Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

ochios_mic, felicitari!!!!!!!!!!!
stiu cum e cu antibioticul, si noi am trecut prin asa ceva...important este ca analizele sunt bune si ca bebe este mancacios!!!
noi avem ceva probleme cu mancarea, asa ca trebuie sa te consideri fericita!
sa traiasca baietelul, sa creasca mare, frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

ocios_mic felicitari si un bebe sanatos si mancacios..Eu am extins abonamentul meu de la firma si pt copil, platesc extra 13,5 euro pe luna timp de un an de zile..eu l-am facut ptc la spitalizarea cu bebe reducerea de 10% a insemnat o suma..initial eram hotarata sa nu-i fac nici un fel de abonament..si eu incerc sa ma gandesc la o alta varianta pt un pediatru ptc asa cum spunea si danuk este foarte departe de mine si dupa doua drumuri cu bebe la nici o saptamana de cand s-a nascut pe niste temperaturi nenorocite si stat intr-un trafic infernal..sincer mi s-a luat..din punctul meu de vedere e o nesimtire ce facura..dar asta e o alta problema..
Noi avem un somn din ce in ce mai agitat..matei se screme si geme si se inroseste la fiecare 5 min..si ma intreb oare daca se odihneste cum trebuie..plus ca in fiecare seara are cate o criza in care nu vrea nimic..nu vrea suzeta..nu vrea in brate..moare de somn dar nu poate sa adoarma..astept sa mergem la pediatru sa vad ptc incep sa ma ingrijorez de-a dreptul.
danuk ce face bebe?

Mergi la inceput

oana

gaza mea este ok, ma amagesc si eu un pic ca a luat in greutate, cel putin asa simt cand o iau in brate, dar vom vedea ce si cum cand ajungem la doctor..luni ar trebui sa ajung cu ea la spital, la consult - pe unde este mai exact spitalul? imi e asa de greu sa ajung..cred ca fac o ora si ceva pana acolo si daca mai este si caldura..
teoretic, as avea o reducere de 15 lei, daca tot consultul costa 150, nu? Apa de ploaie, nu am facut nimic....atat ma costa, probabil, motorina pana acolo, deci...nicio afacere!!!
Intre timp, mai caut un pediatru - oricum, multe prietene de-ale mele au doi: unul la stat (care elibereaza retetele compensate) si altul la privat...cred ca asta e noua moda

Oana, ce face Matei?? Asteptam vesti bune!!! Imi place foarte mult numele, eu cand am facut amniocenteza (tot la Medlife, cu prof Pelinescu), mi-a spus ca este posibil sa fie baiat si nu fetita - asa cum stiam. Daca ar fi avut dreptate, acum as fi avut si eu un Matei in patut...dar Dumnezeu a avut alte planuri cu noi:) Alesesem acest nume in urma cu zece ani, ce vremuri!!!!!!!

ochios_mic, ce face bebe??? cum sunteti, v-ati acomodat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochios_mic spune:

danuk - ne-am mai acomodat, dormim putin mai bine noaptea si incet incet ne mai relaxam . Ma rog, vorba vine, ca relaxata nu sunt niciodata. si daca ma duc sa mananc, tot ma ridic de cateva ori de la masa si merg sa bag capul pe usa la Rares sa vad daca e bine . in plus am cred niste crize hormonale ca ma apuca din orice. daca imi zice sotul o vorba buna ma apuca plansul. Daca ma uit la bebe ce frumos doarme iar ma apuca plansul. Din orice eu .

oana_pui: sa fi inceput deja colicile? si eu am probleme similare cu Rares in sensul ca incepe sa geama, se inroseste si incepe sa planga. Azi cand am fost la tratament la Medlife, am intrebat-o pe asistenta daca ar putea fi semne de constipatie, pentru ca aceste 'crize' sunt insotite de zgomot de matzisoare bolborositoare. Mi-a zis ca daca e hranit la san (chiar daca nu exclusiv, sa nu avem inca suficient san) nu ar trebui sa se constipe. Si ca o metoda buna are fi marsupio-terapia, chiar daca se fol in special la prematuri. Adicatelea: se ia una bucata bebe din dotare, se lasa la pielicica goala (dar cu un scutecel sa nu iti faca vreo surpriza). Mami sau tati se lasa la bustul gol, si se aseaza bebele pe pieptul unui dintre parinti. Pozitia este burtica pe burtica, cu capusorul pe pieptul parintelui si cu piciorusele de-a stanga si de-a dreapta abdomenului. gasesti cel putin un filmulet pe youtube pt exemplificare.
Se repeta figura de 2 ori pe zi, cel putin cate 1h, ideal 2 ore. Daca bebe e activ si nu doarme in timpul asta, profitam si vorbim cu el cat mai mult, ii cantam, ii zicem povesti, ii recitam poezii sau ii povestim despre vreme . Zicea madam asistenta ca ajuta bebele sa se calmeze si de asemenea se va remarca un 'boom' in cresterea lui in greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

danuk ma bucur sa aud vesti de voi..spitalul este pe langa ambasada chinei dar depinde din ce parte a orasului vi..este foarte departe si de mine eu stand in titan si intr-adevar reducerea daca vorbim despre consultatie e apa de ploaie..insa pe mine 6 zile de spitalizare m-a costat de m-a uscat si atunci s-a simtit..eu nu zic conditiile acolo sunt minunate..oamenii sunt atenti si draguti sa te ajute..d-na doctor care s-a ocupat de matei m-a sunat multe zile..de pe tel dumneaei..asta a fost o noutate pt mine..sa ma intrebe de copil..ce face, daca mananca, etc..dar este extrem extrem de departe si chinui copilul numai daca ma gandesc la cate frane si claxoane a suportat pana acolo.
Ocios_mic nu te ingrijora cu hormonii..eu am ajuns la psiholog ptc am crezut ca o iau pe campii..eram si extrem extrem de obosita si problemele au venit foarte repede si nu reuseam sa ma mobilizez..dar o sa treaca ai sa vezi..iti repet si eu ce mi-au repetat si mie altii..fii fericita ca ai un bebe sanatos, ca are doua maini doua picioare, ca mananca si ca creste..e tot ceea ce te poate ajuta deocamdata..eu am avut noroc nu de psiholog..ca ala mi-a zis ca trebuie sa-i fac program copilului de 3 saptamani....ci de mama care m-a ajutat enorm..si moral si mai ales cu cel mic..insa va pleca si ea intr-o sapt si atunci sa ma vad ce fac..
Cat despre colici..noi de asta ajunseram initial la spital si in final am ajuns pe lapte fara lactoza..mi s-a parut si mie cam prea devreme dar a contat si faptul ca matei manca mai mult lapte praf decat san....n-a fost sa fie san oricat m-am zbatut eu..cat despre statul pe burtica..uneori merge alteori nu..cand burtica il doare rau..nu suporta absolut nimic..nici pe burta nici pe spate..nici nimic..dar eu zic ca merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEASMAR spune:

Buna fetelor,

Sanatate multa tuturor celor care ati nascut deja!

Eu sunt insarcinata in 26 saptamani cu cel de-al doilea baietel pe care, bineinteles tot la medlife il voi aduce pe lume. La prima nastere am fost asistata de Ples Liana iar acum am decis sa nasc cu Popa Mirela. Am fost multumita de prima, insa nu este medic intern...asta inseamna ca m-ar costa din nou cu 2000 ron mai mult...

Daca cineva doreste orice fel de informatie legata de medlife eu va ajut cu mare placere.

