Nasterea la Medlife (23)
Raspunsuri - Pagina 13
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s ralucutza multumesc mult pentru detalii mi-am aruncat si eu un ochi la poze..sa va bucurati de mica printesa si pitic, sunt tare frumosi amandoi te mai deranjez cu o intrebare..ce pachet ai ales de la medlife? cel mai ieftin de la ei e suficient in ceea ce priveste analizele?..eu am rh neg si sotul pozitiv..si nu stiu exact daca e posibil sa includa si vaccinul..sau alte analize o sa sun si eu la ei..poate mergem sa vedem si cum arata.. aa, daca ai avut cezariana..bebe a stat cu tine in salon mereu? sau il aduceau doar pt alaptat?17+ |
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
corina_s spune:
zsenia
am de gand sa merg cu sotul sa vedem clinica..poate luna viitoare..avem prog destul de aglomerat acum si dpn-ul meu e in dec
ce dr ai ales?
sarcina usoara si tie
ralucutza timpul liber pp ca nu e prea mult..insa multumirea cred ca e mai mare acum
pachetul Silver o sa aleg si eu, probabil cu un pat..sa vedem
multumesc oricum ca ti-ai facut timp sa mai intri
18+
Marina_1609 spune:
eu si data trecuta si acum am ales camera dubla. ma gandeam in acelasi timp sa mai economisim banuti dar si sa mai stau cu cineva pt ca am stat in single per total cam o luna jumate cat am fost internata la inceput cu probleme si de data asta vroiam sa am cu cine sa mai schimb o vorba. Acum la a doua nastere insa am fost singura in camera, mamica cealalta a venit in ziua in care eu ma externam...deci pot sa spun ca am avut parte de single la pret de dubla Si la mine de data aceasta a fost doar sotul sa ma vada. a venit sora si prietena mea doar la terapie intensiva unde nu se sta mai mult de 10 minute.... Prima daca au venit m-ai multi vizitatori si mi s-a cam luat....nu stateau mult dar pur si simplu nu aveam eu chef de nimeni
--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
zsenia spune:
Buna Corina_S
Eu nasc inaintea ta in Noiembrie - am ales sa merg la Mirela Popa. Am cunostiinte care mi-au recomandat-o si pana acum e o alegere foarte buna. Daca vrei sa mai facem schimb de pareri etc, da-mi PM (desi nu stiu daca imi merge deoarece eu nu sunt ft activa in scris, mai mult cu cititul ).
corina_s spune:
citat din mesajul lui zsenia Buna Corina_S Eu nasc inaintea ta in Noiembrie - am ales sa merg la Mirela Popa. Am cunostiinte care mi-au recomandat-o si pana acum e o alegere foarte buna. Daca vrei sa mai facem schimb de pareri etc, da-mi PM (desi nu stiu daca imi merge deoarece eu nu sunt ft activa in scris, mai mult cu cititul ). |
buna
pai si nu vii la odiseea noastra: brumarei si craciunite?
poate mai schimbam pareri si acolo
sa iti activezi PM-ul ca nu iti pot trimite
pupici
18+
Burtocika spune:
citat din mesajul lui ralucutza77 Eu am ales Silver cu 2 paturi, pentru ca nu am vrut sa stau singura in camera. Proasta alegere; pe langa faptul ca a mea colega de camera sforaia ingrozitor noaptea, a mai si avut nenumarati vizitatori (pe mine m-a vizitat doar sotul), care uitau sa mai plece. |
Cam nasoala faza asta ... Si stateai cu bb in salon ? Dar vizitatorii aia nu stiau ca la bb nou-nascut nu e voie sa stai prea mult in vizita ??? Si daca vroiai sa alaptezi sau aveai necesitati medicale (un supozitor, o pompa etc.) ce faceai cu vizitatorii ???
Nu-i tragea nimeni de maneca sa plece ? Vreo asistenta, ceva ?
Sincer, mi se pare costul destul de mare si pt double, la spitalele de stat nu exista problema asta cu vizitatorii, ma gandeam ca or fi si astia mai simtiti un pic ...
ochios_mic spune:
buna fetelor.
vad ca ati avut ceva subiecte de cand nu am mai trecut pe aici. Vroiam sa imi spun si eu parerea legat de tipul de camera ales.
Eu am fost la Single Silver, din motive de intimitate (cum zicea una dintre voi mai devreme: un supozitor, o plosca - pt ca am pierdut ceva sange si mi-a luat mai mult pana m-am dat jos din pat). Dar, dupa prima noapte in rezerva am cerut sa fiu mutata - oriunde, si pe hol, pt ca rezerva era cu geam spre o curte interioara unde erau generatoarele de aer conditionat, iar noaptea bazaiau de vibra inclusiv patul :( si nu am putut inchide un ochi, chiar si cu dopuri de urechi, pe care mi le adusese sotul de cand am fost la ATI, ca si acolo am avut bafta de o tanti sforaitoare. Asa ca am ajuns in toiul noptii (pe la 4AM sa ma plimb pe hol catre o alta rezerva), de data asta la dublu, chiar vis-a-vis de acvariu. Nici aici nu a fost o placere, pt ca veneau vizitatori la acvariu tot timpul si indiferent de ora nu se sinchisea nimeni sa vorb mai incet . Asta a fost marele meu off la Medlife, ca am plecat obosita ca dupa 3 zile de razboi de acolo, si am ajuns acasa cu bebelul, doar eu si sotul, la primul copil, fara sa stim ce sa facem iar eu obosita moarta. Un deliciu.
In rest toate bune...dr. Constantin care mi-a urmarit sarcina e un om si un medic exceptional si o recomand din tot sufletul. Aistentele de la ATI, de la maternitate si de la neonatologie, cu mici exceptii ici si colo sunt de asemenea exceptionale si nu am nimic de reprosat nimanui.
Burtocika spune:
citat din mesajul lui ochios_mic Asta a fost marele meu off la Medlife, ca am plecat obosita ca dupa 3 zile de razboi de acolo, si am ajuns acasa cu bebelul, doar eu si sotul, la primul copil, fara sa stim ce sa facem iar eu obosita moarta. Un deliciu. |
Sa stii ca si eu tot asa am plecat de la Municipal, dupa primul bb; am stat in rezerva cu 3 paturi, iar vecinele mele erau super-ok, nu am avut ce sa le reprosez, bebei cuminti, mi-era si rusine ca a mea plangea mai tot timpul, orice as fi facut ...
La ML am fost internata cu fetita, la vreo 4 ani, si tot am fost cam obosita, pt ca avea tratament la ora 12 noaptea si la 6 dimineata, iar dupa 6 se perindau asistentele mereu, ba pt luat temperatura, ba pt dat medicamentele, ba femeia de serviciu la curatenie, ba venea saa ne aduca micul dejun ... A fost intr-adevar cam obositor, mai spre dupa-amiaza ce te mai poti odihni ...
Irina (2006) si 36+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
iubu77 spune:
Eu am avut norc ca vecina mea nu a avut multi vizitatori dar intradevar este mai comod daca ai single...
Am vazut un anunt la ei ca acum poti achita nasterea in 2 rate de 50%-50%...la un interval de 6 luni..mi se pare o facilitate destul de utila....
Kora_B spune:
buna dimineata, fetelor!
cine urmeaza sa nasca la Medlife luna asta sau urmatoarea?
asteptam vesti proaspete daca s-a schimbat ceva in rau sau in bine....
eu abia in septembrie la sfarsit o sa nasc, mai am de asteptat...
ochios-mic, ce rezerva ai avut ca single? ca si eu tot silver single aleg, tot din motive de intimitate, si poate reusesc sa evit rezerva aceea.
stiti daca s-a intamplat cuiva care a optat ptr silver single sa fie pusa in silver double din lipsa de locuri? ca am si stresul asta...
o zi buna! si mai racoroasa
29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +