Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Se deconteaza 1000 RON daca nasti cu medic intern(dar tb verificat cu Iuliana Surlea daca medicul se afla pe lista de CASBM).

De asemenea, pentru monitorizare+analize - poti verifica dc nu cumva poti sa iti faci un card de servicii medicale pe care sa-l platesti lunar, deoarece includ consultatii, analize si ecografii pe 2/3D.
Consultul la medic costa aprox 100 RON, cum in timpul sarcinii mergi in medie lunar, eu zic ca se merita sa-ti faci macar un card Business care ar trebui sa fie undeva pana in 100 RON pe luna. Pe card iti mai intra sigur analize cum ar fi HLCG, sumar de urina, ecografii (2/3D, la 4D e bine de verificat deoarece majoritatea costa indiferent de card) etc.

Detalii despre carduri eu am gasit pe site aici https://www.medlife.ro/pentru-companii/abonamente/ la asistenta pre si post natala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsenia

Se deconteaza 1000 RON daca nasti cu medic intern(dar tb verificat cu Iuliana Surlea daca medicul se afla pe lista de CASBM).

De asemenea, pentru monitorizare+analize - poti verifica dc nu cumva poti sa iti faci un card de servicii medicale pe care sa-l platesti lunar, deoarece includ consultatii, analize si ecografii pe 2/3D.
Consultul la medic costa aprox 100 RON, cum in timpul sarcinii mergi in medie lunar, eu zic ca se merita sa-ti faci macar un card Business care ar trebui sa fie undeva pana in 100 RON pe luna. Pe card iti mai intra sigur analize cum ar fi HLCG, sumar de urina, ecografii (2/3D, la 4D e bine de verificat deoarece majoritatea costa indiferent de card) etc.

Detalii despre carduri eu am gasit pe site aici https://www.medlife.ro/pentru-companii/abonamente/ la asistenta pre si post natala.

adica vrei sa zici ca fac un fel de "asigurare medicala la ei" - platesc pe luna o suma in functie de ce pachet imi aleg si beneficiez de tot ce scrie acolo?!
Cum se procedeaza?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Citat:
citat din mesajul lui zsenia

adica vrei sa zici ca fac un fel de "asigurare medicala la ei" - platesc pe luna o suma in functie de ce pachet imi aleg si beneficiez de tot ce scrie acolo?!
Cum se procedeaza?!

Am formulat un mail la contactul din link-ul dat de tine, in care le explicam ce si cam ce ma intereseaza si nu trecura 5 minute incheiate ca tarrrrrr telefonul "Buna ziua va contactez de la clinica Medlife "

Nu exista un astfel de serviciu pentru persoane fizice! Firma la care lucrezi sau pe care o detii poate sa incheie un card de genul celui despre care vorbesti tu!
.. eu am ceva la ei de la firma la care lucrez insa nu acopera nici pe departe ceea ce ma intereseaza!
ghinion!
As fi fost dispusa sa dau 100 lei/luna pentru un pachet Business!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianagyo spune:

Bine v-am gasit !!
Ieri am ajuns si noi cu bine acasa dar am fost cam obosite sa impartasim impresii :) Am revenit azi cu detalii
Operatia si echipa de medici+asistente au fost de nota 10+ In sala de nasteri au creat o atmosfera sa ma scoata din stres si emotii si am terminat cu bine. La 10 minute s-a nascut fata (3,300 kg si 50 cm) si dupa o ora si jumatate am terminat si eu :) Partea urmatoare cu terapia intensiva nu e foarte placuta dar asistentele sunt de treaba si incearca sa te mai destinda - eu una nu am dormit deloc (nu neaparat de durere ca ti se administreaza calmante la cerere ) probabil din cauza agitatiei si emotiilor traite. Am putut primi vizite imediat ce am ajuns la terapie, pana seara. Fetita mi-a fost adusa de 2 ori sa o vad :)
urmatoarea zi a inceput chinul - de abia pe seara am reusit sa merg singura. Personalul din toate turele foarte ok, veneau regulat, sunam pentru orice si foarte repede mi se aducea. Mi s-au dat pastilute pentru somn. Cei de la neonatologie sunt pentru alaptatul la san si mi s-a adus fata cand plangea. Sunt o norocoasa ca am laptic si am folosit si pompa pentru ca noaptea sa ii dea de la mine nu biberon.
In ultima zi i-am facut si gauri in urechi.
La externare mi s-au dat analizele copilului.
Per total, foarte bine.
Voi reveni cu alte detalii

