Nasterea la Medlife (23)
Raspunsuri - Pagina 16
ochios_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kora_B Este cineva care pana atunci va naste cu dr Roxana Constantin? M-ar interesa cum e la cezariana, cum arata operatia dupa. Am inteles ca dumneaei foloseste fire care tb scoase nu din acelea care se absorb cum am avut la prima cezariana. Doare scosul firelor? Stiu, e ciudat sa imi fie teama de o durere de scos fire, dupa ce trec prin durerile de dupa cezariana (sper sa nu fie nici astea mari, ca prima data a fost foarte ok) , dar ... |
Buna Kora_B. Eu am nascut la sfarsitul lui iunie cu dna dc Constantin si pot sa iti spun ca nu ai de ce sa iti faci griji. deloc. are o mana f buna si o cusatura exceptionala. La mine firul nu s-a vazut decat pe capete unde a fost innodat cumva. s-au vazut acele noduri in cele 7 zile cat l-am avut. iar cand ti-l scoate nu simti absolut nimic. Firul a fost cusut pe dinauntru.eu nu stiu cum se mai cos operatiile acum, dar pt mine a fost o supriza sa nu vad firul decat in capetele taieturii. La mine, acum la 6 sapt de cand am nascut, se vede operatia ca un fir de ata roz si in capete se vad doua punctulete cat niste gamalii de bold. si cam asta e. iti va recomanda dna dc si un unguent cu care sa dai pe operatie cateva luni ca sa se vada si mai putin.
Bafta! Iar in ceea ce o priveste pe dna dc si competentele dansei, stai linistita. esti pe maini exceptionale.
Kora_B spune:
ochios mic, multumesc mult pf info si ptr incurajari Asa ma bucur cand aud lucruri de bine despre dna dr mie imi place de ea si ca om si ca dr
dar am asa emotii, ca sunt la a2a cezariana si nu stiu cum o sa fie taietura peste taietura. Iar de vreo cateva zile aud numai grozavii cu anestezii care nu au prins cum tb si a simtit pacienta cand era operata si alte din astea. Brrrrr! Mi se face pielea gaina!
Din fericire, cazuri din astea nu am auzit la medlife
da Doamne sa fie bine!
32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
Kora_B spune:
Eva, nu stiu nimic despre dr mentionat de tine. da-i o cautare in tema 'nasterea la medlife' in toate capitolele ei si poate gasesti ceva util.
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta.
Cand tb sa nasti?
O sarcina si o nastere usoara!
K.
citat din mesajul lui evamiki2008 Sunt noua printre voi si imi urmaresc sarcina la medlife...la dnul doctor Gheorghe Gica. Sunt ff multumita si pare profi in ce face si are mereu o vorba buna.. Urmeaza sa mai nasca cineva cu dansul sau a nascut? |
ochios_mic spune:
Kora_B, e firesc sa ai emotii, dar iti recomand sa nu mai citesti grozavenii despre alte cazuri. in timpul cezarienei, anestezistul sta langa tine sa se asigure ca totul merge conform planului. si daca ai 'prieteni binevoitori' care sa iti impartaseasca povesti de groaza, te sfatuiesc sa le spui frumusel ca nu vrei sa auzi. eu asa am facut mai toata sarcina, nu am vrut sa aud povesti triste si le spuneam ca de cand cu sarcina sunt mai emotiva si nu vreau sa aud povesti care sa ma sperie sau sa ma intristeze.
Eva, singurul lucru pe care il stiu despre dl doctor este ca s-a purtat f bine cu mine cand am ajuns la camera de garda pe la 35 de sapt. a reusit sa ma linisteasca si sa-mi explice ce mi se intampla si ce vor face sa ma simt mai bine. cam atat.
xelanoimis spune:
Buna tuturor,
am si eu o intrebare. A facut cineva ecografia morfofetala de 18-20 saptamani la Medlife? Vrea si eu niste detalii: cu ce doctor, la ce sediu, cum se desfasoara, au un ecran mare/tv pe care se vede bebelusul si de catre mamica si tatic nu doar ecranul mic de la ecograf?
luny spune:
citat din mesajul lui xelanoimis Buna tuturor, am si eu o intrebare. A facut cineva ecografia morfofetala de 18-20 saptamani la Medlife? Vrea si eu niste detalii: cu ce doctor, la ce sediu, cum se desfasoara, au un ecran mare/tv pe care se vede bebelusul si de catre mamica si tatic nu doar ecranul mic de la ecograf? |
la Chitescu Rodica, e f buna ca medic, si are tot ce trebuie ca aparatura...
desi eu de data asta voi face la Vele Irina.. ptr ca asa-mi deconteaza abonamentul, in functie de aparatul folosit..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kora_B spune:
Buna, Xelanoimis,
Iti recomand dr Rodica Chitescu, este la sediul de la Favorit - luni-marti si miercuri sau pe dr Liana Plex - la sediul din Unirii.
Eu aproape toate eco si la prima si acum la a2-a sarcina le-am facut la dna dr Chitescu, si cateva la dna Liana Ples, acum spre sfarsitul sarcinii cand mi-e mai greu sa ma deplasez pana la Favorit (ca ne-am mutat de acolo din zona).
Poate si tatal sa intre in cabinet cu mama si e un ecran mare pe perete in fata patului in care puteti vedea ce vede si dr.
Sper ca nu a venit tardiv raspunsul meu
citat din mesajul lui xelanoimis Buna tuturor, am si eu o intrebare. A facut cineva ecografia morfofetala de 18-20 saptamani la Medlife? Vrea si eu niste detalii: cu ce doctor, la ce sediu, cum se desfasoara, au un ecran mare/tv pe care se vede bebelusul si de catre mamica si tatic nu doar ecranul mic de la ecograf? |
Burtocika spune:
Eu am facut toate ecografiile in sarcina cu dr. Irina VELE, cu care am si nascut de altfel, totul a fost in regula si n-am avut nimic sa-i reprosez.
Apropo de anestezie, anestezistul sta langa tine doar la inceput, pe urma ramane doar asistenta.
Revin altadata cu povestea nasterii, acum suntem prinsi cu bb
Marina_1609 spune:
evamiki2008, despre doctorul de care intrebi nu stiu prea multe dar l-am gasit si eu o data la camera de garda si mi s-a parut f ok si apoi a fost in echipa cu medicul meu la operatie. A venit si m-a mai vizitat si in rezerva, el mi-a facut si externarea pt ca medicul meu plecase. deci a fost foarte ok, rabdator imi raspundea la orice nedumerire de-a mea
ochios, eu am stat in a doua rezerva pe dreapta, tot aproape de acvariu dar toate rezervele alea din dreapta au geam in interior....
--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Kora_B spune:
erata: dr. Liana PLES
scuze, am gresit ultima litera din numele de familie si abia acum am vazut.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Kora_B Buna, Xelanoimis, Iti recomand dr Rodica Chitescu, este la sediul de la Favorit - luni-marti si miercuri sau pe dr Liana Plex - la sediul din Unirii. Sper ca nu a venit tardiv raspunsul meu
32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +