LMA Horicu'! floricele de mai iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Horia, sa cresti mare, sanatos, voinic, frumos si intelept!

Roxanici, eu sper sa recuperati repede, nu cred sa fie in afara normalitatii, destul de largi in privinta mersului.
nici damian nu merge singur, doar tinut de maini, nu are echilibru deloc, parca e beat. exersam, mergem prin casa si afara, dar sunt constienta ca momentul cand voi putea spune ca merge singur e destul de indepartat. baietii oricum sunt mai inceti decat fetele (cu exceptii, desigur).
iar daca faceti si kineto, sunt sigura ca totul o sa fie bine .

Corina, tu vrei sa nu-i mai faci niciun vaccin? nici cel de la 1 an? (adica asta de acum, pentavalent, infanrix sau ce ati facut voi?). eu am anuntat-o pe madam dr ca la ROR zicem pas si n-a comentat, a zis doar ca bine ca am anuntat ca sa nu faca comanda la sanepid. dupa asta de la 1 an, urmatorul s-ar face la 4 ani, din cate stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetelor,

LA MULTI ANI HORIA ALEXANDRU!

Tati e cu Bubulina in parc. Totul e bine dar mi-o adoarme cu ceai din bibe. Degeaba ii spun sa n-o obisnuim asa ca deja mii greu sa s-o obisnuiesc fara. Dar nu-i mai zic nimic, macar azi, ca face dragul de el, 40.

Ioanact, NicoletaB, Vivela . Ieri prima data nu a plans la spalatul funduletului.
Ioana, felicitari pentru primii pasi.
Beatrice a inceput sa mearga si ea chiar de ziua ei, la nunta finilor nostri.

Of, Vivela, parca vorbesti despre Beatriciu a mea. Tot ziceam sa n-o diochi ca manca cate 250 gr la o masa si plangea cand se termina mancarea. Iar acum abia de ii bag 3-4 lingurite. Si tot imi trage lingurita din mana, iar cand a acaparat-o, numai la gura nu ajunge.

Fug afara sa preiau stafeta, ca fuge sotul la piata.

Pup si o zi frumu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi multi ani cu sanatate Horia!Sa cresti mare,cuminte si sa le aduci numai bucurii parintilor!

Roxanici sigur o sa recupereze repede Horia,in cateva luni nu o sa-l mai prinzi,si nu o sa-i mai taca gurita.Multa rabdare si incredere

Aseara Sebi a luat cea mai urata cazatura de pana acum,si culmea eram 3 adulti fix langa el dar nu am avut timp nici unul sa reactionam.Si-a pierdut echilibrul si a cazut pe spate cu capul de coltul biroului,atat de tare ca a ricosat in fata,cu fruntea si barbia direct in manerele de la sertare.
Si asa avea genunchii juliti,acum are si capatana

Cu privire la patut,vom lua momentan un tarc,desi nu le suport, si cand o sa-l mutam in camera lui mai vedem

Va pupam

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTI ANI HORIA ALEXANDRU !!!!

SA CRESTI MARE SI VOINIC !!!!

STAI LINISTITA ROXANICI CA NICI TONY A MEA NU SPUNE NICI-UN CUV CU DIRECTIE, NU PREA PAPA SI ARE DOAR 4 DINTISORI.ASA CA NU TE MAI STRESA....COPILASII SE DEZVOLTA DIFERIT.SUNT SIGURA CA O SA MEARGA IN CURAND.SOTUL MEU A MERS LA 1AN SI 7 LUNI.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 35 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Cris, pupam buba miezosului !

Roxanici , io cred ca Horicu' e cu toate-n regula, da' inteleg ce-i in sufletul tau... Si Adelina e "in urma" cu vorbitu', o tine tot pe limba ei 99,99% din timp si tind sa cred ca restul de 0,01% e din intamplare - is ingrijorata chiar daca vad cu ochii mei ca pricepe mai multe decat trebuie . Cat despre mers, abia acuma am felicitat-o pe Justina pentru primii pasi, si e trecuta de un an si doua luni, si (corecteaza-ma Alina daca gresesc) nici ea n-a fost fruntasa la mersul de-a busilea, a preferat metoda taras. Adelina a facut intr-adevar primii pasi la unspe luni, da' a stagnat acolo, la 5-6 pasi maxim pana de vre-o trei saptamani cand a inceput direct cu alergat si julit genunchi intr-o veselie. Si ne-ati luat-o de-a dreptul inainte la capitolul dintisori, ca noua abia, abia ne-au iesit patru . Tinem pumnii sa te linistesti dupa investigatiile de la Bucuresti !

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Wow, Maria, 35+!!! Imi vine sa-ti scot o majoreta da' nu vreau sa gabim minunea mica . Sincer, si din suflet, te invidiez - la modul pozitiv . Abia astept sa ma semnez si eu cu - poate dupa ce ma intorc de la mare .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Roxanici, si eu subsemnez la ce au zis fetele. Important e ca face progrese. Nu conteaza ca nu merge de la 10 luni ca unii bebei, mai are timp sa invete sa mearga. Iar cu celelalte, chiar nu vad vreo diferenta: noi suntem cu 6 dinti (de la 7 luni nu a mai aparut nici unul), 8,4 kg (de 2 luni), a zis cateva cuvinte de pe la 9 luni, dar de vreo 2 luni nici "mama" nu-mi mai zice, nici "gaga" (Cami), a trecut total pe bebeluseasca ei. Asa ca stai linistiti si bucurate de baietelul tau.

Cris, pupam si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

a, si noi tot 4 dinti avem, 2 sus si 2 jos, vad ca ceilalti se lasa asteptati. e haios asa cum e, ca un iepuras . o sa-i apara lui si restul, doar n-o ramane asa.

roxanici, eu sunt convinsa ca si Horia are cuvinte cu tinta, doar ca difera de cuvantul obisnuit. de ex, al meu zice bigi (sau biiii) la minge , daca n-as fi fost pe faza nu cred ca ma prindeam ca el chiar vrea sa spuna ceva cu tinta.
oricum, la 1 an cica e suficient daca zice un singur cuvant cu tinta, chiar daca nu spune corect. mai important e sa te inteleaga atunci cand vorbesti cu el, lucruri simple desigur - si de asta iti poti sa seama destul de usor, cred.

auch, Cris, saracutul de Sabi . cumpara sa ai in casa bilute homeopate cu Arnica ch7 - pt lovituri de genul asta, adica nasoale. 2-3 granule din ora in ora sau macar din cand in cand (cat de des) in primele 24 de ore, atenueaza mult din posibilele efecte nedorite. si la "locul faptei" gel de arnica sa nu se faca cucui si sa nu se invineteasca atat de rau.
imi amintesc ca david a cazut odata in parc (tot pe la 1 an)- eram 4 adulti langa el, la 30 de cm. a picat fix cu fata de asfalt, s-a lovit/julit la frunte, la nas, la barbie, era tot plin de sange (doar se zgariase un pic pielea, ca a picat cumva si s-a tarsait pe asfalt). arata saracu' de parca trecuse printr-un cataclism, nu doar cazuse din picioare...asa de rau imi parea ca-mi venea sa plang!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Multumim fetele pt felicitarile adresate Justinei!

roxanici sa stii ca si Justina la fel facea, si acum are momente cand ii dau drumul la o mana ii tremura picioarele. Daca o i-au de ambele maini se simte m sigura.
Nu mi-am facut griji, pt ca ii este frica, dar cu timpul va prinde curaj si va merge si singura.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, Horia Alexandru
Sa fii sanatos, cuminte si sa-ti bucuri parintii!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput