Nasterea la Medlife (23)
Raspunsuri - Pagina 12
danuk spune:
oana, buna si intrebarea ta!
eu nu am termometru in camera, dar stiu ca este foarte cald si nici nu am aer conditionat..caldura chiar este o problema, la sfarsitul lunii vom avea botezul si atunci vom fugi din bucuresti...
din pacate, fetita are bobite pe fata, pe la ceafa..tot din cauza caldurii...
va pup, cu drag!
oana_pui spune:
norocosii de voi sa scapati de cuptorul asta..loc pt inca doi mai aveti?..suntem cuminti, mancam putin....
Si eu astazi am vazut la matei sub barbie multe multe bubite..nu salasluiau ieri....nu stiu cum aparura asa instant..eu pana acum pt bubitele ce-i mai apareau pe ici pe colo dadeam cu putin sudocrem amestecat cu putin b-panthene..mi-a zis neonatoloaga ca amestecul asata e minune pt orice iritatie..dar acum sunt cam multe si cam stau in dubii daca sa-l dau sau nu..astept vremuri mai racoroase.
danuk spune:
Oana, va luam cu mare drag! dar sa stii ca noi ii primim doar pe mancaciosi! Dar se poate rezolva...avem si camere libere, deci sunteti invitatii nostrii!
mie mi-a spus dr Cati Popescu sa astept sa treaca de la sine - bebelusii au o putere mare de regenerare datorita celuleor stem, prezente in numar mare...daca ii dau cu unguent, se absoarbe in piele si nu este chiar atat de bine...asa ca mai astept un pic, sa vedem cum se comporta!
lumimar spune:
Danuk,sa-ti traiasca printesa ,sa va bucurati de ea
Iti raspund aici,in legatura cu verificarea de dupa operatia de cezariana Am nascut pe 20 iunie cu dr A si trebuia sa ajung la clinica dupa o saptamana,insa nefiind din Bucuresti nu am putut ajunge asa repede si a ramas sa ne vedem dupa ce vine de la congress
De la caldura,si fetita mea are brobonele pe fata ,pediatra mi-a zis sa ii dau cu pudra de talc mentolata insa nu i-a dat pana acum
Pupacei
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
Mami de MARIA IRINUCA
Marina_1609 spune:
danuk, noi platim pt abonament 50 ron. dar cred ca e diferit in functie de contractul semnat de firma... totusi 18 euro mi se pare exagerat de mult. eu chair ma gandesc serios sa renunt la abonamentele copiilor....
--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
oana_pui spune:
multumim danuk de amabilitate..va dorim un concediu racoros si multa sanatate gazei.
Kora_B spune:
Corina, am primit confirmarea, pe email de la dra Iuliana Surlea, ca dr. Roxana Constantin intra pe tarif de medic intern ceea ce ma bucura nespus
Cat despre pachetele de la Medlife, eu merg pe varianta Silver single. Din ce stiu eu, diferentele intre pachete tin mai mult de rezerva in care vei sta si de niste servicii in plus, dar la partea de analize sunt aceleasi ptr toate pachetele.
Ptr o mai buna informare vezi pe site-ul medlife, acolo gasesti o descriere a ceea ce este inclus in fiecare pachet.
O seara buna, fetelor mamici si burtici!
K.
28+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kora_B Corina, am primit confirmarea, pe email de la dra Iuliana Surlea, ca dr. Roxana Constantin intra pe tarif de medic intern ceea ce ma bucura nespus Cat despre pachetele de la Medlife, eu merg pe varianta Silver single. Din ce stiu eu, diferentele intre pachete tin mai mult de rezerva in care vei sta si de niste servicii in plus, dar la partea de analize sunt aceleasi ptr toate pachetele. Ptr o mai buna informare vezi pe site-ul medlife, acolo gasesti o descriere a ceea ce este inclus in fiecare pachet. O seara buna, fetelor mamici si burtici! K. 28+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
ce veste buna ma bucur tare
merci frumos ca m-ai anuntat..raman datoare
pupici
18+
zsenia spune:
Buna Corina_S,
Ideal e sa mergi la Scoala Parintilor organizata de Medlife, deoarece o sa ai posibilitatea sa cunostii doctori, sa ti se explice o gramada de lucruri utile, in special daca intentionezi sa nasti la Medlife. Eu am participat pentru a primi sotul certificatul de puericulture pt cele 10 zile libere in plus, dar informatiile primite m-au ajutat sa-mi creasca increderea in decizia luata de a naste la ei.
Tot atunci vei putea vizita spitalul si fiecare camera conform cu pachetul; intr-una din zile a fost chiar Iuliana Surlea (care raspunde tuturor intrebarilor de la pachete, tarife doctori, partea administrativa a procesului de nastere naturala/cezariana etc).
Sarcina usoara!