Nasterea la Medlife (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza77

Citat:

Kora_B va urmaresc si eu de ceva timp pt ca ma gandeam sa nasc la medlife cu dr roxana constantin, insa nu prea inteleg ce conditii trebuiesc indeplinite ca sa fie medic intern si dansa de ce e colaborator
daca mai ai info cum e dansa la nastere si dupa, raman recunoscatoare daca le mai postezi aici
17+
Eu am nascut cu ea. Foarte multumita. Daca ai intrebari, raspund cu placere.Mami de Miruna si de VladutPoze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
ralucutza
cand ai nascut? eu am dpn in decembrie si vroiam macar orientativ sa stiu daca se plateste tarif de medic intern pt dansa
o poti suna oricand in timpul sarcinii?..si mai ales cand se apropie termenul?
cum a fost la nastere?..si dupa?
sper ca nu stresez cu atatea intrebarimerci frumos si sa te bucuri de minunile tale17+
Buna! Eu am nascut pe 18 aprilie, prin cezariana si la operatie mi-a si legat trompele. Nu prea stiu cum e cu medicii interni, de ce ea apare ca medic colaborator... Eu am platut tarif de medic intern. Cred ca o poti intreba pe Iuliana Surlea chestia asta (e tipa care se ocupa de relatii cu clientii la maternitate, ii gasesti nr de telefon si adresa de mail pe site). Dr e super, nu am nimic sa ii reprosez. E cam ocupata si cam greu de prins. Pe mine m-a mai primit si printre programari pentru control si pentru scos firele. La telefon raspunde cand nu e in consultatii. Eu o sunam ori dimineata devreme, ori seara, dupa ora 8, cand stiam ca nu mai lucreaza. Sau in caz de o urgenta ii poti da sms si te suna ea imediat ce se elibereaza. Cat am stat in spital a trecut in fiecare zi sa ma vada si sa imi verifice operatia. Imi place foarte mult cum se comporta, cred ca am mai scris deja, cand merg la control am senzatia ca stau de vorba cu o prietena, nu cu un medic. Mie mi-a monitorizat sarcina abia incepand din saptamana 34, cand am fost lasata balta de dr mea. Operatia arata foarte bine, ma simt ca noua... De fapt deja la o saptamana de la operatie ma simteam super, mi-am revenit foarte repede. Nu stiu ce sa iti mai scriu, intreaba-ma tu....Mami de Miruna si de VladutPoze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ralucutza multumesc mult pentru detalii
mi-am aruncat si eu un ochi la poze..sa va bucurati de mica printesa si pitic, sunt tare frumosi amandoi
te mai deranjez cu o intrebare..ce pachet ai ales de la medlife?
cel mai ieftin de la ei e suficient in ceea ce priveste analizele?..eu am rh neg si sotul pozitiv..si nu stiu exact daca e posibil sa includa si vaccinul..sau alte analize
o sa sun si eu la ei..poate mergem sa vedem si cum arata..
aa, daca ai avut cezariana..bebe a stat cu tine in salon mereu? sau il aduceau doar pt alaptat?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

corina, bebe sta la tine atat cat vrei tu. il iau atunci cand trebuie sa il schimbe, sa ii faca diverse investigatii, baita etc. Deci este la alegerea ta unde va sta bebe.

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

marina multumesc pt raspuns

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Corina, scuze ca raspund cu intarziere.
Mie asa mi s-a spus de la Call Center, ca dr Roxana Constantin este de colaborator nu intern. Tocmai am vb cu o prietena care a nascut cu ea acum o luna si mi-a zis si ea ca a platit tarif de medic intern, nu colaborator. Ii voi trimite un email si Iulianei Surlea, e director de proiect, sau ceva de genul asta, la Medlife, sa-mi confirme/infirme asta.

Cat despre dr. Constantin, eu o sun oricand am o problema. Mi-a zis ca atunci cand nu raspunde sa-i dau un sms si ma suna ea cand poate vb.
Ma duc la ea si neprogramata daca e ceva urgent si ma ia printre programari.

Dupa nastere vine cam zilnic sa te vada, iar cand nu vine ea vb cu dr care face vizite sa se asigure ca e totul ok.

E comunicativa, e foarte deschisa ca si persoana, are rabdare sa ma asculte si sa-mi raspunda la intrebari oricat de stupide ar fi

Numai bine si o sarcina usoara in continuare!
K.

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza77

Citat:

Kora_B va urmaresc si eu de ceva timp pt ca ma gandeam sa nasc la medlife cu dr roxana constantin, insa nu prea inteleg ce conditii trebuiesc indeplinite ca sa fie medic intern si dansa de ce e colaborator
daca mai ai info cum e dansa la nastere si dupa, raman recunoscatoare daca le mai postezi aici

17+

Eu am nascut cu ea. Foarte multumita. Daca ai intrebari, raspund cu placere.

Mami de Miruna si de Vladut

Poze:

ralucutza
cand ai nascut? eu am dpn in decembrie si vroiam macar orientativ sa stiu daca se plateste tarif de medic intern pt dansa
o poti suna oricand in timpul sarcinii?..si mai ales cand se apropie termenul?
cum a fost la nastere?..si dupa?
sper ca nu stresez cu atatea intrebari

merci frumos si sa te bucuri de minunile tale

17+

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Kora_B ma bucur ca aud numai pareri bune despre dna dr
o sa sun si eu sa ma lamureasca
o sa nasti inaintea mea, poate mai revii cu detaliile si la noi

multumesc, sarcina usoara si bebe sanatos

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Marina, poti sa ma ajuti cu o informatie, te rog?
Eu am card Medlife de la firma si am cerut card si pentru copil. Insa colegele mele de la marketing (pe care eu le consider un pic ametite) mi-au spus ca ma costa 18 euro (desi pentru cardul meu, firma plateste mult mai putin, cred ca jumatate). Cand le-am intrebat de ce este asa, mi-au spus ca asa prevede Medicina Muncii. Si la tine tot asa este sau colegele mele gresesc?

Oana, parca si tu voiai card pentru Matei. Tot atat platesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

buna danuk,
i-am facut card lui matei si costul este de 13.5 euro pe luna..nu am idee cat platesc pt abonamentul meu normal.
La multi ani pt gaza,astazi parca facea o luna..sa fie sanatoasa si papacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_pui

buna danuk,
i-am facut card lui matei si costul este de 13.5 euro pe luna..nu am idee cat platesc pt abonamentul meu normal.
La multi ani pt gaza,astazi parca facea o luna..sa fie sanatoasa si papacioasa

multumesc mult, Oana! Astazi o sarbatorim, cu tortulet! La cat mai multe lunite si pentru Matei!
Ce tip de card i-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

danuk buna intrebarea ta....vreo 10 min am cautat sa vad ce naiba am semnat in contractul alora.....cred ca-s obosita rau..acuma ca pusei lucrurile cap la cap..la noi in firma pt membrii de familie se face o extinere a abonamentului pe care deja il ai..printr-o logica obosita..cred ca si bebe are tot card business.
Multumim pt urari pofta buna la tort..noi o sa-l mancam pe cel de la o luna la urmatoarea aniversare avand in vedere ca in ziua cu pricina cand noi cu tortul hop si el cu 3 ore de plans..de nu ne-a mai trebuit nimic.
Acuma ma roade si pe mine ceva..cum ai temp in camera copilului?eu nu reusesc oricat as vrea sa am max 24 grade oricat m-as stradui..in celalta camera unde e aerul cond. te congelezi de-a dreptul dar in camera in care sta nu se fac mai putin de 26-27 grade.La spital mi-au tinut o teorie cand le-am zis de asta..ca mai mai nu m-au facut mama denaturata..nu stiu insa alta solutie..

Mergi la inceput