Nasterea la Medlife (23)
Raspunsuri - Pagina 20
corina_s spune:
fetele, voi ce ati luat ca bagaj cu voi?
pentru bebe mai trebuie altceva decat hainutele de iesit din maternitate?
27+ Iulia
ralucutza77 spune:
Pentru bb nu mai trebuie nimic. Pentru mine am luat periuta si pasta de dinti, crema de fata, pieptan etc si o crema Garmastan.Mami de Miruna si de Vladut
luny spune:
burtocika, ce sa zic.. imi pare rau... eu la prima nastere n-am patit NIMIC din ce povestesti tu, si eu eram la primul copil, insa m-au ajutat de cate ori aveam nevoie, fara probleme, am alaptat si noaptea, totul a mers cum trebuie... ce sa mai spun, ca am avut si streptococ B de care nu am scapat dupa 2 tratamente, si am nascut si normal, nu cezariana?! si nu a patit nimic nici Mateiul meu, nici eu..
Dar daca a fost chiar asa rau ptr tine, de ce nu faci tu frumos o plangere acolo, la spital, scrisa?... ar fi cea mai corecta varianta, si ptr tine si ptr alte gravidute ce vor naste acolo.. faptul ca doar ne scriem pe un forum nemultumirile nu rezolva nimic, si nu da dovada ca ne desteptam si noi ca neam, ca tara.. ar trebui sa avem pretentii mai mari si sa fim toate tratate f bine pe banii astia, dar daca sunt probleme si raman scrise doar pe un forum, nu mai avem de ce sa comentam si sa avem pretentii alta data, nu?...
sa-ti traiasca bb, sa fiti sanatosi!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Burtocika spune:
Pai si ce sa scriu in plangere ? Ca am dat de o asistenta care mirosea a tigari ? Sau ca o asistenta mi-a gresit perfuzia ? Ca am avut cearsaful prea scurt ?
Sunt lucruri care pe mine m-au deranjat pt ca la banii pe care i-am dat ma asteptam sa fie totul perfect, dar totusi nu pot sa spun ca au fost nemultumiri majore ... Poate ceea ce am scris pare mai grav decat este, sau o sa ziceti ca sunt carcotasa, poate ca trebuia sa fac scandal atunci si sa spun ce ma nemultumeste, dar uite ca eu nu sunt genul sa dau cu pumnul in masa(si imi pare rau pt asta), ma gandesc ca parerile mele sunt subiective ... Am o cunostinta care a nascut tot acolo cu o luna inaintea mea si a fost multumita, dar daca cititi cu atentie din urma veti mai gasi persoane care au obtinut ce-au vrut de la ei DUPA ce au facut un pic de scandal.
Asta e, a trecut, mi-am scris impresiile ca sa stie si altii la ce sa se astepte si poate sa reactioneze mai prompt decat mine, dar plangerea ce a rrezolva ? Daca ar fi sa aleg intre Municipal si Medlife, tot Medlife-ul l-as alege si eu, chiar cu aceste minusuri.
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
ochios_mic spune:
burtocika ca stii ca si eu am avut nemultumiri. dar puse in balanta nu cantaresc atat de mult comparativ cu multumirile.
- in sala de operatii am tremurat si eu necontroloat si am clantanit si eu din dinti de nu mai stiam de mine. s-a si speriat sotul cand a venit la TI si m-a vazut clantanind in halul ala.
- asistente neonato mirosind a tigari am avut si eu
- in plus, am avut asistenta care i-a facut baita lui rares (cea demonstrativa) care a insistat ca in ultima seara sa raman cu baiatul in camera, dar eu eram franta de oboseala ca la TI am avut o cucoana care sforaia ca ursul, apoi in a doua seara in salon mi-au bazait generatoarele de aer conditionat de am cerut la 4 dimineata sa ma mute oriunde unde e liniste sa pot sa dorm si eu macar o ora. si m-au mutat de la sivler single la silver double.e adevarat ca am stat singurica in salon pana in ultima zi cand a venit o graviduta ce urma sa aiba cezariana in ziua externarii mele...dar deviez si ideea era ca i-am spus asistentei neonato ca apreciez sfatul dar as prefera sa ma odihnesc ca sa pot fi in forma pt ziua urmatoare cand urma sa plec cu el acasa. i-am spus totusi ca vreau sa mi-l aduca sa-l pun la piept de cate ori se trezeste sa manance. si stimabila s-a ofticat atat de tare ca nu i-am ascultat sfatul incat nu mi-a mai adus copilul toata noaptea :(. nu inteleg ce vina avea copilul...
eu m-am plans oficial si de madama ofticata si de galagia facuta de generatoarele de AC. si cu toate astea la sfarsit cand a venit factura a venit cu toate noptile la salon single. si iar am facut gura si pana la urma mi-au aplicat pretul pt salon double pt o noapte, asa cum ar fi trebuit sa faca din start, dar au mizat pe faptul ca poate eu nu zic nimic si uite asa le mai intrau niste bani in cont. Asta a fost un alt lucru care nu mi-a placut.
