Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si-o cafea !

Ce liniste a fost pe aici ieri si azi pana acum, se vede ca e weekend plus ca sunt ceva botezuri la noi la club weekendul asta, plus weekend prelungit cu ziua de luni libera si multe sunteti plecate in minivacante... deci abia pe marti cred ca se mai intrevede ceva activitate pe aici

Eu chiar imi beau cafeaua acum si dupa ma duc sa hranesc piscoata ca nu a vrut sa suga atunci cand mi-a dat trezirea, am pus-o la san si intorcea capul , acum deja a trecut aproape o ora, sa ma duc sa o incerc iar ca a inceput a se scanci in patut la ea, din ras si hlizeala a dat-o pe plans

Mai tarziu vrem sa iesim la o plimbare mai lunga intr-un loc mai in afara Londrei dar sta sa ploua tocmai azi cand voiam sa iesim si aveam planificat asta de mult dar poate mergem daca nu curge de sus, dar oricum cu vremea aici nu stii niciodata, acum e soare, in urmatorul minut poate sa ploua cu galeata, deci cred ca mai bine mergem si cum ne-o fi norocul

Va pup si va urez o zi buna !

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Salutari mamici si bebici!!!
Intr-adevar liniste mare este de ieri,cum spunea si Strumph,multe evenimente sunt wkend-ul asta.
Mai avem si noi doua saptamani si ne increstinam...abia astept.
Noi tot raciti suntem..dar raciti nu gluma.
Tusim intr-una,mucii curg siruri ,siruri...vai de noi.
Norocul meu e ca nu facut febra deloc pana acum ,cea mai mare temperatura a avut-o 37.3.
Speram sa scapam cat mai repede de starea asta...
Aaaaa,si apropo ni s-a ars si aspiratorul de la atatia muci trasi.
Sa speram ca o sa-l putem repara ca doar e inca in garantie.
Pupici multi tuturor si wkend placut in continuare...

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit, ca ploua si nu putem iesi nicaieri poate mai tarziu daca o sta ploaia , dar cine stie daca... m-am uitat pe site la bbc si arata ploaie toata dupa amiaza

Persi, multa sanatate lui Raducu sa se faca bine repede ca de nu ii pap falcutele alea frumoase deci vezi ca v-am admirat in pozici, toti 3 niste frumosi

Alexina sper ca azi e vreme mai buna la Bucuresti si poti sa o imbraci pe printesa cu rochita aia mumoasa crestinare cu har si vrem pozici dupa

Simona si Cami, sper ca si la voi e vreme buna si nu va strica ploaia petrecerile in curte in aer liber

Miki, sper ca ieri a fost frumos si nu a trebuit sa va bagati in casa din cauza ploii asteptam pozici

Yasmi, ce merite am ? mi-am dat seama ca tu ai facut scumbarea in titlu, am ghicit bine? ce facusi ieri ? azi ce program ai ?shopping ceva? frappe la mall?

Roxy, te-ai dus sa te vezi cu madutza ? daca da, asteptam sa vedem pozici cu mandrele impreuna, Anastasia si Catalina si mamicile lor bineinteles

Yvyana, multumesc de urari si ai o maimutica toata un zambet si o ochioasa si paroasa dulce dulce sa va traiasca si sa creasca mare ca am vazut ca deja ai bagat-o la rochite si kimono abia astept si eu caldura aia mare aici, daca o fi vara asta si nu o tine-o tot in ploi ca i-am cumparat niste super rochite si pantalonasi scurti si tricouase pentru vara dar sa vedem daca apuc sa le port

Madu81, acum ca ai cont si parola asteptam pozici si de la voi, deci hurry up

Dinora, mi-a placut comentariul de la poza cu mami exact asa spun si eu las ca slabim noi si ne facem la loc fotomodeale nu ca am fost eu vreodata trasa prin inel de mica sunt durdulie dar maica-mea spune ca mai bine grasa si frumoasa decat slaba si urata

Ailed, unde te cutreieri weekendul asta? munte ceva ? un gratar , o inghetata ? si eu vreau sa ma duc la o inghetata azi daca sta ploaia

Milie, 2 lunite are pitica? sa traiasca si sa creasca mare si sanatoasa multa sanatate Timeei

Lalely, sper ca macar weekendul asta l-ai lasat pe pitic cu bunicile si tu te-ai distrat undeva in oras , cu sau fara sot astept vesti bune in sensul asta

Picky , eu te-am strigat la catalog saptamana asta , te intrebam daca ai inceput munca ? cand va aud ca spuneti de fratiori cum se iubesc , dar si cum se mai pocnesc parca as mai face si eu unul, sa aiba si piscoata mea pe cine sa iubeasca si cu cine sa se joace, dar nu stiu.. parca nu mai am curaj ... daca o fi , mai peste vreo 2-3 ani asa

Ally, ce program de weekend ai ? mai ai musafirii la tinme sau au plecat?

Piscoata mea nu vrea sa doarma deloc, am incercat de vreo 3 ori sa o pun la nani si ea nu si nu, se incapatameaza si nu inchide ochii, daca ii inchide, maxim 2 min si se trezeste maraind... plus ca baleste la greu in ultima vreme, nu stiu de ce ... ca doar dinti nu i-or iesi de pe acum, abia are 2 luni si un pic oare de ce o face ea bulbuci la gura ?

Ma duc sa pap o feliuta de tort, mi-a mai ramas de ieri Vrea careva ??

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Multumim de aprecieri Roxy_S si Strumphitza!

Si maimutica mea baloseste toate hainutele de vreo 2 saptamani incoace stai linistita! Tot timpul ii curg balutele si de o saptamana nu mai doarme neam ziua decat cate 10 minute... dupa ce ma chinui eu vreo jumate de ora sa o adorm leganata langa tzitzi, o pun usor in patut la ea cantandu-i si soptindu-i la ureche si ma indepartez usor sa ma duc si eu intr-ale mele, ea se trezeste in urmatoarele 5 minute, apoi scoate niste tipete si chiote si da in plans daca nu o baga nimeni in seama... toata ziua stam de vorba de vreo cateva zile si eu nu mai apuc sa fac nimic

Mai rau e ca de vreo 3 zile nu mai adoarme nici noaptea dupa ora 3 cand ii dau sa pape si pe la 4 dimineata noi stam de vorba si chiuim... si mie imi pica ochii in gura (ma gandeam la tine Strumphitzo cum stateai cu piscoata la taclale in creierii noptii... iaca-ma si pe mine acu' ).

Acum e cu tati sa o mai distreze si el ca maimutzica asta a mea are nevoie de entertainment nonstop, iar eu profit sa mai vad poze de fluturasi scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Strumf inca nu am inceput munca, am reusit sa-mi bag un concediu de crestere a copilului pe o perioada de 3 luni. Asa ca am amanat munca pana in septembrie. Avem o vara plina, sa cautam cresa/bona la fete, ptr cea mare pana in noiembrie cand va merge la gradinita iar ptr cea mica vreo 2 ani de acum incolo. La inceput o sa muncesc doar juma de norma ca vreau sa alaptez in continuare..
Sa stii ca e greu cu 2 copii mici..eu de abia astept sa mearga cea mare la gradi ca sa vada ca nu cand vrea ea se fac unele lucruri..

La mine fata cea mare doarme iar asta mica sta pe canapea, sughite si scoate suntete ciudate .si parca ar vrea sa mai si planga..pana sa o culc pe cea mare a dormit bustean ..iar la 10 min dupa ce ma adormit-o, s-a trezit ea cu pofta de tatzi.... incerc sa-i mai dau printre si putina apa dar nu-i place..o da afara, se stramba, la fel face si cu suzeta... Se tot agita pe canapea pana s-a rasucit intr-o alta pozitie..

s-a trezit si cea mare...pupici

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Buna, fetelor, am intrat si eu sa mai citesc din urma, o sa pun si poze in seara asta sper. Adam e cam recalcitrant de cind stam cantonati in casa - adoarme greu, e plictisit de toate jocurile noastre si nu am inspiratie sa inventez altele, daca adoarme totusi se trezeste imediat, vrea sa il tin numai in brate, sa il plimb in lung si-n lat prin casa ore in sir daca se poate(azi m-am foit cu el de la 12 pina la 3 si jumatate; nu ma lasa inima sa il las la el in patut sa adoarma singur sau sa ii treaca cheful de joaca, pentru ca imediat il aud plingind)... acum s-a si trezit, incepusem sa scriu mesajul acesta pe cind dormea l-am pacalit deocamdata cu bara de jucarii de la patut (i-am agatat si niste clopotei). Revin mai tirziu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Buna seara! Ne-am intors si noi dupa primul weekend la munte cu bebe. A fost foarte bine, am stat la aer in hamac, gratar, racoare ... totul super. A inceput sa ploua in seara asta exact cand duceam bagajele la masina, pe la 5.

La Multi Ani, Strumphita!

Strumphy, ma intorc la servici pentru ca sefii sunt nerabdatori sa ma intorc (multinationale, deh), mi-au zis de o mie si una de ori pana acum ca abia ma asteapta inapoi. In plus si eu sunt "un pic" workaholica. Acum, gandind la rece, oricum m-as fi intors in februarie, adica la un an de la nastere. Prefer sa ma intorc mai repede, vedem cum se acomodeaza Vladut si mai am ceva timp pana la un an sa reintru in concediu sau sa lucrez mai putine ore pana se obisnueste si el cu lipsa mea. Nu vreau sa il las brusc singur in miezul iernii. Nu ma intorc din cauza banilor. Eu lucrez in IT si sotul meu la fel si castigam bine. Chiar o sa am indemnizatia pentru un an plafonata la valoarea maxima.

Eu sunt suparata pentru ca tot nu am reusit sa ii facem frenotomia lui Vladut. Am fost vineri la spital, atunci ne programase dr. si, ghinion de nesansa, nu era curent. Mergem maine dimineata iarasi, speram sa nu se mai iveasca nimic neprevazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna seara dragelor
am avut un weekend superb, a fost minunat la botez incepand cu vremea, invitatii, bebelina, mancarea, petrecerea, etc..ce mai, totul a fost f f bine chiar daca pe ultima suta de metri aveam nervi si o stare de agitatie ceva de groaza..
bebelina a fost mai agitata decat e ea in mod normal, cred ca in mare parte datorita mie ca i-am transmis agitatia mea..si in al doilea rand ca printesa mea nu vrea la nimeni in brate decat la masa si pt faptul ca preotul m-a lasat la usa bisericii ca nu-mi citise nimeni d 40 zile, a urlat cat a putut sufletelul ei..cred ca n-a urlat atat de cand am nascut-o pana acum.. frate-miu, nasul adica a fost terifiat saracul care nu mai stia ce sa-i faca..pana la urma a incercat si nasica care e in 9 luni si are si interdictie la efort si trebuie sa stea la pat..si tot degeaba, nici o sansa..doar la final in bratele mele s-a linistit..cred ca a ramas si speriata ca azi la baita cu nasii a inceput sa planga eaxct cand au bagat-o in cadita..o fi zis pana aici v-a fost, eu nu mai vreau.

in fine, a fost o reusita cu o vreme f frumoasa ca de ea mi-era frica cel mai mult, doar o mica ploicica asa ca sa ne racorim mai pe seara..am continuat petrecerea chiar si azi dimineata pana pe la 12 cand ne-am indurat sa plecam spre casele noastre..

poze am multe, momentan doar cele facute cu aparatul nostru, le mai astept si pe cele facute de un prieten mai profesionist..in fine pt cq sunt multe si n-am chef de selectii va dau direct linkul sa va delectati..
maine daca am timp o sa adaug si in picaas cateva..

so, enjoy

https://picasaweb.google.com/105091126987898192075/BotezAndra?authkey=Gv1sRgCNDu2dfrlYvf-gE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Bebeii vostri mai adorm repede in masina? Vladut astazi nu a mai dormit dinainte de Ploiesti pana acasa, in Berceni ... peste o ora jumate. Inainte in maxim 5-10 minute adormea oricat de odihnit ar fi fost. Cred ca trebuie sa ii cumpar baza auto pentru scoica sa vada mai bine pe geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy Iti doresc tot binele din lume si multi, multi ani!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput