Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cum decurg nasterile naturale la Medlife? E cineva care va naste/a nascut natural acolo?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyelenna spune:

Buna sa va fie ziua, mamici

N-am mai dat de mult pe aici...chiar uitasem parola contului si am primit instiintare pe mail ca "mi se duce dorul" .
Eu sunt insarcinata in 28 de saptamani, voi avea un baietel care se va numi OSSMAN - DAMIAN si care se va naste undeva in preajma Craciunului, daca nu care cumva va vrea sa ne cunoasca mai devreme (cum am eu sentimentul, cu d-na doctor Carmen Negoescu Gandac. Nasterea va fi prin cezariana din multe motive: am 35 de ani, probleme de coloana si placenta anterior inserata.
Am trecut in fuga peste subiectele fierbinti si peste paginile topicului prezent...eram curioasa daca a mai nascut cineva cu d-na doctor si cum a fost. Apoi, sunt deja ingrozita pt. ca majoritatea spun ca durerile dupa operatie au fost aproape de nesuportat....chiar asa este?
Eu voi opta pt. pachetul Silver...camera dubla, pt. ca chiar nu imi surade ideea de a sta singura, n-am mai fost niciodata in spital si nu ma dau in vant dupa asta....Am vb. cu d-na Sparlea care mi-a spus ca nu e nevoie sa semnez nici un contract inainte, ci voi veni cf. programarii. Ce se intampla insa daca ma "apuca" mai devreme? Ma sui in taxi si fug acolo? Primesc si urgente?
Ce ati pus voi in bagajelul pt. maternitate? Imi cer scuze daca va cer sa repetati lucruri pe care deja le-ati abordat....
Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Buna simplyelenna.

Pai despre cezariana sau despre d-na dr. nu pot spune nimic, sunt la prima nastere, si inca inerc si eu sa aflu cate ceva despre medicul meu, d-na Negoita.

Dar... iti recomand sa faci cursul "Scoala parintilor", costa 200 RON per cuplu si in cadrul lui primesti toate detaliile legate de nastrea la ei.

Dar daca nu vrei sa-l faci, uite ce stiu eu:

In primul rand, cu analizele din jurul saptamnii 36-37 vei avea doua controale, unul cu un medic anestezist, unul cu un medic neo-natolog, daca te duci la ora 13.00 de luni pana vineri, le poti face pe amandoua. Apoi te ve duce in ziua programata cu cateva ore inainte, pentru aranjamentele cu cazarea. Atat. Iar ca bagaj, ei asigura absolut tot, tu sa ai peria de dinti la tine (ma rog, daca tii sa ai si alte chestii personale, stiu eu, un deo al tau sau altceva...), deci light. Pentru bebe nu ai nevoie de altceva decat la sfarsit, hainutele cu care il scoti din maternitate.

Daca bebele e grabit, ei primesc copii din saptamana 36-37, nu mai devreme, pentru ca in pachete nu sunt incluse decat 3 nopti de cazare, restul fiind achitate in plus (verifica la ei pe site cat costa o noapte... pentru ca nu stiu exact). Daca se intampla inainte, se recomanda sa optezi pentru un spital de stat. Dar daca iti permiti, si insisti, te primesc. Si eu am avut un maaaaaare stress cu asta, si uite, ca am ajuns bine-merci in sapt. 37...

Sper ca ti-am fost de ajutor, oricum eu as face cursul ala... Capeti lamuriri si despre tipurile de nastere si dureri si tratarea lor, si mai multe. Oricum 200 RON nu mi se par un capat de tara, iar cursul se tine 4 zile, dupa-amiaza de la 18 la 20. Chiar daca lucrezi, poti ajunge la el.

Ca sa te programezi la curs, uite:
Catalina Dumitrescu - coordonator proiect
cdumitrescu@medlife.ro
0722 460 776

Mergi la inceput

Si pentru Blanca000, daca nu arde foarte tare, intr-o luna maxim sper sa pot povesti eu despre nasterea naturala la ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Cum decurg nasterile naturale la Medlife? E cineva care va naste/a nascut natural acolo?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

da, eu am nascut primul baiat natural, la fel va fi si cu al doilea... lucrurile au mers unse, am fost f multumita, sotul a stat cu mine tot timpul, am fost in permanenta inconjurata de asistente si medici, am mai povestit...
daca te intereseaza ceva anume, punctual, poti sa ma intrebi.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyelenna spune:

Multumesc din suflet pentru raspuns! Am sa ma interesez de cursurile acelea, cred ca sunt foarte utile...
Nu-mi ramane decat sa ma rog ca bebe sa mai stea cumintel la casuta, pana la termenul programarii...mai ales ca eu inca sunt foarte activa, merg si la serviciu program normal si as dori sa mai vin si luna noiembrie...M-am speriat insa pt. ca la sf. lunii septembrie, dupa smotrul meu de fiecare sambata, cand robotesc de dimineata pana seara, fara pauza macar de o cana cu apa...am avut 3 zile de contractii si am fost consemnata cateva zile la pat, cu tratament.
Incerc sa o las mai "soft"...sa ajungem cu bine la termen.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu am 2 pretene care au nascut la Medlife natural..si au fost ff multumite..adica diferenta este ca o sa ai moasa ...stai linistita ca va fi bine..

Mergi la inceput

Succes, simplyelenna, si da, ai grija de VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Durerile dupa cezariana nu sunt chiar asa de cumplite, o sa ai un cateter pe care iti injecteaza calmante in coloana, apoi in perfuzie. Cel mai nasol e in prima zi dupa ce iesi de la terapie intensiva, apoi e din ce in ce mai usor. E important sa faci un efort si te plimbi cat mai mult, recuperarea e mai rapida.

Acuma, eu am 2 cezariene la activ si am avut o recuperare diferita: la prima a fost super-ok, dupa o saptamana nu mai aveam nici o durere, la a doua, facuta la Medlife, am avut dureri si dupa o luna jumate ! La prima stiu sigur ca medicul NU mi-a taiat muschii, pt ca mi-a spus, la doua nu stiu, ca n-am intrebat ... Voi ce stiti, exista moduri diferite de a face cezariana ???

Pt ca daca exista si puteti, v-as sfatui sa alegeti un medic care NU TAIE muschii, este mult mai usoara recuperarea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mds spune:

Buna,

Si noi ne dorim sa nastem natural, insa cum avem doar 27 saptamani mai avem de asteptat putin sa vedem daca o sa putem.

La cursurile de la Scoala Parintilor(care sunt chiar interesante si medicii isi dau interesul sa iti raspunda la toate intrebarile) am aflat ca doar 10-15% din nasterile de la Medlife sunt pe cale naturala. Ulterior, la vizitarea maternitatii s-a nimerit ca nici unul dintre bebeii care erau acolo in acel moment sa nu fie nascut pe cale naturala.

luny si iubu77, ne puteti spune cu ce medic ati nascut, respectiv au nascut prietenele voastre?

O zi frumoasa!

Mergi la inceput