LMA Horicu'! floricele de mai iunie 2010
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Wow, Maria, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nana, mamica ![]() ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
Sebi e plecat cu tati pana la tara,trai pe vatrai pe mine,ce sa zic
![](punk.gif)
Cris
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
O vestuta pentru David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a Roxanici ![]() ![]() ![]() ![]() Nana, mamica ![]() ![]() ![]() |
Asa este! N-a vrut sa mearga de-abusilea ci se taraie pe fundulet
![](icon_smile_big.gif)
Justina a stagnat cu 8 dinti de vreo 3 luni.
Are gingia umflata la masele si canini dar n-au iesit.
De cantarit n-am m cantarit-o, avea 10 kg la 1 an si vreo 80 cm.
ALINA
![](mamica.gif)
![](hippi.gif)
![](zana.gif)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](rugaciune.gif)
![](images/user_woman.png)
NicoletaB spune:
Roxanici- te asteptam cu vesti bune de la Bucuresti! Sanatate si recuperare rapida celui mic!
Cris- al meu are un ochi vanat si pe nas sus o dunga ,s-a infipt in prag. Sper sa nu-si fi rupt osul! Sa mor aseara cand l-am vazut....!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
Roxanici, va tinem pumnii ca sa dispara cat mai repede toate motivele de ingrijorare
As vrea sa stii ca poti scrie oricand aici, fie ca ai nevoie de o incurajare, sau un umar prietenesc.
Vivela, da, renuntam cu totul.
Nana, imi place si mie tonga, cred ca mai mult mi-o doresc pentru dus Deocamdata am mai limitat investitiile in mijloace de purtare, ca dau faliment
Vezi ca scutece lavabile frumusele pentru inot sunt pe hiphip si greenbaby.
NicoletaB spune:
Corina-multumesc de mail, dar va trebui sa pun mana sa deschid calculatorul acasa, caci am cam multe restrictii la birou!
Onana spune:
Buna, fete dragi!La multi ani, Horica! Sa cresti mare, sa fii sanatos si cu mult noroc!
Roxanici, o incurajare si de la noi, Horica o sa fie bine, insa daca ajungi in Bucuresti si ai nevoie, iti pot recomanda niste oameni ff competenti care pot pune un diagnostic si face un tratament, pt ca el sa recupereze. Am trecut si noi pe aici (Matei insa hiperton, nu hipoton) si putem da o mana de ajutor, se vor rezolva toate, chiar daca e greu sa fii linistita, normal! Da-mi un semn daca te pot ajuta cu ceva.
Multumim Cris, Rocsy
, pt ca v-ati gandit la noi, Matei e...mai bine, sa zic? Am fost vineri la orl, mi-a dat iar antibiotice pt ca are otita la urechea dreapta, nu trecusera nici 3 saptamani de la cura precedenta, insa de data asta nu i-am mai dat eu, nici dr nu parea asa convins ca-i musai (doar e cel mai simplu sa scrii o reteta cu antibiotic), asa ca incercam homeopat, sper sa reusim de data asta. Pana una alta, nu face febra, nu se plange de ureche, nu supureaza, deci sper sa reusim..
Noi de ieri suntem. Incercam sa ne intram intr-un ritm, suntem 2 la 2 si cei mici cu mai multe resurse ca noi, dar rezistam
Tudor, un neinfricat (cu apa, ca la mers nu poate fara sa ma tina de un deget, cred ca o sa- pun sa tina un bat, ceva, poate-l pacalesc sa se deplaseze singur, mai are un pic si face 1 an si 2 luni), ieri i-a fost un pic teama in piscina, era apa mare si s-a speriat un pic, insa azi se arunca cu totul in mare, n-are nicio teama. Iar Matei azi s-a dat in premiera pe toboganul de apa, iar eu care trebuia sa-l prind jos, am reusit sa-l iau doar de picioare si el s-a dus cu capul la fund, nu va mai zic ce a urlat, s-a speriat rau, i-a intrat apa peste tot (nu stiu la urechi cum o sa fie
), plus ca nu se mai apropie de tobogan. Sunt
mamanati spune:
Noi am mancat ciorbita la pranz, BB tinea lingurita eu o ajutam sa nimereasca in gura. Mare lucru n-a mancat da de murdarit - din cap pana-n picioare. SI hai s-o bag in cada la spalat. Minune! Dau drumul la apa, sta in cada, se joaca si nu plange!!! Nu i-am lasat apa multa doar de o palma. Era foarte incantata ca "redescoperi-se" apa. Aha, si a plans... dar pentru ca am scos-o din cada.
nana, . Diseara le pun pe amandoua fetele la baita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Sorana, sa petreceti frumos, vreau si euuuu....
sanatate multa, of, parca nu mai terminati cu otitele astea pacatoase .
vroiam sa-ti zic ca am fost pana la urma la homeopat, tot la similimmum, am ales-o insa pe gratiela nitu ca am vazut ca ea s-a ocupat mai mult de copii.
m-am dus ca david nu mai manca de vreo 2 luni aproape, deja incepusem sa dau in balbaiala, a slabit mult, nu manca decat lapte. mancarea solida o mesteca si apoi o scuipa . am zis sa-l ignor, imi faceam curaj ca asa mai fac copiii cateodata, etc. dar cand trec aproape 2 luni si el tot cu ambitia asta...
in fine, am fost si ne-a dat remediul unic. i-am dat si de a doua zi s-a pus david pe mancat de am zis ca nu vad bine. si asa e si acum, nu mai reusesc sa tin pasul, trebuie sa alimentez mereu frigiderul, ca mananca cum n-a mancat el niciodata. si a trecut si la banane, castraveti, d-astea de nu mai pusese el in gura de 2 ani...nu mai cere dulciuri, daca ii dau eu mananca, dar nu-mi cere el.
si mi se pare ca e si mai cooperant, discutam, ma asculta ...
nu stiu, eu am fost mereu adepta homeopatiei gratie rezultatelor pe care le-am vazut pe propria noastra piele. dar acum parca mi se pare ca e ireal, o fi ceva dracesc in ele ca nu reusesc sa-mi explic...
mamanati spune:
citat din mesajul lui Onana Buna, fete dragi! Multumim Cris ![]() ![]() Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Sorana, si noi ne-am gandit la voi, la pagina 13.
![](icon_smile_big.gif)