Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(51)
Raspunsuri - Pagina 2
Wudy spune:
MADUTZA_BRA
La multe lunite inainte puilor vostri dragi, EDUARD, ANA, MEDEEA !!!
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
gabrielaromt spune:
Buna Dimineata,
La multi ani copilutilor, sa creasca mari si sanatosi.
Eu sunt putin cam deprimata, dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire. Tare mult as vrea sa mai am si eu cu cine sa-l las pe asta mic vreo cateva ore sa ma duc la shopping, sau la sala, sau sa ma plimb aiurea de una singura. Simt asa nevoia de "me time". Dar, cum n-am pe nimeni in Buc, ma gandesc sa-mi gasesc o babysitter, macar din cand in cand sa pot evada. Nu prea mult, ca oricum nu papa decat tzitzi.
In rest, nici noi nu dormim toata noaptea. O trezire e automat, iar in ultima vreme dupa ce il culc (pe la 9) se trezeste dupa vreo ora. Nu stiu ce vrea ca e mancat, schimbat si etc. Aseara i-am bagat canita cu ceai in gura, a tras de cateva ori si s-a culcat.
Deci voi va plangeti ca ai vostri nu iau prea putin in greutate si eu ma plang ca ia prea mult. Sper sa se regleze mai tarziu, ca nu vreau un copil grasan.
A, mai am o problema. In ultima vreme, de vreo trei sapt, nu mai vrea frate sa se culce decat cu tzitza in gura. Fie ca e zi, sau seara la culcare. Si mai ales ziua, e nervos ca nu poate sa adoarma si pana nu-i dau tzitzi, nu se culca. Daca aveti sfaturi de cum sa fac, mi-ati fi de mare ajutor. Nu vreau sa-l obisnuiesc asa, ca nu e sanatos.
Am pus si eu cateva poze pe contul 2 si sunt prin zona. Sper sa prindem si o bucatica de zi mai senina sa iesim la plimbare.
Pupici
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
Wudy spune:
Neata fetelor,
Lorich m-ai terminat cu tortul ala. Eu de doua saptamani nu am mai facut nimic dulce chiar daca inainte faceam in fiecare week -end sau chiar si in timpul saptamanii, tort, praji, placinta...ceva, ceva.
Am zis pas ca nu se mai poate, daca cura nu pot tine macar de dulciuri sa nu ma mai ating
Crezi ca daca fac asa pe tastatura acum privind la tortul vostru pun ceva pe mine ?!
Am tot citit din urma dar nu mai stiu ce voiam sa spun, cred ca neuronul meu a ramas la perioada in care eram insarcinata
Carmen, bafta cu diversificarea si nu te speria, ce poate fi asa rau? Incet si cu rabdare trebuie sa iasa. Mai ales ca avem aici fete cu experienta si avem de unde invata
Eu am primit un raspuns de te doare mintea de la pediatra mea cand i-am spus ( ca ea nu s-a sinchisit s-o masoare, cantareasca chiar daca nu mai fusesem de 2 luni la ea) ca fata pierde in greutate si nu mananca cum trebuie ... " sa-i faceti ceai de anason in care sa puneti putina zeama de lamaie"...Mmmm si ma intreb eu, ceaiul asta o va face sa ia in greutate?
Rosu in gat cred ca i-a trecut ca nu mai tuseste, dar de mancat tot nu se omoara asa ca eu cred ca incep diversificarea asa cum simt si dupa capul meu
Pana acum nu i-am dat decat suc de mar si mar ras...ii place mai mult sucul dar nici cu marul ras nu se lasa, i-am dat cateva lingurite dar ea ar fi vrut mai mult
Sincer i-as fi dat si cereale dar ea nu vrea lapte praf...mai vedem mai incercam. Eu cred ca cerealele nu fac rau...parerea mea, nu dati cu rosii
Mmm, parca as iesi afara sa ne racorim putin, afara sunt 18 grade, la noi in casa 27
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
catal_ina10 spune:
Neata!
La multe lunite puiutilor sarbatoriti azi ! O imbratisare admirativa super-mamicilor Lorich si Shines!
Heeeelp! Sunt aproape intepenita de mijloc. Acum mi-a mai trecut ca ma tratez cu niste pietre calde. Dar cand am luat-o in brate de dimineata pe micuta, am crezut ca ma rup in doua. Ma dor si genunchii raau! Fetele care va plangeati de oase, articulatii, mai aveti probleme? Cu ce va tratati? Eu o sa continui si cu diclac pt. lombara.
Am inceput si eu sa iau in serios subiectul diversificarii si deja in vajaie capul . Ca o Balanta ce sunt, o sa fie o lupta infinita pana ma hotarasc cum sa fac. Sper doar sa nu ajunga fata la maritis pana atunci .
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
Lorich spune:
Cata daaa..si eu m-am babit, ma doar toate articulatiile, ba genunchiul, ba glezna..iar spatele..e o buba veche de-a mea...ajuta dicofenacul, unguent..daca e buba rea poti si s ainghiti, nu stiu daca mai alaptezi.
ah, eu n-am ajuns inca la poze...ma delectez la urmatoarea pauza.
Anka welcome back!! Putine impresii ne-ai scris, dar cred ca tre s avad poze, nu???Vorbesc d ela sine...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Wudy spune:
aaa si a mea se trezeste noaptea mai nou de cate 2-3 ori, de vreo doua luni se trezea o singura data. Astazi s-a trezit la 5.20 a mancat, a bagat si un deget supliment dupa care nu a vreu cu niciun chip sa se culce, avea un chef nebun de vorba si de joaca. S-a mai culcat abia la 7, a dormit pana la 8, apoi de la 8.30 la 10.
Vazut poze de Eduard Andrei, Luca si Tudor. Toti niste frumosi, frumosi Fetele noastre au de unde alege, avem cavaleri unu si unu
pozici
botez
Wudy spune:
Si eu sunt Balanta Catalina dar in privinta diversificarii, am luat repede hotararea, ma rog, la mine a fost si chestia cu scaderea in greutate
Si eu cu dureri de toate neamurile, acum nu mai fac nimic ca si daca am inghitit cu pumnul medicamente tot aia a fost si daca ma ung tot durerile alea sunt, asa ca nu mi-a mai ramas decat sa ma plang ca mamaitele
pozici
botez
luciact spune:
neata si LMA sarbatoritilor, Lorich m ai omorat cu atatea torturi...
Irinukaa, off si voi ati cazut..de la 1 m, saracul Patrickut
si Eva se foieste toata noaptea, treziri, nu mai tin cont, partea proasta e ca daca inainte o luam si o puneam la san langa mine si cateodata adormeam, acum nu se mai poate, ca n are stare , pe la 5 se juca cu niste zdranganele, eu eram
pot doar sa o iau si sa o pun intre noi cel mult..doar sa nu ajunga la picioare, oricum bine ca n am caine sa ma induca in eroare
vazut poze cu Luca
am citit tot dar nu mai stiu
madalina_m spune:
Gabi sa treaca supararea. Da un semn cand iesi afara.
Nu il poti lasa pe Tudor cu tati seara si sa tragi o fuga pe unde vezi cu ochii? Mall, sala, parc ...
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
luciact spune:
acum mi am dat seama, lipseste Loutzy, oare sambata a fost ziua cea mare??, parca da....
Loutzy, CASA DE PIATRA!!! si sa i fie de bine crestinarea micului puiut Stefan,