Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Mirela, pupi!

LUCIA, multam! Am sunat, omu'super politicos, super dragut, numai ca nu-i in oras :(
Nu mai sun la nimeni, o sterg spre casa, ca si-asa pe plaja n-o pot scoate (daca e pojar). Miine (cind sunt sigura ca nu va mai avea nimic!) O duc la pediatrul nostru... Mi-e cam naspa de drum, ea are febra (cu toate paracetamoalele si nurofenele mele) si bag si AC-ul... P-aci prin camera o tin in pielea goala complet si-i fac frectii s-o mai racesc (macar mecanic asa).
LORICH, ROXX - eu nu i-am facut Ioanei analize decit la caca si pipi... La singe nu-i fac...

A, sa va zic: de dimineata m-am dus pina la mall cu Ioana tuflita dupa mine sa-i iau o jucarie, ca se plicti rau in camera (eu am mai scos-o si pe plaja la umbra...dar cite putin). Si vad reduceri la Mango: 50 la suta la orice produs. Ma uit la Ioana - rosie, patata, tuflita, ochii blegi. Ma uit la niste super pantaloni de pe un manchin. Mama, ce-mi placeau! Ma uit iar la Ioana, iar la pantaloni, iar la Ioana (care voia sa zaca in pat cit mai repede) si zic: mami, vino-n coa ' la cabina putin! Mama denaturata cu pantaloni noi.

G

Mergi la inceput

DOloress, o fi. Nu mai stiu. De pe tel nu prea pot deschide site-uri, filmulete, poze. Dar multumesc, citesc eu la noapte, cind ajung acasa

A, mai voiam sa zic, LUCIA, data viitoare cind vin, poate ne vedem, ce zici? Ca eu voiam sa-ti propun de-acum, dar deh!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Gabi, n ai pt ce, drum bun si sa porti cu placere pantalonii

de curiozitate...analize la sange dc nu i faci?? eu i as face Evei..doar asa , nu ca ar avea ceva

Mergi la inceput

Gabi cu multa multa placere

Mergi la inceput

Lucia, analize nu-i fac de ciudata ce sunt: o data ca mi-e mila si nu vreau sa-i creez frica aiurea (i-am facut o data de hep B, ca avusese contact cu-o idioata bolnava care s-a taiat la deget si-a atins-o pe Ioana pe-o buba. Asa si o data ca avea ciinele unui prieten chist hidatic si ea-l cam pupase in bot). Apoi, pt ca mi-e frica sa nu-i trag a rau.

Mergi la inceput

am inteles, sa tragi a rau...recunosc expresia asta, mamaia din partea tatalui este, sau era, Dzeu s o ierte din Rosiori de Vede, ea ne a crescut pe noi...si mereu zicea asa , plus oleiiiiiii maica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am fost si noi in vizite pe la mama si astept sa se faca ora 21 sa ne apucam de baie...
RSZ 1 : al meu doarme numai pe spate, cu picioarele broscuta si cu mainile pe langa cap, ca boierul. mai adoarme cateodata intr-o parte, dar revine la pozitia lui preferata. pe la 2 luni incepuse sa doarma si pe burtica, dar nu a tinut mult. nu ii place pe burtica prea mult, se enerveaza repede.
RSZ 2 : al meu adoarme numai la titi . seara mai adoarme cand ii legan patutul, dar ziua s-a invatat numai cu titi. se maraie si se zvarcoleste in patut pana il iau...si cum ii bag titi in gura cum da ochii peste cap si in 5 min e paaaa. cand era mai mititel adormea singur printre jucarii...s-au dus vremurile alea cand il gaseam adormit.
luiza nu cred ca ai de ce sa iti faci griji...e normal sa nu mai ia cate 1 kg pe luna, e deja mare de acum. eu cred ca a luat suficient
Noua jucarie a lui Andrei e un baticut rosu care i l-a dat mamaie. s-au impartit la gradinita si i-a luat si lui andrei unul . e nebunie, daca nu molfaie la el, si-l pune pe ochi si da din picioare intr-una. si apoi il trage de pe ochi si gangureste...vb cu el..e prietenul lui . pana se plictiseste si de asta.

alt SZ ai vostri bebei cat dorm ziua ? al meu inainte dormea cate 2-3 ore, mai ales daca ieseam cu el afara, bagam cartul in casa si baga somn la greu. acum de vreo 2 sapt doarme cam de 3 ori pe zi cate 40 min.zici ca are ceas. foarte rar baga 1-1,5 ore.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

aaaaaaaaaaa, inca ceva. am vorbit cu sotul, zicea ca nu crede ca o sa isi poata lua concediu vara asta, dar 3 zile libere legate tot o sa aiba. si ne gandeam sa mergem la mare cu bebe, dar sotul nu prea e de acord. ca nu ai ce sa faci cu el la mare, ca e prea cald, toata ziua o sa stam in casa, ca e prea mic, bla bla.
ia spuneti mamici cu experienta , mergem la mare cu bebeii sau nu ? cum e ? eu zic ca e bine , ca vede ceva nou , si oricum nu o sa stam decat 2 nopti.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura luiza mi-am amintit ca eu de cand cu boli, siropuri, urlete, dinti, aerrosoli am uitam complet de vit.D

Gabi sanatate, sunt sigura ca e boala copilaroasa!Sa-i porti sanatoasa!!!

zikipupaturi!

unde-s poze cu Ssssara??

pup...am uitat restul

dorimi ziua somnicuri mici si multer, cam 3.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Ne-am intors!!!!!!!!
aoleo, fuse tare obositoare vacanta asta....
O sa va zic mai in detaliu, dar acusia vreau numai sa ma laud scurt:
Bubu a urcat pe munte la 2500m (era sa urce la 3600 dar cica erau 4 grade sus si nu eram asa imbracati) si a facut baie in piscina.
In ambele situatii a fost teribil de incantat.
Io am stat cu inima cat un purec sa nu se imbolnaveasca baiatul fara bibe sterilizate si chestii d-astea si el a baut apa din piscina si n-a avut nici pe drac. In fine, daca am invatat ceva din vacanta asta, e ca bubu s-a nascut perfect si io il sap la radacina tot "ocrotindu-l".

Mergi la inceput