Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna dimineata

.......... ati schimbat si titlul capitolului pentru mine

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

o meriti din plin!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

LA MULTI ANI STRUMPHULE! venim si noi sa te serbam
Sa ai parte doar de fericire, dragoste, liniste, sanatate si noroc!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Sa va spun ce am facut eu alaltaieri: seara eram cu titi seci si ii dadeam lui Dodo de papa la nici o ora... , iar barbata-miu zice ia da-i si tu lui bb un pic de laptic praf si ce credeti dupa baie a papat 120 de ml si a dormit copilul pana ieri la 6 diminetza,eu m-am trezit cu titi pline si a fost foarte bine toata ziua.. aseara i-am dat iar laptic si a papat 150 ml... cred ca a primit biberon de la Lucas al lui Lavinia.. si iar a dormit pana la 6... asa ca cu riscul ca-mi pun pediatra in cap eu ii dau copilului lp seara ca doarme si ea satula

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani Strumph!!!multa sanatate,fericire si impliniri alaturi de familia ta frumoasa!!!

La multi ani si printesei mele mai mici!astazi a facut 2 lunite
Timeea asta noapte mi-a facut febra,astazi toata ziua a stranutat in continu si a inceput sa-i curga nasucul f.tare,am fost cu ea la pediatra sa o vada si mi-a facut rosu in gat ,a mica pana acum nu are nimic si sper sa nu ia raceala de la surioara.
La noi in oras e festivalul berii iar la biserica din cartier ruga,pacat ca e o zi asa ploioasa.
Simona,Roxi,Strumph

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

deea eu plec la munte

strumph, de fapt pt tine intrasem la ora asta, sa-ti urez si eu pt maine: La multi ani! Sa fi fericita, iubita, sa-ti creasca piscoata mare si frumoasa, sa aveti intelegere si bunastare in casa si sa mai faci si un fratior pt piscoata sa nu fie singurica. Te pup dulce

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Petrecere frumoasa si o zi minunata sa aveti fetele care astazi sau maine aveti botezul asteptam pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

millie, ce frumoasa e andrada si ce falcute dolofane are numa bune de pupacit..f reusita poza mai ales ca mi se pare ca seamana cu andra mea chiar, cum ii spuneti - andrada ?

mami de 2 prichindei
mltumesc frumos , si eu am avut aceiasi impresie ,ai spunem Andrada sau Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

La multi ani Strumfule!!!

Te urez si eu asa mai pe inserat..oricum iti doresc sa ai parte numai de lucruri frumoase si de bucurii de la micuta Sophie...'

Pup!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor sunteti minunate si voi si puiutii vostri
in seara asta am intrecut orice limita, nu m-am putut dezlipi de calculator pana nu am vazut toate pozele. nu nominalizez pe nimeni pt ca toate suntet minunate. am fugit la nani ca acusi se trezete sefu

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

La multi ani sarbatoritelor si din partea mea sa va bucurati de cei dragi si mai ales de puiuti vostri minunati.

Din pacate eu am avut zile pline si nu v-am mai citit deloc, asa ca nu prea mai stiu ce se mai intampla pe aici..asa ca sper ca puiuti sunt bine si voi odihnite.

Noi suntem ok, crestem frumos, avem peste 5500 gr si 57 cm la control..am facut si vaccinul de 2 luni si nu a avut nici o reactie de la el. Inca mai are crampe si sper sa treaca in curand. In rest e curioasa si dispusa sa descopere tot ce e in jurul ei, o adora pe surioara cea mare, ptr ca, cum o vede cum incepe sa zambeasca la ea si sa se agite..vorbeste cu mami, se oftica cand nu o bagi in seama at cand vrea ea, pune boticul si te "cearta" at cand ai venit prea tarziu la ea.
Cea mare o adora ff mult, dar din cand in cand ii mai scapa cate una...cica fara intentie..Ca apoi o ia in brate si ii spune "ubec anna" ..In schimb a devenit neascultatoare, face contra, e cu NU in brate, tipa, urla, face crize...deja imi e ff greu si de multe ori clachez... o pedepsesc, mai tip la ea(ceea ce nu ar trebui sa fac) si intr-un final sunt plina de nervi ...apoi imi pare rau ca am tipat la fata...nu stiu cum sa procedez, am impresia ca nu sunt o mama buna..

Va las acum ca iar are fiica mea chef de maraiala ...o sa incerc sa le imbrac(ca si asta a devenit o lupta la noi..imbracatul fetei mari) si sa le scot putin pe afara ca pe dupa amiaza incepe din nou ploaia

Urez la mai multe lunite fluturasilor, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi

Pupici

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput