Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor, ati luat vreuna medical de la medlife? mai ales, de la mirela popa?..adica, se da medical sau o recomandare ceva, cu care mergi la medicul de familie, sau cum se procedeaza?..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Daca este vorba de prenatal ti-l da direct medicul de familie fara nici o recomanadre..
daca este vorba de un medical ca ai probleme cu sarcina Dr.Popa iti da recomandare si cu ea mergi la medicul de familie pt medical....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Daca este vorba de prenatal ti-l da direct medicul de familie fara nici o recomanadre..
daca este vorba de un medical ca ai probleme cu sarcina Dr.Popa iti da recomandare si cu ea mergi la medicul de familie pt medical....

Mergi la inceput

nu prenatal, ci de un CM obisnuit intreb... vreau sa vad daca reusesc sa mai iau cateva zile si de la ortopedie de la ei, ptr ca ma termina spatele deja si am programare abia pe 10 aug.. dimineata e teroare, cel putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochios_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

nu prea inteleg ce ai vrut sa spui aici "ca un copil pana la 3 luni nu poate fi alintat si trebuie sa ii oferim confort", dar eu cred ca un copil, catd e mic o fi, trebuie sa se simta in siguranta, iar siguranta asta in primele luni de viata vine de la mama!
nu l-as lasa sa planga in patut ca sa nu devina alintat, mi se pare o ineptie... copiii au nevoie de caldura si iubire, sa nu mai vorbim de posibilitatea ca bietul de el sa simta vreun discomfort fizic... daca ai eliminat si asta, nu-ti ramane decat sa petreci timp cu bebe si sa va cunoasteti

luny, scuze pt raspunsul tardiv, dar de cand cu puseul de crestere nu am mai avut timp sa intru.
Cu "un copil pana la 3 luni nu poate fi alintat si trebuie sa ii oferim confort" am vrut sa spun ca sunt prea mici pentru a specula momentele in care sa planga doar pt a sta cu ei, sau numai cu ei. Lucru cu care sunt perfect de acord, ca e mult prea mititel si nu plange fara un motiv serios - discomfort de orice fel. Doar ca obosita fiind, si incercand sa gasesc motivul pentru care tot plangea desi nu erau colicei, am vorbit cu mama. mama mi-a zis: lasa copilul sa mai si planga, ca il alinti daca il tii mereu in brate. Evident ca am avut o discutie f aprinsa cu mama in ideea de a o face sa inteleaga ca bebele e prea mic pt a fi alintat, dar mama o tinea sus si tare ca trebuie lasat sa planga. Pe de alta parte eram obosita si incepusem sa ma indoiesc putin de 'intuitia' mea de mama.
Atunci am decis sa intru aici si sa va intreb si pe voi ce stiti si sa vad daca vreuna dintre voi a patit ceva similar. Stiam ca nu poate plange fara un motiv anume, si simteam ca nu pot lasa copilul sa planga.
Cam asta a fost povestea.... dar acum ne-am mai calmat (si bebe si mai ales eu). Eu atata timp cat stiu ca exista o explicatie gasesc mai usor energia sa ma impac cu plansul lui. Altfel ma omoara faptul ca nu stiu ce sa ii fac, in afara de a-l tine in brate (dupa ce m-am asigurat ca restul de nevoi i-au fost satisfacute). Imi e teama ca nu vrea doar atat si ca eu nu inteleg ce vrea el sa zica prin singura metoda de a cere ce are nevoie: plansul.

Hai ca intru rar, dar cand intru ma intind la povesti

v-am pupat!

Mergi la inceput

ochios mic, starile tale sunt perfect normale altfel.. cred ca fiecare a avut momente in care nu stia ce sa mai faca, e firesc, meseria de mama e in sange, insa, dar pe parcurs, o sa vezi ca instinctul matern nu va da gres, cu timpul se va ascuti din ce in ce! astea erau conceptiile multor mame pe vreme aia, 'lasa copilul sa planga, ca se rasfata altfel'... bleah eu una, nu pot sa concep asa ceva, dar cate bordeie, atatea obiceie... dar un lucru mi-e clar, confortul si alinarea, un bebe nu o va gasi singur,plangand in patutul lui, doar se va simti abandonat... pana la doi ani, bebelusii sunt dependenti de mama..
daca vrei sa citesti ceva despre asta, arunca un ochi aici.. http:// attachmentparenting. ro/cms/front_content.php?idcat=4&idart=74 (stergi spatiile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Eu am primit recomandari ptr concedii medicale de la dr din Medlife.
E o scrisoare medicala (asa se numeste formularul) in care completeaza datele tale, diagnosticul pus si recomandarea medicului. Cu asta mergi la dr de familie si iti da concediul medical.

K.

Citat:
citat din mesajul lui luny

fetelor, ati luat vreuna medical de la medlife? mai ales, de la mirela popa?..adica, se da medical sau o recomandare ceva, cu care mergi la medicul de familie, sau cum se procedeaza?..

30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

am aflat ce si cum e, intre timp, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor,

Ce liniste s-a lasat pe aici

Cine urmeaza sa nasca la Medlife? Eu abia la sfarsitul lui septembrie o sa nasc.Am DPN-ul pe 2oct, dar fiind a2a cezariana, voi fi programata un pic mai devreme, unde intre 28-30sept.

Este cineva care pana atunci va naste cu dr Roxana Constantin? M-ar interesa cum e la cezariana, cum arata operatia dupa. Am inteles ca dumneaei foloseste fire care tb scoase nu din acelea care se absorb cum am avut la prima cezariana. Doare scosul firelor? Stiu, e ciudat sa imi fie teama de o durere de scos fire, dupa ce trec prin durerile de dupa cezariana (sper sa nu fie nici astea mari, ca prima data a fost foarte ok) , dar ...

Multumesc ptr orice info si o sarcina/nastere usoara in continuare!

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evamiki2008 spune:

Sunt noua printre voi si imi urmaresc sarcina la medlife...la dnul doctor Gheorghe Gica. Sunt ff multumita si pare profi in ce face si are mereu o vorba buna..
Urmeaza sa mai nasca cineva cu dansul sau a nascut?

Mergi la inceput