Nasterea la Medlife (23)
Raspunsuri - Pagina 19
zsenia spune:
Ati vazut ca au oferta pentru nasteri si in partea a 2a a anului?
"Contractul incheiat cu noi in intervalul 1 septembrie - 31 decembrie, iti rezerva surprize minunate:
- 500 lei discount la nastere
- testarea acuitatii auditive a nou-nascutului
- pachet analize gratuite pentru mama in urmatoarele 3 luni dupa nastere
(HLG, uree, sideremie, glicemie, calciu total, sumar urina, culturi col)" este de pe site de la noutati.
desprecopii spune:
Mamicilor care au nascut la Medlife, va astept cu un raspuns aici.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
iubu77 spune:
Da au aceasta oferta de reducere plus ca au contract cu casa si deconteaza 1000 ron..plus ca poti plati nasterea in 2 rate..50% cand nasti si 50% peste 6 luni...
Kora_B spune:
fetelor, am programare pe 28sept la cezariana abia astept sa-mi vad bebe2
in plus,ieri, la discutia cu dr neonatolog am aflat ca mi se va aduce bebe la 2-3 ore de la nastere la alaptat, la TI. ceea ce mi se pare super!!! nu stiu cat o sa fiu eu in stare sa alaptez sau sa-mi mai aduc aminte cum sa o fac de la primul bebe, dar va fi si o asistenta de la neonato si ma va ajuta
mai am asa putin, dar in mare parte a timpului mie mi se pare ca mai am muuuuuult!!!
mi-au zis si mie de oferta de acum, care e si pe site-ul lor:)de decontarea de 1000 ron de la casmb nu beneficiez ca dr mea nu e cuprinsa in cntr dintre Medlife si casmb.
Stiu ca am mai scris, dar ca un reminder: mamicile la a2-a nastere la Medlife au reducere 10%
Va
37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
Burtocika spune:
Am nascut si eu la Medlife, prin cezariana programata, pachet Silver Single.
Ce sa spun ? Nu am fost chiar atat de entuziasmata ... Primul copil l-am nascut la Municipal si sincer, daca ar fi fost la Medlife prima nastere, cred ca ajungeam acasa si nu stiam nici sa-mi tin copilul in brate ! Vorba vine ca te lasa cu bb in camera, mai mult il tin ei la "acvariu" si ti-l indoapa cu lapte praf, chipurile ti-l aduce tie intai la san, si abia pe urma ii da LP, dar tot timpul cand sunam dupa el aflam ca deja fusese hranit, si inca cu 40-50 ml LP la un bb de 2-3 zile, ceea ce este IMENS !!! Noaptea nu ti-l aduce, decat poate daca insisti tu, ori cand esti taiat pe burta si abia te poti ridica din pat, nu prea-ti vine sa insisti ... ar trebui sa ai o asistenta care sa stea dupa tine, si nu stiu daca le convine ...
Ca sa fac un rezumat:
PLUSURI:
- daca ai pachet single, esti singura in rezerva si ai intimitate si liniste; e mare lucru, mai ales in a 2-a zi dupa operatie, cand esti foarte balonata si e bine sa evacuezi gazele; sau cand vin vizitatori, sau cand vrei sa dormi, sau cand vorbesti la telefon etc.
- in general, personalul este amabil, cu niste exceptii pe care le-am trecut la minusuri
- nu-ti trebuie mai nimic de-acasa, teoretic; practic, o trusa de toaleta ar fi bine sa ai, papuci, halat etc.
- vine intr-adevar sa ti-l puna la san la terapie intensiva,sta cu tine pana ti-l "mufeaza"si il tine un pic la ambii sani
MINUSURI:
- camerele nu sunt gandite ca sa stai cu bb in salon; nu au chiuveta pt spalat bb, nu au spatiu pt schimbat, abia ai loc la single sa tii caruciorul cu bb
- de cand intri la operatie si pana iesi de la terapie intensiva stai in pielea goala, sincer pe mine m-a deranjat asta, ma asteptam sa-mi puna si ei o camasa macar de unica folosinta, sau ceva cum vezi prin filme, altfel parca eram un pachet de carne ... cele care ati facut anestezie epidurala stiti cum arata muschii dupa anestezie, flasci si amorfi ...
- in sala de operatie este un FRIG ingrozitor, tremuram necontrolat de-mi clantaneau dintii, nu stiu cum operau aia pe mine ca eu ma zgaltaiam din toate incheieturile !
- dupa ce au scos copilul, nici nu mi l-au aratat bine, nu mi-au spus daca e bine, daca nu, au impachetat-o si mi-au adus-o 1 minut, pe urma au plecat cu ea fara nici o vorba; nici macar nu mi-au spus daca e fata sau baiat
- dupa 15 minute de la inceputul operatiei, au plecat de la capul meu si anestezistul, si asistenta, erau doar doctorii care ma operau si care strigau dupa asistente, ca si alea plecasera nu stiu unde ... parca eram pe tarlaua nimanui ...
- am dat de o asistenta care mi-a gresit perfuzia si mi-a umflat mana, mi-a gresit injectia cu Clexane si mi-a facut vanataie
- am avut parte de observatii total neprofesioniste legate de greutatea mea din partea unei doctorita de garda careia m-am plans de o problema medicala
- unele asistente de la neonatologie fumau (nu stiu unde) si miroseau a tigari de la o posta cand aduceau copilul, ca sa nu mai vorbesc de limbajul de mahala cu care se adresau copilului "ce faci, fato, plangi ? sa nu-mi plangi ca te bat de nu te vezi" sau mie "vai doamna, asa sani mari si n-aveti lapte ...". Sincer, am ramas masca, nu ma asteptam ...
- personalul de la receptie se intinsese la o sueta cu un domn doctor proaspat intors din concediu si hahaiau ca la carciuma, vreo ora a tot durat distractia, tocmai cand ne pregateam si noi sa ne odihnim ca de, eram in spital, nu in parc sau la terasa ...
- mi-au infectat copilul cu un stafilococ, mi s-a umplut de bube, si nici macar nu mi-au spus, cica ar fi fost alergie de nou-nascut (???); 2 pediatri (dintre care unul de-al lor) mi-au spus pe urma ca e piodermita, abia am scapat de antibiotic.
In fine, nu-mi mai aduc aminte, cam astea au fost in mare impresiile, per total cele 3 zile acolo sunt mult mai confortabile pt mama decat la stat, dar nu te pregatesc pt cand ajungi acasa cu bb ... Daca ar fi fost primul bb, cred ca as fi ajuns total debusolata acasa ...
iubu77 spune:
Sunt putin uimita de cele intamplate...
cu mine s-au comportat mai mult decat onorabil..eu facem glume ca-s cat elefantul:)))) ca dupa operatie cand m-au pus pe targa am vazut un picior imens pe sus..si era al meu:))) ma rog...a trecut..
eu am avut parte de un personal politicos, nua m simtit miros de tigari iar asternuturile daca le patam ceream sa mi el schimbe si nu a fost nici o problema...
sanatate multa!
roxx26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid A nascut cineva sau aveti referinte despre doamna doctor Roxana Bohiltea? Emma 24 |
Eu am nascut pe 2 ian 2011 cu dna dr Bohiltea. Am fost foarte multumita de dumneaei, ne-am inteles f bine pe tot parcursul sarcinii. Iar la nastere s-a comportat foarte bine, m-a vizitat chiar si de 2 ori pe zi. In ultima zi, inainte de externare, a stat foarte mult cu mine de vorba, mi-a dat sfaturi, am povestit - mi-a placut mult de ea.
Singurul minus - eu am vrut sa nasc normal si dna dr nu m-a incurajat deloc. ba chiar mi-a spus chestii de genul "eu n-as naste normal in locul dvs.", ceea ce nu mi s-a parut tocmai ok, mai ales ca eu eram la prima nastere si aveam nevoie de putina incurajare. ma rog, pana la urma dupa un travaliu de 8 ore am ajuns la ceza pt ca nu mergea dilatatia si bebe intrase in suferinta fetala (travaliul a debutat cu ruperea membranelor si dupa atatea ore nu mai era lichid pe acolo mai deloc). Una peste alta, a fost ok, cred ca si pe bebe 2 (atunci cand va fi...) il voi naste tot cu dumneaei, tot la Medlife. daca mai ai intrebari, scrie-mi pe PM si iti raspund cu placere pentru ca nu prea am timp sa intru pe aici foarte des.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Bubante spune:
Burtocika, eu am nascut in octombrie anul trecut si nu mi s-a intamplat nimic din ceea ce ai scris tu. Nu ma intelege gresit, nu ca nu te cred, dar la cate minusuri ai scris, concluzia finala ar fi NU Medlife si nu cea postata de tine ca nu te pregatesc pt cand ajungi acasa cu bb...
