LMA Horicu'! floricele de mai iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

La multi ani Marisa!
La multi ani Raluca!
La multi ani Eliza Alexia!
La multi ani Patricia Andreea!
La multi ani Bianca Maria!
La multi ani Stelios!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

La multi ani Maya Sofia!
La multi ani Surya Rachel!
La multi ani Beatrice Emilia!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vreti copii destepti? luati si rasfoiti un site mititel cu niste lucruri interesante:

http://www.brilliantbaby.com/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

La multi ani Rares Mihai !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Rares Mihai

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

‘Neata!

Marylenac, Oanarus, R_ocsy, multumim frumos pentru urari.

Sorana, si eu ma bucur sa citesc despre piticii tai, vad ca nici la serbare gradinita lu’ peste nu s-a dezmintit.

Noi ieri am avut party-ul de 1 an, in curte, a fost f frumos, Stelios s-a distrat de minune, am fost 16 adulti si 6 copii. Desi nasii lui Stelios sunt in Ro, si aici nu e obiceiul cu motul si tava, i-am taiat eu un pic de mot sa-l pun la pastrare in cutiuta cu amintiri bebelusesti, iar de pe tava a ales: o oglinda, un mouse si o minge de tenis. Deci va fi un viitor Bill Gates, greek macho insa, care, in timpul liber, pentru relaxare si sanatate va juca tenis in vreun club exclusivist cu circuit inchis. Dupa ce a ales cele 3 obiecte, tot mai invarteam tava aia, doar-doar va alege si ceva banuti, insa cel mai tare de pe tava l-au enervat banii, ca i-a luat si i-a aruncat cat colo. Am pus si niste pozici pe FB.

Pupici si o duminica placuta.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE....

BIANCA MARIA
MARISA ALEXANDRA
STELIOS
PATRICIA ANDREEA
ELIZA ALEXIA
RALUCA
SURYA RACHEL
MAIA SOFIA
BEATRICE EMILIA
RARES MIHAI

NICOLETA

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 33 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani cu sanatate Rares Mihai!

Sorana iti inteleg suferinta.Si noi ne trezim ca am uitat aparatul acasa ,cand ne e lumea mai draga,mai ales in excursii..vedem o gramada locuri frumoase si ne bagam unghia in gat ca nu avem cu ce le imortaliza.
Nu ai facut nici cu telefonul cateva pozici?
Theo misto ca ai actualizat tava de la mot,ai dreptate,vremurile au trecut,doar nu mai punem grau....tare cu mouse-ul,e o idee

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Vero, Sorana, Oana, Rocsy, Maria - multumim!

La multi ani, Rares Mihai!

Mergi la inceput

Maria, multumim frumos pentru urari. Sa stii ca a vazut si sotul meu felicitarea de pe FB si a fost foarte incantat. , acum vad la semnatura in cate saptamani esti, mai ai un pic si nasti, nu-mi vine sa cred.

Cris, pai, am updatat tava, ce sa facem. Am cautat, in general sa pun obiecte care sa semnifice o meserie si am pus inclusiv un breloc-pantof micut (cizmar), un tel ca poate devenea copilul cofetar, seringa (pentru meseria de doctor), ma rog, din astea. Am pus si un telefon mobil si toata lumea ma intreba ce meserie semnifica si le-am zis businessman.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput