Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani DORINA!!!!!!!!!!! sa fi sanatoasa, bucuroasa si mereu vesela asa cum esti!!! iti doresc o viata plina numai de bucurii si impliniri alaturi de frumoasa ta familie!! LA MULTIII ANIII!!!! LA MULTI ANIIII!!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Strumphy draga intru special sa-ti spun LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA ALATURI DE FAMILIA TA!
dragelor eu sunt cu musafiri, ne pregatim maine de botez. la vremea de afara incerc sa improvizez ceva cu manecuta lunga pt Teea. offf si are o rochita asa mumoasa!!!!

ne auzim sapt viitoare cu ceva pozici
va pup si wkd placut va doresc

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

La multi ani, Strumphitza, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am intrat repede sa-i urez lui strumphitza LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa si super fericita alaturi de sot si scumpica bebelina

merg sa mananc, intru mai tarziu.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

Va multumesc de urari sunteti fantastice, ati latit si paginile si ati schimbat si titlul capitolului pentru mine

Deci sa incepem petrecereaaaaaaaaa azi dau de baut si mancat, abia astept sa vad ca surprize mi-au pregatit sotul si socrii fiica mea m-a surprins azi placut, m-a lasat sa dorm pana la ora 8, ca cadou dar a si adormit la ora 1 abia azi noapte numa nu adormea, o tot tinea intr-o chicoteala, dadeam sa ii bag tzatza in gura, intorcea capul si radea eu moarta de oboseala si somn nu prea mai aveam rabdare dar ma pufnea si pe mine rasul cand o vedeam

Aseara abia pe la 11 jumate am apucat sa facem baita ca de la 8 la 11 seara am dormit amandoua ca valizele, eu credeam ca o sa doarma un pic, o ora doua dupa ce mancase pe seara si cand colo m-am trezit la 11, i-am dat san un pic si apoi baitza... ne-a prins ora 12 si Nick imi canta La multi ani cand eu masam piscoata si sa vezi ce rasete si chicoteli au tras impreuna, eu nu mai puteam de spate stand aplecata sa o masez si sa o imbrac de nani , dar tot mustaceam si eu

Ma duc sa imi fac un espresssoooo 100% cofeinizat ca azi ma asteapta o zi lunga si frumoasa

Va multumesc inca odata de urari, va pup pe toate

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

La multi ani Strumphitza draga, multa sanatate si numai impliniri alaturi de sot si de piscoata ta dragalasa!!!

Fetelor ce de bebei dragalasi am vazut eu!!!

bb Lucas de Yasmi ce strengaret zambaret, frumos foc!!!
Tea de AlexinA superba cu bentitele ei cu fundita, are cumva ochii albastri ca mamica?
Alex de Anaxena ce cavaler e el!!! iar tu mamaico, tu arati superb, nu mai spun...
Daria de DJLaura e scumpa foc... si ce falcute are numai bune de pupacit
Ioana de catank o adevarata papusica de pus in vitrina...
Anastasia de Roxy_s zambareata mica si scumpa!
Alex de Ina.click ce ochios frumos! are niste gene superbe! iar de silueta ta mamico nu mai spun nimic...
Petru de pisucmic ce scump e el cum zambeste si gangureste
Sophia de Strumphitza ce strengareata mica si scumpa! cum sa fie ea urlatoare, mai Strumphitzo, nu vezi ce fata de ingeras are...chiar si cand plange?
Catalina de madutza_bra e superba! cum isi roade ea pumnisorul scumpa mica...intreaga familie e minunata!

Fetelor aveti toate niste bebei scumpi foc, n-am reusit sa vad toate pozele, asa ca n-am nominalizat toate mamicile!
Ma cheama maimutica mea la datorie... revin cu comentarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

yvy ce bebelina frumoasa am vazut tare scumpa este

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Strumpf La Multi Ani, draga mea!!!! Eu iti doresc sanatate si muulta dragoste din partea celor pe care-i iubesti!! Sa ramai neaparat exact asa cum eshti, caci eshti o femeie minunata cu o rabdare si daruire cum rar intilneshti!!! Pupici muuulti de la mine&Julius si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Fetelor, nu mai tin minte sa nominalizez, merci din suflet pentru cuvintele frumoase legate de puiul meu!!! Sunteti tare dulci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

La muuuti ani Strumph!!!!!!!!!La muulti ani plini de fericire si bucurie alaturi de comoara ta!!!!

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput