LMA Horicu'! floricele de mai iunie 2010
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mamanati spune:
Buna dragele mele!
Va multumesc din suflet pentru felicitari si pentru urari in adresa Emiliei. Sunteti niste scumpe: Anca, nana, bubu,theo, maribell, marylenac, biajitaru, cris, lenabum, ioanact, veronicach, onana, oanarus, rocsy, maribell, arturica, aly. La randul meu vreau sa le doresc si eu multa sanatate puiutilor care si-au sarbatorit ziua de nastere!
Noi am fost foarte ocupati pana acum. Imi pare rau ca nu am putut intra mai deloc. Am fost intro croaziera in Europa si Africa in luna mai. A fost foarte frumos! Apoi cand ne-am intors cu tati am fugit pentru o zi la Ikea, Bucursti pentru a cumpara mobila in camera ftitelor. Si mare mi-a fost mirarea sa aud o voce strigandu-ma pe nume, iar cand intorc capul o vad pe ... Sabina cu sotul ei! Am fost amanduoa atat de bucuroase sa ne cunoastem. Din pacate nu am avut prea mult timp sa stam de vorba, dar ma bucur nespus de mult ca am vazut-o!
Apoi dupa ce ne-am intors am inceput intens sa ne pregatim de nunta primilor nostri finuti, care, si-au ales fericita data a nuntii chiar de ziua lui Beatrice! A fost foarte frumos! Azi e prima zi cand efectiv nu am facut nimic! Si nu-mi venea s acred ca nu am de alergat de dimi pana seara.
Fetele se impaca destul de bine. Bety abia de ieri a inceput sa mearga. A fost o perioada pe la 10 luni cand facea pasi apoi nu a mai vrut sa mearga decat de-a busilea. Cu toata nebuneala, ma credeti ca nu am apucat inca sa sarbatorim ziua bubulinei, dar saptamana ce vine ii facem neaparat serbare.
Cam astea sunt noutatile noastre. Abia de 2 zile am net la apartamentul nou. Acum sper sa intru mai des.
VA pup cu mare drag!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Neata gagici!
Va invit la o cafea!
Cris
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
O vestuta pentru David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
neata
aveti AICI o carte pe care o vanez de mult timp: "copilul - fiinta divina, dar neinteleasa". din aceasta carte v-am pus mai demult un citat, pe care la vremea respectiva l-ati apreciat. acum am reusit sa gasesc toata cartea. v-o recomand cu multa caldura, are doar cateva pagini si va va schimba optica asupra propriilor copii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
Vivela, multumesc !
Nana, mamica de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
Cris, multam fain de cafea !
Nana, mamica de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Vivela, multumesc ![]() Nana, mamica ![]() ![]() ![]() |
si eu iti multumesc, Vivela
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
ancutzicab spune:
Gabi, merci! Am inceput sa citesc, abia astept!
Cris - mama, mama ce cafea! O pastrez pentru maine dimineata!
Ioana, Aly, Nati - !
Jocurban spune:
Dragelor, buna seara...
M-am mobilizat, in sfarsit, sa apar din nou... Am lipsit mai bine de o luna de acasa, ocupata fiind cu o multime de probleme personale. Apoi ne-am intors la Cluj, dar zi dupa zi am tot amanat sa intru pe forum si asa am ajuns sa nu mai fiu la curent cu nimic!
Fie-mi iertata absenta, am incercat sa mai recuperez din urma, dar nu prea am reusit... asa ca incerc sa raman, din nou, mai activa, de aici incolo...
LA MULTI ANI FERICITI! tuturor floricelelor minunilor care si-au serbat primul anisor in acesta perioada! Sa va dea Dumneyeu multa sanatate si o viata frumoasa si plina de impliniri!
Despre noi nu avem foarte mari noutati, felele imi mananca toata yiua si intreaga mea energie le este dedicata... De cand umbla singure s-au schimbat multe, e nevoie de o atentie mult mai mare afara, iar in casa sunt mereu puse pe catarat undeva. Bifam zilnic vanatai, cucuie si rani minore, mai ales din partea Sofiei, care parca ar fi fiica de circari!
Cu mancarea stam mai trist, dar fiind atat de cald afara pun pe seama caniculei lipsa totala a poftei de mancare... Am depasit 9 kg, dar nu-mi fac iluzii ca peste vara reusim sa mai urcam 1 kg.
Va mai citesc, va mai scriu, acum va trnsmit doar noapte buna si pe curand! Va pupam, cu mic cu mare!
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Multumesc inca o data fetelor pentru urarile facute atat mie cat si pustiului meu! (nu mai e bebe, da?)
Pot spune ca de ziua lui ne-a facut cel mai frumos cadou: si-a dat drumul la mers (nu cei cativa pasi pe care ii facea de la 9 luni si 1m distanta intre 2 scaune, copilul meu merge si nu-l mai pot opri! Mi-e asa drag de el....)
Ziua lui de nastere a fost perfecta: soare, musafiri bine dispusi, copil vesel. I-au placut artificiile de pe tort, dar la final luase o fata cam de plangacios, dar s-a tinut tare pe pozitii.
Ce a ales fi-miu de pe tava? Bani, bani, bani, stilou, tigara si telefonul mobil.
Chiar si dupa eveniment i-am pus tava la dispozitie cu ce era pe ea sa se joace si tot banii au fost atractia. Noroc ca majoritatea erau din plastic, a sifonat el cam rau o hartie de 100 de euro, dar copilul sa fie sanatos.
Vreau sa urez si eu La multi ani, sanatate, fericire si tot ce-si doresc parintii lor pentru elept:
Maria
Antonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
neata La multi ani, Mariuca draga!
La multi ani, Antonia!
ia uitati mai jos un filmulet, extraordinara mama!!!
si eu ma plang uneori ca nu reusesc sa pun scutecul copilului .