LMA Horicu'! floricele de mai iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

La multi ani Rares Mihai !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Buna!

La multi ani Rares
Sa cresti mare, sanatos, norocos!

Cris, nu-i chiar o drama cu pozele, au facut ceilalti parinti si a zis educatoarea ca vom primi si noi din pozele facute.

Aseara Matei iar cu dureri mari de ureche, azi dimineata molesit, febra, eu nu mai stiu ce sa facem. Joi am fost la orl si era ok. 2 saptamani e maximum cat a rezistat la gradi, acum o fi luat iar vreun pui de viroza, ceva, chiar nu mai stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Rares Mihai!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Rares Mihai!

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Buna!

Aseara Matei iar cu dureri mari de ureche, azi dimineata molesit, febra, eu nu mai stiu ce sa facem. Joi am fost la orl si era ok. 2 saptamani e maximum cat a rezistat la gradi, acum o fi luat iar vreun pui de viroza, ceva, chiar nu mai stiu..

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

of, imi pare asa rau .
la gradi nu aveti asistenta medicala? adica nu mai triaza din copiii bolnavi? ca in perioada asta peste tot aud de viroze nasoale. ai mei copii au facut amandoi febra, unul dupa altul (damian inca mai are). la gradi sunt toti rapusi, mai sunt doar cativa copii pe picioare.

ref la serbare, ma mir ca s-a facut - eu stiam ca astea nu-s in spiritul montessorian. eu pe david nu l-am obligat sa participe, noi am stat amandoi pe hol - unde erau puse prajiturile si sucurile si ne-am ghiftuit in timp ce ceilalti spuneau poezii. ne-am considerat cei mai castigati .

we placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Rares

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

RARES MIHAI

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani Patricia Andreea !
La multi ani Bianca Maria !
La multi ani Eliza Alexia !
La multi ani Raluca !
La multi ani Stelios !

La multi ani Maya Sofia !
La multi ani Surya Rachel !
La multi ani Beatrice Emilia !

La multi ani Nicoleta !

La multi ani Rares Mihai !

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana, multa multa sanatate!

Ruxi, mi-a ramas in cap problema pe care o aveti cu mancarea si ma tot gandesc ce as face eu, acum, cand stiu unde se ajunge.

Ei nu sunt curiosi sa ia mancarea in mana si sa o serveasca singuri? Ma gandesc sa incerci acum sa le pui in fata cand e ora de masa legume bine fierte si fructe bine coapte. Poate incet incet o sa inceapa sa accepte si altceva decat piureuri. Multa multa rabdare.

Am reusit si eu sa vad filmul Babies...

Noi am vandut Bumbo si am luat www.ikea.com/ca/en/catalog/products/30069724" target="_blank">acesta, exact ca in poza, fara masuta si fara perna. Este tare incantata.

Cum va spuneam, am deschis sezonul de inot ptr Sabina si vreau sa va impartasesc din experienta noastra.

Am incercat asa:
- fara nimic - nu ma lasa sa o tin, imi tot impinge mainile
- colac - nu are contact cu apa decat cu picioarele si nu ii place
- costum de inot flotant - nu poate fi lasata sa incerce singura ptr ca se invarte in apa

Asa ca am ramas la clasicele www.cadouri.ro/pictures/9dba2b310730f44f5609507080e83631_85.jpg" target="_blank">aripioare.

O saptamana frumoasa

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Uram si noi cu intarziere dar din toata inima la multi ani sarbatoritilor de ieri
Surya Rachel
Maya Sofia
Beatrice Emilia

NICOLETA

dar si de azi
RARES MIHAI

SA CRESTETI MARI,SANATOSi SI VOIOSI!!!

Noi am sarbatorit ieri ,a fost frumos si vremea la fel de frumoasa asa ca dupa ce am papat si savurat tortul ,am continuat in aer liber asa cum planuisem.

Mergi la inceput