Nasterea la Medlife (23)
Raspunsuri - Pagina 7
danuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_pui danuk ma bucur sa aud vesti de voi..spitalul este pe langa ambasada chinei dar depinde din ce parte a orasului vi..este foarte departe si de mine eu stand in titan si intr-adevar reducerea daca vorbim despre consultatie e apa de ploaie..insa pe mine 6 zile de spitalizare m-a costat de m-a uscat si atunci s-a simtit..eu nu zic conditiile acolo sunt minunate..oamenii sunt atenti si draguti sa te ajute..d-na doctor care s-a ocupat de matei m-a sunat multe zile..de pe tel dumneaei..asta a fost o noutate pt mine..sa ma intrebe de copil..ce face, daca mananca, etc..dar este extrem extrem de departe si chinui copilul numai daca ma gandesc la cate frane si claxoane a suportat pana acolo. Ocios_mic nu te ingrijora cu hormonii..eu am ajuns la psiholog ptc am crezut ca o iau pe campii..eram si extrem extrem de obosita si problemele au venit foarte repede si nu reuseam sa ma mobilizez..dar o sa treaca ai sa vezi..iti repet si eu ce mi-au repetat si mie altii..fii fericita ca ai un bebe sanatos, ca are doua maini doua picioare, ca mananca si ca creste..e tot ceea ce te poate ajuta deocamdata..eu am avut noroc nu de psiholog..ca ala mi-a zis ca trebuie sa-i fac program copilului de 3 saptamani....ci de mama care m-a ajutat enorm..si moral si mai ales cu cel mic..insa va pleca si ea intr-o sapt si atunci sa ma vad ce fac.. Cat despre colici..noi de asta ajunseram initial la spital si in final am ajuns pe lapte fara lactoza..mi s-a parut si mie cam prea devreme dar a contat si faptul ca matei manca mai mult lapte praf decat san....n-a fost sa fie san oricat m-am zbatut eu..cat despre statul pe burtica..uneori merge alteori nu..cand burtica il doare rau..nu suporta absolut nimic..nici pe burta nici pe spate..nici nimic..dar eu zic ca merita incercat. |
Oana, mie imi spusese dr Cuzino ca este posibil sa se deschida in curand spitalul Medlife de la Titan. Si eu tot prin zona stau (ha, ha, uite ca suntem si din acelasi cartier!), deci...te inteleg perfect cu drumul! Si eu sunt din ce in ce mai obosita...in plus, ma enervez din orice, mi se pare o tragedie ca gaza mea vrea tot timpul la san!!! adica, vrea sa adoarma cu tzatza in gura...acum am trecut-o la regimul suzeta, n-am ce sa fac!!!
Mama o sa plece si ea pentru cateva zile, sa vedem cum ne descurcam singuri...un pupic pentru Matei!!!!!
Kora_B spune:
Roxxxana, eu ti-o recomand pe dna dr Roxana Constantin. Este medic colaborator, ceea ce inseamna ca o sa platesti tariful ptr medici colaboratori care e cu 2000 ron in plus fata de cei angajati Medlife.
O alta dr buna, cu care a nascut o prietena de-a mea, este dr. Liana Ples, dar inteleg ca si dumneaei este tot medic colaborator.
Ca si medic angajat, dr Parfene Caliopia o recomand. Eu am nascut cu ea primul baietel in 2009. As fi nascut cu ea si a doua oara, insa ea a nascut la inceputul lui mai si e posibil sa revina abia la sfarsitul lui septembrie (va fi mana a 2a ptr dr Roxana Constantin in timpul operatiei de cezariana). Depinde si cand nasti.
Sper ca raspunsul meu nu e tardiv
O seara buna tuturor!
citat din mesajul lui roxxxana Buna dimineata, mamici,pupaturi burticilor sau bebelusilor! Ma puteti ajuta va rog, cu o lista (macar 5) de doctori profesionisti si rabdatori de la Medlife? Am decis sa nasc acolo (nefiind asigurata in Romania sper sa nu am probleme). Am nevoie de un doctor intelegator, care sa ma primeasca cu analizele facute aici, in Bulgaria si care sa fie si cat de cat disponibil - inca muncesc aici pana in octombrie si programul meu nu este foarte flexibil sa imi permita sa vin in Bucuresti foarte des. Va multumesc pentru ajutor! O saptamana frumoasa! [gravi16] |
27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
Burtocika spune:
Eu am sa nasc cu doctorita Irina VELE; nu este foarte cunoscuta, dar eu deocamdata nu am avut probleme de comunicare cu ea, mi-a raspuns la toate intrebarile. E drept ca nici nu am avut o sarcina cu probleme ... Nu stiu cum ar reactiona la analizele facute in alta parte, cred ca asta nu o vei afla decat discutand personal cu medicul la care te hotarasti sa vii.
Este medic intern la MEDLIFE, nu colaborator. A, si este si ecografist, deci iti poate face si ecografiile in sarcina, pe programare separata insa.
Ca idee, programarile la orice medic ginecolog la ei se fac cu MINIM 2-3 saptamani inainte, altfel risti sa nu mai gasesti loc in saptamana care te intereseaza pe tine. Cu cat e medicul mai celebru, cu atat e mai aglomerat ...
Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
corina_s spune:
Kora_B va urmaresc si eu de ceva timp pt ca ma gandeam sa nasc la medlife cu dr roxana constantin, insa nu prea inteleg ce conditii trebuiesc indeplinite ca sa fie medic intern si dansa de ce e colaborator
daca mai ai info cum e dansa la nastere si dupa, raman recunoscatoare daca le mai postezi aici
17+
ANDREEASMAR spune:
Multumesc mult pentru informatii! Sa fiti sanatosi, tu si minunea care a aparut in viata ta!
citat din mesajul lui Wudy Andreea am vazut ca intrebai la un alt subiect despre Dna Popa Prefer sa-ti raspund aici Eu am nascut in februarie cu Dr Popa Eu am fost multumita de ea. Atenta, zambitoare, m-a vizitat in fiecare zi de spitalizare...nu este ea f vorbareata dar asta probabil ca ai observat daca te urmareste in sarcina. Daca o intrebi insa iti raspunde la toate intrebarile Daca mai vrei sa stii ceva, nu ezita. Spune-mi ce te-ar interesa sa stii in mod deosebit. Alina, mamica super fericita de Anais Maria. "Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului" |
ANDREEASMAR spune:
In primul rand, din cate stiu, trebuie sa te ia un medic de la ei in evidenta macar din saptamana 36 sau 37...sper sa nu gresesc, dar asa tin minte... sfatul meu este sa dai un telefon si sa intrebi.
In al doilea rand, medici buni de care eu stiu sunt: Dragos Albu ( a nascut sotia verisorului meu cu el), Ples Liana (atentie, nu e medic intern) si cam atat...
citat din mesajul lui roxxxana Buna dimineata, mamici,pupaturi burticilor sau bebelusilor! Ma puteti ajuta va rog, cu o lista (macar 5) de doctori profesionisti si rabdatori de la Medlife? Am decis sa nasc acolo (nefiind asigurata in Romania sper sa nu am probleme). Am nevoie de un doctor intelegator, care sa ma primeasca cu analizele facute aici, in Bulgaria si care sa fie si cat de cat disponibil - inca muncesc aici pana in octombrie si programul meu nu este foarte flexibil sa imi permita sa vin in Bucuresti foarte des. Va multumesc pentru ajutor! O saptamana frumoasa! [gravi16] |
roxxxana spune:
Buna dimineata:*:*:*
Va multumesc din suflet pentru recomandari (ieri am stat toata ziua cu nasul pe internet si am facut liste albe/negre/gri:))
@Mariana:planuiesc sa imi fac de acum programare pentru august cand voi ajunge in tara. Sper sa ma ia atunci in evidenta voi fi in 21-22 saptamani. In octombrie ne mutam definitiv in Romania si ma voi duce regulat. Cat despre anazile, ar trebui sa le inteleaga, termenii sunt din latina scrisi in chirilice(i le traduc eu).
@danuk: sarut-mana pentru urari:) voi face programare chiar azi pentru 12-21 august, sper sa gasesc unul din doctorii recomandati!
Va multumesc pentru urari si sa vi se intoarca inmiit! Va tin la curent cu ce am rezolvat:)
roxxxana spune:
ooo, buna dimineata si pentru mine:)) nu am vazut ca mai e o paina de raspunsuri:))
Multumesc, Kora pentru informatii, nu sunt tardive;)
Andreea si Burtocika: astazi sun si sper ca pana in august sa gasesc o fereasta la unul din doctorii recomandati:
O zi frumoasa fetelor!
oana_pui spune:
danuk.....asa cum gaza ta vrea tatza asa vrea matei in brate....avem cateva zile de cand numai in brate leganat adoarme si apoi in patut..iar cand il pun in patut parca salteaua ar avea ace...am suferit langa el cand ii era rau, mi-e mila de el..dar acum incep sa cred ca se face un mare speculant..astazi facem o luna si tot azi iesim pt prima data afara..sunt curioasa cum se va comporta..Cat despre bunici..ai noroc ca va pleca doar cateva zile..noi vom ramane singurei singurei si atunci sa vezi nervi si nopti nedormite..deja cred ca intru in panica..vom vedea..Pup gaza mica dependenta de tzitzica..eu am supt tatza pana la doi ani jumate asa ca ii inteleg pasiunea..
roxxxana spune:
Gata!
Mi-am facut programere pentru 15 august la domnul doctor Albu Dragos! Multumesc tuturor pentru sugestii! Sper sa fie bine ca nu prea am timp de alergat si de schimbat doctori!
Ne auzim