Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

ochios mic, multumesc mult pf info si ptr incurajari Asa ma bucur cand aud lucruri de bine despre dna dr mie imi place de ea si ca om si ca dr
dar am asa emotii, ca sunt la a2a cezariana si nu stiu cum o sa fie taietura peste taietura. Iar de vreo cateva zile aud numai grozavii cu anestezii care nu au prins cum tb si a simtit pacienta cand era operata si alte din astea. Brrrrr! Mi se face pielea gaina!
Din fericire, cazuri din astea nu am auzit la medlife da Doamne sa fie bine!

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Buna. Eu am facut o a doua cezariana cu dna dr (prima a fost facuta de alt medic). A taiat exact peste prima taietura, a curatat marginile si a cusut mult mai frumos si mai finut decat era inainte. Nici la mine nu s-au vazut decat capetele la fir si cand mi l-a scos (la 10 zile de la cezariana) nu m-a durut deloc. Nastere usoara!Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Burtocika, joi fac si eu morfo de trim 2 la dr Vele, poate imi spui si mie impresiile tale despre ea, ca nu am gasit pe nimeni sa o stie..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Doamna Chitescu este the best...eu o recomand cu drag tuturor...mie una mi-a placut ff mult de dansa si este printre cei mai buni ecografisti de sarcina ai bucurestiului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Ralucutza, si eu am fost operata prima data de alta dr, asa ca ma bucura ce-mi spui Stii cumva cu cine opereaza in tandem? Ca am uitat sa o intreb asta.

Cum a fost recuperarea la a2a cezariana? Sunt foarte stresata de cum va decurge recuperarea, ptr ca prima data mi-a fost foarte usor, mai usor de atat nu e posibil, si tinand cont ca sarcina asta a fost dificila, in sensul ca am avut perioada mai lunga de varsaturi, dureri si amorteli de picior din cauza nervului sciatic, arsuri, iar varsaturi acum in ultima perioada, burtica este foaaaarte mare - mi-e teama ca si recuperarea va fi mai grea si mai dureroasa.

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza77

Citat:

ochios mic, multumesc mult pf info si ptr incurajari Asa ma bucur cand aud lucruri de bine despre dna dr mie imi place de ea si ca om si ca dr
dar am asa emotii, ca sunt la a2a cezariana si nu stiu cum o sa fie taietura peste taietura. Iar de vreo cateva zile aud numai grozavii cu anestezii care nu au prins cum tb si a simtit pacienta cand era operata si alte din astea. Brrrrr! Mi se face pielea gaina!
Din fericire, cazuri din astea nu am auzit la medlife

da Doamne sa fie bine!

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Buna. Eu am facut o a doua cezariana cu dna dr (prima a fost facuta de alt medic). A taiat exact peste prima taietura, a curatat marginile si a cusut mult mai frumos si mai finut decat era inainte. Nici la mine nu s-au vazut decat capetele la fir si cand mi l-a scos (la 10 zile de la cezariana) nu m-a durut deloc. Nastere usoara!

Mami de Miruna si de Vladut

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Iubu77, si eu am aceeasi parere despre dr. Chitescu Si o recomand cu draga inima

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Doamna Chitescu este the best...eu o recomand cu drag tuturor...mie una mi-a placut ff mult de dansa si este printre cei mai buni ecografisti de sarcina ai bucurestiului...

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochios_mic spune:

Citat:

imi pare rau, dar eu nu sunt de aceeasi parere cand vine vorba de dna Chitescu. eu am facut eco de trimII la dansa si am plecat plangand de acolo pt ca mi-a zis: e f f grav, ai colul de doar 1.7-1.8 cm, iar la varsta asta gestationala nu se mai poate face nimic. Si asta in urma unei eco trans-abdominale.
Seara am ajuns la dna Constantin, si la o eco TV s-a dovedit ca aveam colul peste 3cm. Pt mine a fost un soc puternic, pentru ca ma chinuisem 3 ani sa raman insarcinata, deja imi simteam copilul miscand si dintr-o data, fara nici un pic de consideratie pentru mine ca viitoare mamica, madam chitescu a gasit de cuviinta sa imi tranteasca o veste atat de urata fara a fi sigura de rezultat.
Asadar, eu nu sunt de parere ca madam chitescu este un medic exceptional. dar, au si medicii zile bune si mai putin bune, asa ca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

A nascut cineva sau aveti referinte despre doamna doctor Roxana Bohiltea?

