Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor cum e cu batista bebelusului?? la bebeii asa mici le place sau plang?? as vrea si eu sa cumpar dar parca nu prea ma incanta ideea ca trebuie conectata la aspirator si merge la orice fel de aspirator??si nu mi se pare prea igienic.
am mai gasit ceva de la vibrocil la care trebuie sa tregi cu gura dar oare e eficienta? eu am pompta pe care am dat 5 lei dar cand o fol urla de parca il tai si nici nu iese nik.

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

fetelor cum e cu batista bebelusului?? la bebeii asa mici le place sau plang?? as vrea si eu sa cumpar dar parca nu prea ma incanta ideea ca trebuie conectata la aspirator si merge la orice fel de aspirator??si nu mi se pare prea igienic.
am mai gasit ceva de la vibrocil la care trebuie sa tregi cu gura dar oare e eficienta? eu am pompta pe care am dat 5 lei dar cand o fol urla de parca il tai si nici nu iese nik.

cand sunt mici stau ca mieluseii la cea care se conecteaza la aspirator, pt ca zgomotul ii linisteste..cand mai cresc, unii incep sa devina reticenti la el..
cea care tragi cu gura nu e asa eficienta ca aspiratorul pt ca e normal sa n-avem aceeasi putere de tras..
daca sunt mucisori putini merge si cea cu gura, daca sunt din aia serioasi doar cu aspiraorul..de igiena n-are treaba ca trage nu baga aer..vezi sa pozitionezi aspiratorul la 800 rotatii, asa mi-a spus pediatrul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumph, La Multi Ani si din partea mea, sa fii fericita si iubita
madutza si tie distartie placuta la munte..

maine nu cred ca intru, va pup

Mergi la inceput

strumph la multi ani fericiti alaturi de piscotica ta si de sot,sanatate cai mai buna decat toate si distractie placut

Mergi la inceput

multumesc mikideci maine dimi direct la farmacie cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

LA MULTI ANI FERICITI iubita noastra Dorina !!!

Scumpa mamica de dragalasa piscotica iti doresc din suflet sa fi sanatoasa, fericita si iubita! Sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte de viata pe care ti-o doresti alaturi de cei dragi !

Deci : .

Si nu in ultimul rand :

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

"LA MULTI ANI!" Strumfi
sa fii sanatoasa,fericita alaturi de sotul tau si sa ai parte doar de bucurii din partea micutei Sophie
sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai parte de tot ce-i bun si mai frumos in lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Roxy, Catank, al meu tuseste un pic magaresc.. asa din gat...e si putin ragusit..muci nu are, deci nu se ineaca cu ei...se mai ineaca insa si cu ce-i vine inapoi..lapticul...dar e tusit tuseste...f rar, sper sa-l pun pe picioare cu oscillo, aerosoli, i-am dat si panadol...
Dinora, nu te speria cu greutatea ai mei tot asa au avut la 3 luni...8 kg..pe arsenie nu l-am cantarit la 3 luni si nu stiu...dar nu cred sa aihiar atat..oricum e si el dospit...
Madutza, sa petrceti frumos acolo!!pupici de la noi.
Felicitas, sa fii sanatoasa si fericita langa Miriam!
Ally mami!ce-as fi vrut sa te cunosc si pe tine...Sper sa fie toate ok si sa ajung si eu la intalnirea cu fetele..
Strumpfi si pe tine as fi vrut sa te vad...

Daca puteti crede niste vecini de la casa alaturata fac petrecere, cu muzica lautareasca tare de tot..imi scoala copiiiN-a zis nimeni sa nu faca, dar chiar asa tare?

multumim
de muzica..ca sa zic...la casa vecinii sunt mai putini si se mai inteleg la petreceri. Poate ca si tu vei vrea sa faci o petrecere mai mare, galagioasa si ei te vor intelege...sau daca nu vei face tu, poate vor face baietii in lipsa ta

asta e..important e sa nu devina o obisnuita zilnica sau saptamanala..

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Asa e, la baieti tb sa ma astept ca o vor face. Sper insa sa fie cat de cat decenti cu decibelii
Mi-era ca va urla asa tare toata noaptea ca impodobisera curtea cu baloane, scosesera masa pt bauturi...dar de fapt doar ce-au luat mireasa din casa...pt asta era tamtamul hihi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

dinora, Julius al tau e frumusel foc..iar tu arati super
catank, ioana e minunata, parca e o papusa asa trasaturi perfecte are iar poza cu ie e de tablou

mami de 2 prichindei

subscriu si eu la cele spuse de miki

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

si eu 2 copilasifrumosi foc...
Catank ioana are asa un aer de gospodina sanatoasa....e superba..ce guritza..e perfecta!

Mergi la inceput

la Multi Ani, draga Strumpfi!!!!!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti...si inca un bb...da, inca un bb. Abia astept sa-ti vad noua coafura!
Deea, ce zi!Asa se intampla intotdeauna..hmm..e o lege nescrisa.
Roxy, cred ca se ineaca Anastasia. Al meu tuseste in toata regula..ooof, mor..mai e si botezul maiine...

Mergi la inceput