In sala de operatii a fost chiar cald (ma gandesc ca poate ai avut tu o reactie mai ciudata in timpul operatiei), mi-au aratat bebelul, neonatologul mi-a spus ca-i sanatos, cate kg are, mi l-a pus la piept dezbracat ca sa-i vad si putza (nu ca nu stiam deja ca-i baiat ), deci in cazul meu totul a fost superok.
Tot pachet Silver single am avut si era loc si de caruciorul lui bebe si de vizitatori (daca vroiai). Asternuturi si camasi curate schimbate oricand la cerere, papuci, halat, la baie aveam inclusiv periuta+ pasta, iar cu copilul s-au purtat exemplar. M-au chemat la baie demonstrativa, toata lumea mi-a explicat ce si cum sa fac in primele zile acasa, deci nu pot decat sa-ti spun ca-mi pare rau pentru cele ce ti s-au intamplat.
Burtocika spune:
citat din mesajul lui Bubante Burtocika, eu am nascut in octombrie anul trecut si nu mi s-a intamplat nimic din ceea ce ai scris tu. Nu ma intelege gresit, nu ca nu te cred, dar la cate minusuri ai scris, concluzia finala ar fi NU Medlife si nu cea postata de tine ca nu te pregatesc pt cand ajungi acasa cu bb... In sala de operatii a fost chiar cald (ma gandesc ca poate ai avut tu o reactie mai ciudata in timpul operatiei), mi-au aratat bebelul, neonatologul mi-a spus ca-i sanatos, cate kg are, mi l-a pus la piept dezbracat ca sa-i vad si putza (nu ca nu stiam deja ca-i baiat ), deci in cazul meu totul a fost superok. Tot pachet Silver single am avut si era loc si de caruciorul lui bebe si de vizitatori (daca vroiai). Asternuturi si camasi curate schimbate oricand la cerere, papuci, halat, la baie aveam inclusiv periuta+ pasta, iar cu copilul s-au purtat exemplar. M-au chemat la baie demonstrativa, toata lumea mi-a explicat ce si cum sa fac in primele zile acasa, deci nu pot decat sa-ti spun ca-mi pare rau pentru cele ce ti s-au intamplat. _ Raluca, mami de Alexandru (15.10.2010) |
Nu zic, poate ca am avut eu ghinion, dar sigur nu era cald in sala de operatii, ca dovada ca asistenta care mai venea din cand in cand la capul meu sa vada cum ma simt, vazand ca tremur ca varga dupa ce-mi administrasera tot ce se putea administra, a rugat medicii sa mai opreasca aerul, ca tremura pacienta !
Eu nu am fost la prima cezariana, deci cam stiam ce ar trebui sa simt si cum ar trebui sa decurga lucrurile ... aveam termen de comparatie, ceea ce poate a fost bine, poate nu.
Poate tocmai pt ca stiam ce sa fac cu bebe nu mi-au mai spus ce si cum asa in detaliu ... am fost si eu la baita demonstrativa, dar crede-ma ca una e sa pui tu mana si sa alta e doar sa vezi cum se face.
Per total, chiar daca eu am fost dezamagita de experienta, mai ales de raportul calitate / pret, nu e total de ocolit ... Nu stiu cum sunt serviciile la celelalte maternitati particulare, ca sa compar cu alea. Eu le-as da un 8 per total.
ralucutza77 spune:
citat din mesajul lui Bubante Burtocika, eu am nascut in octombrie anul trecut si nu mi s-a intamplat nimic din ceea ce ai scris tu. Nu ma intelege gresit, nu ca nu te cred, dar la cate minusuri ai scris, concluzia finala ar fi NU Medlife si nu cea postata de tine ca nu te pregatesc pt cand ajungi acasa cu bb... In sala de operatii a fost chiar cald (ma gandesc ca poate ai avut tu o reactie mai ciudata in timpul operatiei), mi-au aratat bebelul, neonatologul mi-a spus ca-i sanatos, cate kg are, mi l-a pus la piept dezbracat ca sa-i vad si putza (nu ca nu stiam deja ca-i baiat ), deci in cazul meu totul a fost superok. Tot pachet Silver single am avut si era loc si de caruciorul lui bebe si de vizitatori (daca vroiai). Asternuturi si camasi curate schimbate oricand la cerere, papuci, halat, la baie aveam inclusiv periuta+ pasta, iar cu copilul s-au purtat exemplar. M-au chemat la baie demonstrativa, toata lumea mi-a explicat ce si cum sa fac in primele zile acasa, deci nu pot decat sa-ti spun ca-mi pare rau pentru cele ce ti s-au intamplat._ Raluca, mami de Alexandru (15.10.2010) |