Mergi la inceput

Intr-adevar eu am un card de servicii medicale prin firma unei cunostiinte, dar m-am gandit ca merita sa intrebi. Ma asteptam sa aiba si pentru persoane fizice o optiune de a te abona cumva direct la ei.

Pacat ca nu au nici macar un pachet special pt monitorizarea sarcinii , dar cine stie... Am vazut ca au scos un pachet special pentru prescolari, poate avem noroc si le vine vreo idee.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgianagyo

Bine v-am gasit !!
Ieri am ajuns si noi cu bine acasa dar am fost cam obosite sa impartasim impresii :) Am revenit azi cu detalii
Operatia si echipa de medici+asistente au fost de nota 10+ In sala de nasteri au creat o atmosfera sa ma scoata din stres si emotii si am terminat cu bine. La 10 minute s-a nascut fata (3,300 kg si 50 cm) si dupa o ora si jumatate am terminat si eu :) Partea urmatoare cu terapia intensiva nu e foarte placuta dar asistentele sunt de treaba si incearca sa te mai destinda - eu una nu am dormit deloc (nu neaparat de durere ca ti se administreaza calmante la cerere ) probabil din cauza agitatiei si emotiilor traite. Am putut primi vizite imediat ce am ajuns la terapie, pana seara. Fetita mi-a fost adusa de 2 ori sa o vad :)
urmatoarea zi a inceput chinul - de abia pe seara am reusit sa merg singura. Personalul din toate turele foarte ok, veneau regulat, sunam pentru orice si foarte repede mi se aducea. Mi s-au dat pastilute pentru somn. Cei de la neonatologie sunt pentru alaptatul la san si mi s-a adus fata cand plangea. Sunt o norocoasa ca am laptic si am folosit si pompa pentru ca noaptea sa ii dea de la mine nu biberon.
In ultima zi i-am facut si gauri in urechi.
La externare mi s-au dat analizele copilului.
Per total, foarte bine.
Voi reveni cu alte detalii

GEORGIANA GYO

Bine ai revenit Georgiana!. Cum a fost doctorita cu care ai nascut, parca era vb de Giuvelea? Cu ce bagaj ai mers, doar buletinul cum zic cei de la medlife este suficient?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianagyo spune:

Da, am nascut cu doctorita Giuvelea- super doctora ! Si pe timpul operatiei a fost ok, dupa a venit zilnic sa ma vada si sa imi dea sfaturi de ce sa fac si cum.
Mi s-a spus de la spital sa vin cu dosarul de monitorizare sarcina si buletinul.
Eu mi-am luat in bagaj deodorant, periuta de dinti, pasta, crema, servetele umede si servetele normale. Si un MP3 player - care mi-a fost de foarte mare folos la Terapie Intensiva.
In rest, nu mai ai nevoie de nimic - camasa, papuci, halat ti se dau. Si altceva...chiar nu trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Bun venit acasa, Georgiana! Sa te refaci repede si sa fie sanatoasa bebelina!Ma bucur ca a fost totul bine cu nasterea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

georgiana cat te-au costat la final?
ma bucur ca sunteti bine si bebe e sanatos

kora_b sper nasterea a decurs bine si sunteti acasica deja
cand iti poti face un pic de timp, te asteptam cu impresii

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

La medlife au abonamente doar pentru persoane juridice..firme..
stiu ca exista pentru nastere un pachet de ecografii..parca platesti 3 si a 4-a este gratuita..merita sa economisiti costul unei eco..asta daca iti monitorizezi sarcina la ei...
au undeva poe site-ul lor detalii..

Mergi la inceput