Am nascut prin cezariana pe data de 26.02.2010 primul copil. Am ales pachetul gold si am fost foarte mltumita.Am platit atunci 11 000 ron plus 600 ron aproximativ pentru niste teste suplimentare (de auz din cate tin minte) care se fac copilului. Nu ai nevoie de absolut nimic, iti ofera tot (atat pentru tine cat si pentru bebelus). Eu am nascut intr-o vineri, asa ca am avut parte numai de o sedinta de masaj, pentru ca in weekend tipa nu era acolo. Mi-aduc si acum aminte cu drag de camera "rosie"...canapeaua avea culoarea asta.

Va pup si va tin pumnii celor care urmeaza sa nasteti in perioada urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Andreea am vazut ca intrebai la un alt subiect despre Dna Popa
Prefer sa-ti raspund aici

Eu am nascut in februarie cu Dr Popa

Eu am fost multumita de ea. Atenta, zambitoare, m-a vizitat in fiecare zi de spitalizare...nu este ea f vorbareata dar asta probabil ca ai observat daca te urmareste in sarcina. Daca o intrebi insa iti raspunde la toate intrebarile
Daca mai vrei sa stii ceva, nu ezita. Spune-mi ce te-ar interesa sa stii in mod deosebit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxxana spune:

Buna dimineata, mamici,pupaturi burticilor sau bebelusilor!

Ma puteti ajuta va rog, cu o lista (macar 5) de doctori profesionisti si rabdatori de la Medlife? Am decis sa nasc acolo (nefiind asigurata in Romania sper sa nu am probleme). Am nevoie de un doctor intelegator, care sa ma primeasca cu analizele facute aici, in Bulgaria si care sa fie si cat de cat disponibil - inca muncesc aici pana in octombrie si programul meu nu este foarte flexibil sa imi permita sa vin in Bucuresti foarte des.

Va multumesc pentru ajutor!
O saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

nicofa, cum adica nici cei 10 %??? pai la abonament business asa mi-au zis ca am doar 10 % reducere...

roxxxana, sunt multi medici buni la medlife cu care ai putea sa nasti insa trebuie sa mergi din timp la ei sa te aiba in evidenta. Nu cred ca te primeste asa din senin atunci cand iti va veni sa nasti. Cat despre analize, nu stiu ce sa zic , vorbesti cu medicul. e posibil sa nu fie probleme, doar sa inteleaga si ei ce e scris acolo....
Medicul meu este unul extraordinar dar ma indoiesc sa il poti prinde. Este vorba de prof. Pelinescu.
Am auzit ca e f ok si Mirela Popa dar si altii

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxxxana

Buna dimineata, mamici,pupaturi burticilor sau bebelusilor!

Ma puteti ajuta va rog, cu o lista (macar 5) de doctori profesionisti si rabdatori de la Medlife? Am decis sa nasc acolo (nefiind asigurata in Romania sper sa nu am probleme). Am nevoie de un doctor intelegator, care sa ma primeasca cu analizele facute aici, in Bulgaria si care sa fie si cat de cat disponibil - inca muncesc aici pana in octombrie si programul meu nu este foarte flexibil sa imi permita sa vin in Bucuresti foarte des.

Va multumesc pentru ajutor!
O saptamana frumoasa!
[gravi16]

Eu am un singur nume: dr Dragos Albu. Super-profesionist, super-rabdator...mi-a placut mult de el, este dr cu care eu am nascut. Vine de acasa in cazul in care - Doamne fereste!- apare vreo problema, vine din concediu (daca este in Bucuresti) pentru a asista la nastere, raspunde tot timpul la mesaje...uneori, te suna el la telefon, daca este cazul.

Un medic foarte bun este si pr. Pelinescu, cu care am facut amniocenteza. Super doctor, insa se ajunge ceva mai greu la el, nu este imposibil. Eu m-am programat telefonic si am reusit sa il prind...ciudat, insa: proful mi-a spus ca voi avea baiat (spre stupoarea mea si a dr care imi urmarea sarcina), pana la urma s-a dovedit a fi fetita ...dar este un medic foarte-foarte bun!

Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput