (si atunci este in cantitate mica), alteori nu...(si atunci e in cantitate mai mare, e ca un jet si asta ma sperie!) De obicei, vomita asa cand incerc sa ii scot aerul..

Incerc sa ii dau tzatza la 2-3 ore in timpul zilei, partea proasta e ca vrea mereu sa stea cu tzatza in gura si ma cam pacaleste...

Vomita mai mult de cateva zile (uneori de 2 sau chiar 3 ori pe zi), astazi nu i-am luat temperatura, insa ieri era 37,1...

Ultima oara cand i-am dat tzatza (in urma cu vreo 2 ore) am urmarit-o si am vazut ca nu a mai vomitat..luni i-am spus pediatrei si mi-a spus ca este normal, dar eu nu pot sa stau linistita...

Mergi la inceput

din ce spui tu nu pare sa fie reflux. probabil inghite mult aer si cand o ridici la verticala bula mare de aer iese cu tot cu lapte. inearca sa nu o tii fix in picioare. tine-o asa mai la 45 grade sa iasa aerul mai usurel, nu buluc cu tot cu lapte

Mergi la inceput