Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Emma, eu am fost la ea la o ecografie, la inceputul sarcinii. Nu aveam programare, dar si-a facut timp si ptr mine ca era o urgenta.
Mi s-a parut o persoana deschisa si desi aveam un hematom, modul in care mi-a vorbit, in care mi-a expus situatia si riscurile m-au linistit.

Cred ca e important ca un doctor sa aiba tact si sa nu panicheze graviduta, care e oricum mai sensibila decat e in mod normal.

Nu stiu cum e nasterea cu ea, poate apar alte fete care stiu mai multe.

Sarcina usoara in continuare

K.

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

A nascut cineva sau aveti referinte despre doamna doctor Roxana Bohiltea?

Emma 24

35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Ralucutza77, - Din cate am citit ai nascut si tu cu dna dr. Roxana Constantin, imi poti spune te rog ce anestezist ai avut?! Sunt si eu pacienta dnei dr. si sunt mai mult decat multumita de ea dar nu pot sa nu am emotii vis a vis de nastere pt ce e prima mea sarcina si prima operatie din viata mea.
Eu o sa nasc pe la jumatatea lui sept.
Multumesc.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Va doresc tuturor nasteri usoare si copii sanatosi!
Am intrat sa o linistesc pe Gertruda, care se teme de anestezist.
Eu am suferit o interventie chirurgicala la Medlife, lunea trecuta si am avut ca anestezist pt dra Marin. O doctorita super super super! Oricum toti anestezistii sunt ok acolo, insa dra Marin mi se pare cea mai finuta.
Oricum inainte cu o sapt cam asa vei avea consultul preanestezic si acolo poate iti spune cine va fi anestezistul, desi am inteles ca nu e batut in cuie ca cel cu care face discutia preanestezica sa fie si cel care va fi cu tine la momentul nasterii. Eu una am avut noroc sa fie aceeasi persoana si tare m-am bucurat. Are stilul de a-ti risipi orice teama. Asa ca, fetelor...mergeti cu incredere! Am fost inconjurata la terapie intensiva numai de cezariene si toate erau super ok! A doua zi zburdau pe holuri.

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

la mine anestezista a fost dr Persida...si nu mai stiu cum..o doctorita deosebita, calda, calma iar dupa modul cum a decurs anestezia si un medic exceptional..nu am simtit nimic.A stat la capataiul meu pana la finele operatiei la un moment dat mi s-a facut rau dar doamna ff balanda m-a linistit..In acele momente a contat enorm pentru confortul meu.. Eu cred ca cei de le medlife selecteaza ff atent personalul pentru ca pe langa un medic de calitate trebuie sa fie si un om cu inclinatii catre pacient..Dincolo de actul medical si suportul moral acordat pacientelor, in special gravidelor este ff important.Gertruda fii linistita o sa evzi ca totul va fi bine..asteptam impresii..

Mergi la inceput

Nina, Iubu Va multumesc mult pt raspuns, m- am mai linistit. Am facut consultul preanestezic sapt trecuta si am inteles ca nu e batut in cuie anestezistul, dar daca voi spuneti ca toti sunt f ok, nu- mi mai fac probleme.
Abia astept momentul in care o sa- mi tin fetita in brate, sa o vad ca e sanatoasa ...

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

Ralucutza77, - Din cate am citit ai nascut si tu cu dna dr. Roxana Constantin, imi poti spune te rog ce anestezist ai avut?! Sunt si eu pacienta dnei dr. si sunt mai mult decat multumita de ea dar nu pot sa nu am emotii vis a vis de nastere pt ce e prima mea sarcina si prima operatie din viata mea.
Multumesc. 36+ cu
Persida Boscan a fost si la mine anestezista. Si cum spunea si iubu77, a fost foarte draguta. A stat langa mine pe tot parcursul operatiei, mi-a vorbit, mi-a spus ce se intampla si ce o sa simt. Anestezia a fost super ok (spre deosebire de prima nastere, la care m-a durut intepatura din coloana vreun an jumate) si a mai si venit la terapie intensiva, dupa nastere, sa vada daca sunt ok.Anestezista colegei mele de salon a fost dr Ganea. Si ea mi s-a parut foarte draguta. Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

Ralucutza77 - Mersi mult de raspuns.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Gertruda, eu am avut ca anestezist pe dr Ganea. Foarte draguta si cu mana usoara. Mi-a facut rahi-anestezie si a nimerit din prima, nu m-a impuns de mai multe ori.
In timpul operatiei m-a tinut de mana (sa am si eu iluzia detinerii controlului ), mi-a vb, mi-a zis 'uite acum o sa simti ca usoara apasare/ uite, au scos copilul' , din astea. Si a venit si la TI sa vada cum ma simt dupa anestezie.

In plus, daca vrei, dupa ce scot copilul poti sa soliciti sa mareasca un pic doza sa adormi.

Eu am nascut primul baietel la Medlife si pe al2lea tot acolo il voi naste.

Citat:

Multumesc.

36+ cu

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Kora B - Mie mi-a zis dna. dr. ca ea lucreaza f bine pe anestezie cu Persida Boscan dar ca la Medlife toti anestezistii sunt f profi deci sincer nu mai am emotii, mai ales ca m-au incurajat si fetele de aici de pe forum.Am vb si cu dna dr , mi- a explicat cum o sa decurga operatia, mi-a zis ca ea nu taie muschiul, ceea ce m-a bucurat mult si mi-a zis ca in cateva ore o sa pot sa ma ridic Deci, suntem pe maini bune.

Cam cat dureaza dupa ce scoate copilul, pana termina cu curatatul si cusutul? Eu cred ca o sa cer sa ma adoarma dupa, ca sa treaca mai usor timpul. Nu vreau sa ma gandesc la ce imi face acolo mai ales ca am facut ieri prostia si m-am uitat pe YouTube la cum decurge operatia de cezariana.

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:

Kora B - Mie mi-a zis dna. dr. ca ea lucreaza f bine pe anestezie cu Persida Boscan dar ca la Medlife toti anestezistii sunt f profi deci sincer nu mai am emotii, mai ales ca m-au incurajat si fetele de aici de pe forum.Am vb si cu dna dr , mi- a explicat cum o sa decurga operatia, mi-a zis ca ea nu taie muschiul, ceea ce m-a bucurat mult si mi-a zis ca in cateva ore o sa pot sa ma ridic Deci, suntem pe maini bune.Cam cat dureaza dupa ce scoate copilul, pana termina cu curatatul si cusutul? Eu cred ca o sa cer sa ma adoarma dupa, ca sa treaca mai usor timpul. Nu vreau sa ma gandesc la ce imi face acolo mai ales ca am facut ieri prostia si m-am uitat pe YouTube la cum decurge operatia de cezariana. 37+ cu
La mine a mai durat vreo 40-50 de minute, dupa ce au plecat cu copilul la acvariu si pana am ajuns eu la TI. Dar mie mi-a facut si ligaturare de trompe, poate altfel ar fi durat mai putin. Intr-adevar, timpul ala trece foarte greu, asa ca e o idee buna sa faci putin nani.Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput