Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Buna Kya.

La Medlife nu difera ca pret cezariana de o nastere normala. Au preturi deosebite in functie de calitatea cazarii si de serviciile pe care ti le ofera:
Pachetul Silver double (adica stai in camera cu inca o mamica si bebeii, fara parteneri) 7000RON.
Pachetul Silver single (adica stai in camera singura cu bebele, fara partener) 7800RON.
Pachetul Gold (adica stai in camera singura cu bebele, cu partener) si ai in plus niste facilitati: Training despre alimetatie si ingrijire nou nascut, 2 sedinte de fizioterapie si niste analize la bebe 9200 RON.
Pachetul Diamond (adica stai in camera singura cu bebele, cu partener, la fel ca la gold) si ai niste teste in plus la bebe, un pachet de analize gratuite pentru tine dupa nastere si o consultatie gratuita la domiciliu dupa nastere (oricum, toate pachetele contin un control gratuit pt bebe la oricare din hyperclinici) 11000 RON.
Acuma, sunt mai multe chestii care pot face pretul sa oscileze, de exemplu daca vrei ceva analize in plus fata de ce ofera ei gratis, daca vrei sa lucrezi cu alt depozitar de celule stem, ei lucreaza cu Stem Sure, dar poti sa vii tu cu kitul, insa te costa prelevarea de sange, daca depasesti 3 nopti de cazare te cam costa, cel mai bine luati un pliant de la ei (se gasesc peste tot pe langa cabinetele de gineco) si studiati. Apoi luati legatura cu Iuliana SURLEA )0756.56.56.36. si ea o sa va dea detalii despre noutati (gen reduceri, sau altele...)
Anul asta ei au niste oferte si / sau reduceri, dar nu cred ca prietena ta le prinde, desi e ffff posibil sa prelungeasa oferta si la anul.
Si DA, nu vad sa fie o problema sa se programeze la o consultatie la un medic acolo, sarcina nu e atat de avansata incat sa ridice probleme de "mutare". E important insa sa aiba eco morfofunctionala de 22-24 de saptamani facuta, sau daca nu, programare urgent, e eco obligatorie.

Sper ca am raspuns la tot, daca mai e ceva, mai intreaba. Eu mai am 5 saptamani pana la DPN, si la ei veau sa nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Multumesc mult Georgiana si Black Cat. Sarcini usoare in continuare si nastere ca un fulg.

Mamica de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianagyo spune:

multumim - eu nasc maine dimineata cu dna doctor Giuvelea. Am putine emotii dar sper sa fie totul bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Nastere usoara Georgiana si un copil sanatos tun!Te asteptam cu impresii calde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Nastere usoara, Georgiana, si un bebe care sa fi tot ce ai visat tu! (si ceva pe deasupra :D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Nastere usoara si te asteptam cu impresii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgianagyo

multumim - eu nasc maine dimineata cu dna doctor Giuvelea. Am putine emotii dar sper sa fie totul bine :)

GEORGIANA GYO

Nastere usoara, Georgiana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Dragele mele mamici am si eu o rugaminte mare. Eu merg tot la medlife acu am 20 de saptamani si deocamdata merg la dr lara andronescu.Veau sa stiu daca a nascut cineva cu ea, cum este cu cine mai opereaza (am o cezariana deci si acum va fi tot cezariana).
Va pup sarcini si nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dna dr Lara Andronescu stiu ca face parte din echipa de medicina materno fetala, deci este un medic ff bine pregatit. La mmf sunt medici care au multa experienta si se pricep la chetiuni de detaliu..
poate apare o mamica care a nascut cu dna dr ca sa iti dea mai ulte detalii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

BlackCat4evR

Oare din pachetele alea se mai deconteaza ceva de casa de asigurari?!

Presupun ca pe perioada sarcinii monitorizarea + analizele se fac tot la ei si cred ca te costa si ele separat!
Sau cum se procedeaza?!

Mergi la inceput