Emma 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochios_mic spune:

salut fetelor.
Am ajuns la vremea vaccinului cu cel mic si dupa ce i-am facut primul vaccin (cel de 2 luni) am aflat de o oferta cu vaccinurile pe 1 an de zile care ma obliga insa sa iau tot pachetul. Prin urmare am de vanzare un Infanrix hexa (gsk) la 220 lei.
e cineva interesat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:

Ralucutza, si eu am fost operata prima data de alta dr, asa ca ma bucura ce-mi spui Stii cumva cu cine opereaza in tandem? Ca am uitat sa o intreb asta.Cum a fost recuperarea la a2a cezariana? Sunt foarte stresata de cum va decurge recuperarea, ptr ca prima data mi-a fost foarte usor, mai usor de atat nu e posibil, si tinand cont ca sarcina asta a fost dificila, in sensul ca am avut perioada mai lunga de varsaturi, dureri si amorteli de picior din cauza nervului sciatic, arsuri, iar varsaturi acum in ultima perioada, burtica este foaaaarte mare - mi-e teama ca si recuperarea va fi mai grea si mai dureroasa. 33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
Buna! Nu stiu cum il cheama pe medicul care e mana a 2-a. Era un medic destul de tanar dupa fatza, dar cu parul grizonat. Recuperarea la mine a fost mult mai ok decat prima oara. Calmante sunt din belsug si ti se administreaza des, asa ca durerile de dupa anestezie sunt minime. Dna dr a spus ca nu mi-a taiat muschii abdominali, ci i-a tras in lateral, banuiesc ca asta e motivul pentru care mi-am revenit asa de repede. La o saptamana dupa operatie eram ca noua, nu ma credea nimeni ca abia am nascut (dupa prima nastere mi-a luat cam 3 saptamani sa imi revin). Lohiile au fost in cantitate mica, pentru ca mi-a curatat foarte bine uterul la cezariana. Eu zic sa stai linistita, esti pe maini bune si toata lumea din spital mie mi s-a parut foarte draguta.Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

Ochios_mic, si mie mi-a zis o data ca pare ca e colul scurtat, dar fiind sarcina inaintata e mai greu de masurat colul la eco abdominala. Asa ca dupa eco abdominala mi-a facut din aia cu sonda sa vada colul si mi-a zis ca e lung si orificiul inchis.

Eu m-am dus la ea si fara programare, cu o urgenta, ptr ca fusesem la dr Steriu, care imi zisese ca are bebe o insuficienta tricuspida - la 17saptm, cand cordul nici nu e format complet si e prea devreme de a vb de o astfel de insuficienta. Si m-a primit imediat, m-a pus la ecograf sa auda si ea bataile inimii, m-a linistit ca nu e cazul de insuficienta, dar daca vroiam ma putea vedea a2a zi la Polisano (la Medlife Favorit ea e doar luni-miercuri) sa studieze pe indelete.

Imi pare rau ca te-a speriat, ea de obicei nu se aventureaza in afirmatii din astea care sa sperie graviduta. Cine stie ce o fi avut atunci, nu-i caut scuza. E normal ca fiecare sa isi faca o parere despre un dr in fc de experientele personale.

In final, important e ca bebe e bine

Citat:
citat din mesajul lui ochios_mic

imi pare rau, dar eu nu sunt de aceeasi parere cand vine vorba de dna Chitescu. eu am facut eco de trimII la dansa si am plecat plangand de acolo pt ca mi-a zis: e f f grav, ai colul de doar 1.7-1.8 cm, iar la varsta asta gestationala nu se mai poate face nimic. Si asta in urma unei eco trans-abdominale.
Seara am ajuns la dna Constantin, si la o eco TV s-a dovedit ca aveam colul peste 3cm. Pt mine a fost un soc puternic, pentru ca ma chinuisem 3 ani sa raman insarcinata, deja imi simteam copilul miscand si dintr-o data, fara nici un pic de consideratie pentru mine ca viitoare mamica, madam chitescu a gasit de cuviinta sa imi tranteasca o veste atat de urata fara a fi sigura de rezultat.
Asadar, eu nu sunt de parere ca madam chitescu este un medic exceptional. dar, au si medicii zile bune si mai putin bune, asa ca ....

35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput