Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

marina, multumesc!
aseara a venit o prietena de-a mea care lucreaza mult cu bebelusii si mi-a confirmat ca nu este reflux...tot aseara am facut si prima scufundare in cada...chiar nu credeam ca bebelusii se pot mentine la suprafata apei, stiu sa faca pluta..

masajul profesionist plus o balaceala in cada au avut rezultate foarte bune: a dormit tun, a eliminat rapid aerul si mananca mai bine...

Oana, Matei a primit un cadou frumos cand a implinit o luna: prima lui iesire afara (exceptand drumurile lungi si chinuitoare la doctor)...cum a reactionat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ma bucur ca nu e reflux. ar fi fost un mare chin pt tine dar mai ales pt bebe...

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

buna dimineata,
danuk multumim de urari si multi pupici pt gaza..ieri i-am facut un cadou frumos lui matei si mie implicit ca am putut iesi din casa in sfarsit..dim a dormit pe drum si acasa..a mancat..toate bune..la intoarcerea insa de la plimbarea de seara dupa ce a mancat a tinut-o intr-un mare urlet doua ore..trei oameni si nu l-am putut calma..termometru arata 37.8...cam mult dupa parearea mea..nu stiu ce a putut pati..ne-am dat cu presupusul de ni s-a facut rau..ca i-o fi fost cald in landou, ca l-am tinut prea mult afara, ca l-o durea burtica ca mananca prea lacom, etc..a adormit leganat pe perna intr-un mare mare sfarsit, iar la doua incolo a tinut-o cu somnul lui zbuciumat..se zvarcoleste si geme aproape tot timpul..sunt obosita..si satula sa mi se spuna ca asa sunt copii mici..ajung astazi pe pediatru..poate ma lamureste el..cu scosul aerului si la noi e o problema..uneori am impresia ca va vomita tot ce mananca..dar spre norocul meu pana acum nu a facut-o..si eu il tin ceva timp la 45 grade..apoi il ridic sus..uneori insa nu reuseste sa scoata nimic oricat s-ar chinui.Eu l-am inscris pe matei la un doctor de fam din medlife grivita..singurul se pare..urmand ca mai apoi sa il preia pediatra..cica asa s-ar face la ei..mi mi-a trebuit trimitere de la el sa platesc mai putin pt spitalizarea lui bebe.Stamate e si el in spitalul de pediatrie..am fost noi la el luni.
Marina multumim si multa sanatate piticei
.

Mergi la inceput

Oana!
Eu ii mai scot aerul punand-o pe burtica...se chinuie sa isi tina capul si asa elimina si aerul. Am inteles ca este un exercitiu foarte bun pentru dezvoltarea copilului...
Inteleg ca daca ai trimitere de la medicul de familie platesti mai putin spitalizarea?
Trebuie sa ajungem si noi la dr Stamate, sa ii facem ecografia de sold, am inteles ca ar trebui sa o facem pe la 6 saptamani.
Astazi am luat si testele metabolice - au iesit bine, totul se incadreaza in parametrii normali.
Eu tot ma framant cu pediatrul...nu stiu ce sa fac: sa ajung la dr Popescu in Baneasa sau sa caut altul in Unirii, unde imi este mult mai simplu de ajuns...off, nu aveam atatea griji, acum mai am alta!!!

Intre timp, am fixat data botezului: 31 iulie! De abia astept...ma iau emotiile numai cand ma gandesc!!!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuk

Oana!
Inteleg ca daca ai trimitere de la medicul de familie platesti mai putin spitalizarea?
Eu tot ma framant cu pediatrul...nu stiu ce sa fac: sa ajung la dr Popescu in Baneasa sau sa caut altul in Unirii, unde imi este mult mai simplu de ajuns...off, nu aveam atatea griji, acum mai am alta!!!

Da, platesti cu vreo 2 milioane mai putin, si toate analizele si investigatiile se deconteaza de CAS, tu nu platesti decat cazarea (in februarie, cand am fost eu internata cu pitica, am platit 5 milioane pe zi).

Eu ti-as recomanda un pediatru in Unirii ... Pt bb mic, vei avea nevoie de vizite destul de dese la pediatru in primul an, si mi se pare o tortura fizica si psihica sa strabati jumatate de Bucuretsi prin traficul ala infernal ca sa ajungi la doctor ...
In Unirii, oricine in afara de CHIRITA Nicoleta !!! Am mai scris eu de ce nu mi-a placut deloc de ea, si s-au mai plans si altii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

danuk, la unirii este o doctorita tare simpatica si e f ok - Vidlescu

Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

marina, am facut programare pentru vineri...
burtocika, e bine de stiut, sper sa nu fim nevoite sa ajungem pe acolo vreodata, dar e foarte bine ca se mai deconteaza ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

danuk asa cum spunea si burtocika platesti mai putin daca ai trimitere de la medicul de familie..2 mil pe zi de copil si 3 mil pt insotitor..daca treci de 4 zile de spitalizare se plateste doar 1 mil pe zi pentru copil.si noi am fost aseara la Vidlescu in Unirii..este intr-adevar asa cum zicea si Marina foarte ok..draguta, a stat la vorba destul cu noi, ne-a explicat, a cerut sa-i dau in fiecare sapt mesaj cu cat a mai luat bebe in greutate..mi s-a parut mai OK decat Miruna..in plus e si muuuult mai aproape..Ecografia de sold se poate face intre 4 si 6 saptamani insa ai grija ca medicul pleaca in concediu..nu stiu pt cat timp..eu abia am gasit programare.
Danuk cine i-a facut masaj si baita in cada gazei..ca as fi si eu interesata de asa ceva pt matei..

Mergi la inceput

Oana, iti multumesc ca mi-ai spus..chiar azi o sa sun sa vad cum fac cu programarea...
super ca exista un pediatru bun si la Unirii, maine ajungem si noi.
Oana, la ce medic de familie l-ai inscris pe Matei? Este vorba de cel de la Medlife Grivita? Dr mea nu vrea sa o primeasca pe gaza mea, mi-a spus ca e prea mica...

Cat despre prima lectie de inot in cada si masajul aferent, este vorba de cineva care vine acasa. Daca vrei, iti poti da alte detalii: contact, pret, etc. Eu am fost foarte multumita!

Mergi la inceput

fetelor, la cat timp dati biberon/san? Eu am zis sa respect programul de 3 ore, ieri seara micuta mea plangea isteric de nu mai stiam ce sa ii fac...acum ma gandesc ca s-ar putea sa fi gresit, poate ca ii era sete (am scos-o afara si am imbracat-o mai gros decat era cazul)...
In plus, niciodata nu mananca mai mult de zece minute la un san (nu reusesc sub nicio forma sa o trezesc)

Mergi la inceput