Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Planuim sa ne intoarcem in Ro ptr inca, cateva luni, asta ptr ca i-a mers f bine lui Andrei si ptr ca trebuie stimulat in continuare.

Bravo pentru progresele lui Andrei, ma bucur ca i-a mers asa bine si ca mai planuiti vizite prelungite in Ro daca lui ii fac asa bine. Va tinem pumnii stransi sa o tineti tot asa cu progresele.

Multa sanatate piticilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
La noi vesti nu prea bune, amandoi copiii bolnaviVa las sa vedeti ce am mai lucrat. http://duemani.blogspot.com/

Crishtina cu Robert , Nicole &

Multa sanatate copiilor! Si tu tine o tot asa cu lucrul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Buna seara!

Am avut duminica concursul la dans!Au participat ambii, si Alex si Oivia.
Alex a luat de doua ori locul 2, e foarte fericit, maine vrea neaparat sa duca cupele si medaliile la scoala.
Si mandra a dansat dezinvolta, fara frica.A primit si ea medalia.
Pun si aici filmulete, fetele de pe FB le-au vazut!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Exceptional! Felicitari! Cred ca sunteti cu totii fericiti.

Mergi la inceput

Ceamica, hai ca am gasit, e expozitia de la Sun plaza. Sper ca tu esti mai bine, sanatoasa. Cat despre varicela, nu stiu ce sa zic, la mine au fost 3 epidemii la birou, intr un an, asa ca nu as baga mana in foc ca omul e sanatos.

Carpatina, tu nu zici nimic? Doar tragi de limba pe altii? Inteleg ca te ai razgandit cu Disney. Nu prea pricep ce e in neregula cu faptul ca e la fel, daca tot e minunat. Eu una abia astept, de fapt suntem incantati cu totii. Mai ales mama mea care nu a mai fost.

Cecilia, multi ani fericiti!

Acuma ar trebui sa ma retrag la munca. M-au fascinat filmuletele cu dansatori, nu am apucat sa verific si mailul comun. Poate mai incolo.

Doar cateva cuvinte de la noi, insa. Fost la Bran in weekend, duminica si luni a fost frumusel, desi innorat partial. Copiii au stat cu orele afara, adica de la 5 ore in sus. Sunt incantati ca vine vacanta, noi mai mergem la gradi pana pe 24, si abia pe 22 e serbarea. Motanul Incaltat isi stie perfect rolul, de la Tigancusa nu am aflat nimic ca e secret.

Alec a terminat engleza cu diploma, e tare fericita, si eu pe langa ea. Am reinceput exercitiile de ochi si azi i-am strans si aparatul.

Andrei e haios si face poante, dar si nazdravan rau. Sunt putin ingrijorata ca e mereu obosit si somnoros de cand am venit de la Bran, sper ca e totul ok cu el.

Mai avem o sedinta de inot si gata. Alex inoata fara nimic, dar oboseste repede si se mai sperie. Andrei inoata perfect cu aripioare, insa nu prea vrea sa se scufunde, si mai nou protesteaza la sarituri. Oricum pentru el e mare progres.

Cam asta asa pe fuga. Va pupacesc, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

am pierdut mesajul

astazi seara e eclipsa totala de luna poate explica asta asezarea...

Vacanta placuta Celor ce-si incep concediul!

Yaia ai racit? Sanatate multa !

Elena tinem pumnii pentru cele mai bune vesti . Daria

Rox, am uitat sa-ti zic ca la noi n-a intarziat pasaportul nici o zi.
Luiza spunea si noi am vizitat o expozitie de serpi dar aici in sun plaza. Te vedem?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
astazi seara e eclipsa totala de luna poate explica asta asezarea...

Rox, am uitat sa-ti zic ca la noi n-a intarziat pasaportul nici o zi.
Luiza spunea si noi am vizitat o expozitie de serpi dar aici in sun plaza. Te vedem?

Noroc cu eclipsa de luna, ca asa explic si eu lui sefu de ce colegii mei nu isi asuma si isi duc la capat responsabilitatile. Bun asa.

Multam de vestea cu pasaportul, sper sa fie bine si la noi.

Cat despre expo, nu stiu exact cand am timp sa ajung. Sambata avem programat zborul acela cu Tarom si apoi mergem la o nunta. Poate duminica daca mai e valabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Racit putin, dar e spre bine. Sanatate multa si tie, cea mai mica si pitica!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Imi aminteste cineva cum se numeste cofetaria aia care are biscotino si pe unde e la Unirii sau in zona centrala?

Si inca o intrebare: pe la Unirii sau in zona e vreun Pizza Hut? Daca nu e, puteti sa-mi spuneti daca la Unirii mai e Irish pubul ala la capatul lui 783 sau ce numar avea autobuzul ala ce venea de la aeroport?

Sper ca remarcati ce bine imi aduc eu aminte Bucurestiul...

Mergi la inceput

Amatoare de un pahar de vorba si socializare cu piticii sambata asta, la ora 10 sunt? Doar pentru vreo ora, doua. Stau la hotelul Ibis unde ati tot facut voi petrecerile cu papanasii. Daca va atrage, noi vom fi la receptie la ora 10. Sper sa ajungem cu bine si sa nu ne strice nimic programul.

Sa aveti o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani fericiti Adimercedes!

Anisia felicitari pentru bb2 si sarcina usoara!

Noi suntem cam in urma cu somnul,Miru s-a tot trezit noaptea si a venit in patul nostru..plus ca de ieri e pe Augmentin,ca a avut temperatura cam mare de alaltaieri dupa masa si abia ieri am ajuns la pediatra,nu vroia nicicum sa mergem..diagnostic,angina acuta.Nici n-o mai cunostea pe Miru pediatra,ce-i drept ne-au cam ocolit bolile si n-am mai fost de vreun an si ceva la ea..
In rest,asteptam cu nerabdare concediul,care va fi pe la jumatatea lui iulie..deja Miru ne tot intreaba cand mergem la mare?
Cam atat de la noi,plec la citit de povesti
Pupici!

Mergi la inceput