Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)
Raspunsuri - Pagina 4
Erina spune:
Buna dimineata!
Adimercedes, ai avut o zi perfecta!!!
Gabriela ai dreptate cu criza.
Luiza te salut
, intradevar dupa Odaiba Tokyo la noi la tara e al doilea loc preferat.
Cristina, minunate creatiile.
Moldoveanca sa aveti drum bun, consoleaza-te ca veti fi cu tati desi e greu sa lasi casa ta si familie extinsa.
Ema si eu vreu neparat poze. Sper ca te-ai refacut complet cit despre Sebastian e chiar plictisitor un cop[il care face mereu ce i se spune, inseamna ca si in viata se va lasa condus de altii.
Roxana, toate bune?
Astazi o duc pe Daria la controlul de dupa operatie la ORL. Inca vorbeste pe nas dar e si pentru ca se alinta.
David e tot treaba, exploreaza si incearca sa se joace cu Daria.
Cred ca sunt ceva conjunctii astrale nefavorabile ca m-am certat cu M de la ceva stupid apoi a degenerat.
In rest toate bune, ne pregatim de vacanta.
Yaia spune:
La multi ani, adimercedes! Sa ai o viata plina cum iti e intotdeauna programul si sa fii vesnic in forma maxima!

PS Scuze pt. intarziere.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Alina, copii danseaza minunat! Olivia se misca fantastic, mult mai bine decat fata cu rochie visinie care facea totul mecanic si se tot baga in fata!
Nana, ma bucur ca v-a mers bine in tara si ma bucur de progresele lui andrei. Nu stiu de ce am banuiala ca a progresat fantastic in perioada asta...
Moldoveanca, drum bun si felicitari pentru baietel!
Annisia, Erina concediu placut. Si noi plecam vineri. Eu deja am inceput concediul cu un medical, stau acasa astea 3 zile ramase din saptamana cu o viroza!
===============================================
Happiness_4_us spune:
Yaia, da, ai mare dreptate, de-aia ne gandim serios sa ne intoarcem in Ro ptr inca vreo 6 luni, timp in care sa facem logopedie intensiv+ terapie ocupationala, inca are probleme cu motricitatea fina, ca sa nu mai fie derutat de 2 limbi, sa le inteleaga pe amasndoua dar sa nu vorbeasca niciuna
.
Pe urma om mai vedea.
delfinasii.
Erina bafta la medic cu Daria!
Mamica de Andrei si Maria
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Yaia, da, ai mare dreptate, de-aia ne gandim serios sa ne intoarcem in Ro ptr inca vreo 6 luni, timp in care sa facem logopedie intensiv+ terapie ocupationala, inca are probleme cu motricitatea fina, ca sa nu mai fie derutat de 2 limbi, sa le inteleaga pe amasndoua dar sa nu vorbeasca niciuna .Pe urma om mai vedea. delfinasii. |
Super! E fantastic, bravo! Tare ma bucur!
Sa stii ca asta cu 2 limbi e problema si la altii. In mai m-a vizitat prietena mea poloneza maritata in Mexic cu baietelul ce face 3 ani peste 2 saptamani. Nu scoate un cuvant copilul, nici macar mama sau tata, doar tipa! Scoate un sunet ce seamana cu 'Mira!', dar nu e chiar cuvantul. Si tatal baiatului e mexican, deci numai mama lui vorbeste cu el in poloneza, in rest aude numai spaniola in jur. Copilul e un mic Domn Goe, efectiv. Dar de vorbit, vorbeste mai putin decat Alexia (care stie sigur 6 cuvinte). Asta e, sanatosi sa fie toti. Probabil cei care vorbesc mai tarziu nu au nimic important sa ne spuna. Inca! Or spune si ei mai tarziu, dar ca Einstein, vreo noua teorie revolutionara.
multi bravului Andrei si buburuzei Maria. Astept sa povestesti de gaza mica! Sper ca e o fetita cuminte.===============================================
Roxana_G spune:
Adimercedes
, sa fii sanatoasa si fericita, si mereu in forma si optimista! 
Bravo ca ai inceput ziua cu energie si te ai tinut de sport, frumoase surprize ai avut.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Erina Roxana, toate bune? Astazi o duc pe Daria la controlul de dupa operatie la ORL. Inca vorbeste pe nas dar e si pentru ca se alinta. David e tot treaba, exploreaza si incearca sa se joace cu Daria. Cred ca sunt ceva conjunctii astrale nefavorabile In rest toate bune, ne pregatim de vacanta. |
Pai daca sunt conjuctii nefavorabile, nu prea e bine. Doar ca la birou, nu acasa. Am foarte multa treaba si numai probleme. Mai vechi, explodate acum, sau mai noi, sau recurente. Povestea e lunga si nici nu prea am timp.
Oricum, nu va incarc cu astea. Ma bucur ca sunteti cu gandul la concediu. Erina, plecati acum in weekend, nu? Mai avem putin si noi, inca o saptamana in plus si gata. Numai asta ma mai tine cat de cat alerta.
Tin pumnii pentru Daria, si pupacesc amandoi copiii. Am citit de aseara ca a fost super la Piatra si ca v-ati simtit bine la tara, ma bucur.

Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Annisia Pup fetele!!! Eu sunt in concediu. |
tare, draga mea! Sa aveti un concediu super truper cum stii tu, si sa vii cu burtica bine.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui ceamica Astazi am vizitat si noi expozitia de care zicea Luiza , Sebastian taaare incantat , |
Eu cred ca am pierdut discutia, despre ce vorbiti?
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Eu am fost azi la eco si 99% e baietel,triplu test a iesit bine si DPN-ul este 20 noiembrie Mai avem cateva zile pana la plecare ,bagajele sunt in mare parte facute ma apuca melancolia deja ![]() |
Felicitari pentru baietel, sa fie sanatos!