in rest, nu am de ce ma plange. la mine a fost primul bebe, si e adevarat ca ajungi acasa cu el si nu prea stii de unde sa il apuci si cam ce sa ii faci, dar nu stiu daca la spitalele de stat te invata mai multe. poate doar simplul fapt ca ti-l lasa in camera iti da un avantaj ca te obisnuiesti cu el din prima zi.eu am simtit totusi ca am invatat cate ceva de la medlife. si baita, desi nu am facut-o eu ci stimabila ofticata tot a fost ceva. aaaa...mi-am adus aminte ca madam ofticata cand a inceput baita mi-a zis: ma lasati sa vorbesc pana la sfarsit cand termin baita si daca aveti intrebari mi le adresati atunci. ce intrebari sa mai am luand in calcul ca baita a durat cu dezbracat si imbracat 5 min timp in care asistenta a turuit ca o moara hodorogita iar copilul plangea de foame dinainte de baita :(...
ma rog, vroiam doar sa mai adaug ca eu am invatat ca in tara asta trebuie sa te lupti pentru drepturile tale. daca te bazezi pe altii nu ai decat obligatii. si cu diplomatie si calm (atat cat pot si eu, ca uneori ma calca pe bataturi si imi ies din fire) imi revendic ce e al meu de drept.
una peste alta te felicit pt nastere si va urez sanatate atat tie cat si noului venit
BlackCat4evR spune:
Buna!
Offf, ce ghinion am! Am citit din scoarta in scoarta tot ce-ati scris in legatura cu nasterea la Medlife (a durat ceva...!) si vad ca nimeni nu a zis nimic de d-na dr. Monica Negoita. Ea mi-a monitorizat sarcina si caut innebunita date despre ea pe net. Am gasit doar doua chestii, una calda, una rece. Ea mai lucreaza si la Cantacuzino, si daca e cineva cu infotmatii despre dansa, chiar as avea nevoie.
Si ar mai fi ceva, noi avem deja 34 de saptamani. Acum, daca mica domnisoara se grabeste, ma mai obosesc sa merg la Medlife sau ma duc direct la un spital de stat?
ochios_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BlackCat4evR Buna! Offf, ce ghinion am! Am citit din scoarta in scoarta tot ce-ati scris in legatura cu nasterea la Medlife (a durat ceva...!) si vad ca nimeni nu a zis nimic de d-na dr. Monica Negoita. Ea mi-a monitorizat sarcina si caut innebunita date despre ea pe net. Am gasit doar doua chestii, una calda, una rece. Ea mai lucreaza si la Cantacuzino, si daca e cineva cu infotmatii despre dansa, chiar as avea nevoie. Si ar mai fi ceva, noi avem deja 34 de saptamani. Acum, daca mica domnisoara se grabeste, ma mai obosesc sa merg la Medlife sau ma duc direct la un spital de stat? |
Buna BlackCat,
Despre dna dr nu stiu sa iti zic, in schimb in ceea ce priveste nasterea intre 34 si 36 sapt stiu ca te pot primi in anumite conditii. In primul rand conteaza daca bebe e suficient de bine dezv conform eco si mai ales daca medicul ce ti-a supravegheat sarcina recomanda asta. De asemenea se pare ca si medicul neo-nato are un cuvant de zis. Pana una alta insa iti recomand sa abordezi subiectul cu medicul tau. Eu am fost cu imineneta de avort de la 22 sapt si cand am ajuns la 34 de sapt asta a fost si prima mea intrebare, pt ca stiam ca primesc gravidute de la 34 sapt,dar se pare ca exista totusi niste restrictii. Eu zic insa sa ramai optimista si vei ajunge la termen.eu pana la urma am ajuns la 39. Nici dnei dr nu ii venea sa creada. Iti tin pumnii.
BlackCat4evR spune:
Multumesc de informatii.
Sper si eu sa depasim un piiiiiic termenul, pt ca DPN ar fi 5 sau 8 nov (clinic si eco) dar mi-ar placea sa se nasca pe 11 nov.
Oricum, la cum au mers lucrurile cu Victoria pana acum, nu e dupa mine, e dupa ea...
Kya spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu am timp sa caut prin toate capitolele de pana acum. Ma puteti ajuta cu o informatie? Ma intereseaza la ce pret ajunge o cezariana la Medlife. Am o prietena insarcinata in 23 de saptamani care a ramas fara medic, si acum cauta alte optiuni. Poate fi luata acum in evidenta de un medic de acolo?
Multam.
georgianagyo spune:
este acelasi pret - cezariana sau natural. acum este oferta la medlife (500 lei reducere+analize mama dupa sarcina) si plata in 2 rate (una la externare si restul in maxim 6 luni). pretul variaza de pachetul ales si de doctor (daca e colaborator sau nu).
pretul de baza este 7000 (medic medlife, rezerva cu 2 paturi) si 9000 (medic colaborator, rezerva cu 2 paturi) la care mai adaugi discountul din oferta.
dar te poti uita pe site si gasesti acolo detalii si despre nasteri (fiecare pachet ce contine si cat costa) precum si promotiile active.