Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Pentru Zsenia:

Acum cateva luni eu imi amintesc ca am vazut un pliant legat de un pachet de monitorizare a sarcinii, dar nu i-am dat importanta, avand card de asigurat. Poate ar trebui sa te mai interesezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Multumesc BlackCat4evR! Cred ca recomandarea este pentru Alinutza1979 Eu personal am card de servicii medicale la Medlife ce include asistenta pre&post natala, am si scris in raspunsul meu pentru Alinutza1979.

Eu am scris ca ar fi interesant un pachet pentru sarcina in ideea ca cineva de la Medlife citeste acest forum intamplator & sunt multe doritoare, poate precum Alinutza1979, care nu-si pot face card neavand firma contract/etc. Daca exista un asa pachet, e chiar super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

georgiana, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase!
se mai face 'surpriza' in ultima zi de stat in maternitate?
cand am nascut la ei acum 3 ani jumate, am beneficiat de o surpriza, o amintire ff frumoasa! nu am auzit pe nimeni acum sa mai pomeneasca de ea.. nici nu vreau sa o deconsopir, daca inca este de actualitate..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Da, noi am primit ceva, dar nu stiu dk la asta te referi De fapt surpriza s-a materializat dupa vreo luna ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianagyo spune:

Buna seara din nou !!
luny, nu a fost nicio surpriza..nu stiu la ce te referi. Am primit si noi ceva-o punga cu cateva produse pt bebe (creme, uleiuri..) dar atat.
Corina_s , la final am achitat 8620 lei (mi-au facut reducerea de 500 lei care e in promotie si am mai achitat 120 lei pt gaurile din urechi. Am avut tarif de medic colaborator-9000 lei). Am avut noroc ca nu au fost prea multe nasteri cand am fost eu si am stat singura in rezerva :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Da, noi am primit ceva, dar nu stiu dk la asta te referi De fapt surpriza s-a materializat dupa vreo luna ...

cred ca da,nici eu nu l-am primit pe loc,nici nu avea cum..!a iesit frumos?parca vreo 15-20 de bucati au fost data trecuta..da-mi un PM

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am fost la cursul pentru parinti saptamana asta. (Sotul meu a ramas cu sechele de la pozele cu nasteri...) si am vizitat maternitatea de doua ori. Saloanele de lux sunt enoooooooorme! Ce faci cu atata loc? Au si unul mai micut, dar cele de la pachetele Silver sunt chiar ok... M-am convins ca intr-adevar cursul e conceput pentru cei care intentioneaza sa nasca acolo, si poate ca un pic de reclama pentru indecisi, ce sa zic, la capitolul PR stau bine, sper sa fie la fel si la nastere!

Eu tot mai sper sa aflu ceva despre medicul meu, d-na Monica Negoita, dar daca nu am noroc, o sa va povestesc eu... otusi, daca a mai nascut cineva cu ea, hai spuneti-mi si mie la ce sa ma astept!

Am o intrebare, cam cat timp dureaza de cand semnezi contractul cu StemSure pana cand primesti kit-ul?

Si da, sunt sigura sigura ca am vazut plantul respectiv, legat de monitorizarea sarcinii, cu tot felul de reduceri la eco si la analize, dar nu i-am dat importanta.

Incep sa am emotii... Sper ca Victoria sa aiba rabdare pana la sfarsit!

Mergi la inceput

Si mai am o intrebare, cam offtopic:

Am fost la eco de 36s si fiica-mea a primit scorul biofizic 10 / 10. Stiu ca e ok, dar nu stiu cum se calculeaza (de exemplu stiu criteriile pe care se baeaza scorul Apgar, iar acest scor biofizic este similar Apgar-ului, dar inainte de nastere, insa nu stiu criteriile).
Stie cineva cum se determina scorul biofizic?

Si inca ceva, mai la subiect, me d-na doctor Steriu chiar imi place, nu mi se pare necomunicativa sau rece, cum a mai fost caracterizata pe-aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dr.Steriu este ok..parerile sunt impartite dar eu consider ca este un ginecolog si eco peste medie...

Mergi la inceput

Dap. Si eu la fel.

Mergi la inceput