LMA Horicu'! floricele de mai iunie 2010
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
NicoletaB spune:
Neata!
Cafelutza e gata!
Alina-felicitari pt primii pasi! Indiferent cati copii ai, intotdeauna primii pasi sunt cei mai emotionanti!
Ioana-"succesuri" multe cu masinutza. Si eu am acasa, dar ma limitez la tivuri. O vara frumoasa!
Pe mine m-ar tenta sa ma reapuc de crosetat, dar am uitat totul. Daca am reusit cu tricotatul, ma gandesc ca-mi reintru in mana si cu crosetatul!
Corina- trimis PM
Cris- daca te refeti la patutul masinuta, ala la 480 ron e naspa, unul misto e la vreo 1700 ron, fara saltea. (la asta visa si barbati-miu, dar ca sa-i ia si restul dormitorului, birou, sifonier si ce altceva mai continea ajungeam la vreo 8000 ron, asa ca am zis PAS)
Eu am investit intr-un dormitor de tineret, sa-i ajunga pana mi-o aduce prima fata acasa (acum nu stiu daca la jucat, facut teme sau practica la anatomie), depinde de cum si-l pastreaza si el. De insurat in mod sigur nu se va insura avand acelasi dormitor.
Dormitorul lui contine asa: 2 corpuri soldat: unul cu rafturi si altul cu umerase, o servanta (d-aia numai cu sertare) plus un soldat tip biblioteca si un pat dintr-o bucata cu saltea de 1.2*2m. In clasa 1 sa-i iau numai biroul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
Vivela, si gospodina mea e hotarata sa-si tina singura lingurita. Deocamdata ma lasa sa o umplu eu si ea doar o duce la gura. Nimereste foarte bine si nu se murdareste aproape deloc. Dar simt ca foarte degraba va trebui sa o las sa incerce totul singura si atunci vai de mocheta mea din bucatarie
Inca n-am observat schimbari mari la mancare, desi picea mea nu prea are la ce renunta, la cat de putin a mancat ultimele 2-3 luni. Dar am cantarit-o ieri si luna asta a luat 350gr (de tot are 8,850 Kg), asa ca eu sunt megalinistita e in comtinuare in topul preferintelor.
Diseara mergem la pediatru, sunt tare curioasa sa o masoare, mi se pare ca s-a lungit.
Sa imi tineti pumnii, am de gand sa anunt oficial ca renuntam cu totul la vaccinuri. N-am chef deloc de discutii si convingeri, asa ca voi invoca "motive personale"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
La multi ani Horia Alexandru!
Nana, mamica de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
Corina . Noi am testat varianta clasica a lui Marsupi, insa ma gandeam ca Breeze e la fel de grosut ca si fratele lui mai mare, iar diferenta de greutate e data de umplutura de poliester in loc de cea de bumbac... Sa stii ca m-ai pus pe ganduri... Daca ajungi sa testezi Breeze, tine-ma la curent. Apropo, ma tenteaza tonga; ai incercat? Cat despre vaccinare spune-i doctoritei ca religia nu-ti permite
.
Edit: pentru mare vreau tonga...
Alina, felicitari pentru primii pasi ai Justinei !
Nana, mamica de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Corina ![]() ![]() Edit: pentru mare vreau tonga... Alina, felicitari pentru primii pasi ai Justinei ![]() Nana, mamica ![]() ![]() ![]() |
super tare Nana..cu siguranta aici nu ar mai avea ce obiecta
de altfel ortodoxismul nu este pro vaccinuri
bubu30 spune:
Neata !
Multumesc fetele pt. raspunsurile legate de marsupi si zboruri
Dupa ore de negocieri cu sotul ne-am cam decis cum sa procedam si o sa ducem si carucioarele, avand in vedere ca sunt cu predare la scara avionului, exact asa cum mi-ai zis tu Lumi.
O prietena f. buna m-a ”certat” ca ma gandesc sa merg fara carucioare in concediu avand in vedere ca ai mei copii nu sunt deloc obisnuiti sa fie purtati si zicea ca o sa imi fie greu acolo avand in vedere ca hotelul e spre nordul statiunii si pana in centru avem ceva de mers.
Asa ca de azi intr-o luna plecam si numai eu stiu cat sunt de stresata si numai acolo ma gandesc cum ne-om descurca cu : 2 copii, 2 carucioare, 4 bagaje in doar 4 maini
roxanici spune:
multumim mult pt urari; vi le intoarcem inzecit la fiecare. sunteti dragute ca ati schimbat si numele capitolului, desi la cat am scris pe aici nu stiu daca meritam.
imi vine f greu sa scriu si de aia am tot ezitat/evitat sa scriu. horia e muuult depasit din toate punctele de vedere de floricelele de pe aici si nu imi face bine sa fac comparatii cu alti copii de varsta lui.
pe scurt despre el: are 8 dinti, incisivii toti, 8,3 kile, verbalizeaza mult dar fara tinta anume. zice mama f frumos dar tot fara tinta.
si partea mai grea.... momentan mi se zice ca e hipoton....tonus muscular scazut.....din cauza asta doar sta in fund si se rostogoleste pe toate partile.....nu se taraste, nu se ridica in picioare, nici fundul nu incearca sa il ridice cand e pe burta. sta in picioare pe langa chestii dar nu am incredere sa il las singur ca isi poate da drumul oricand si nu controleaza cum cade. paseste daca il tin de ambele maini, dar nu putem sa ii zicem mers. echilibru nu prea are, e nesigur, mereu are nevoie sa se tina cu ambele maini sa se simta bine, daca il tin doar de una zici ca e batut in cuie, acolo sta nu misca de loc, se concentreaza doar sa stea in picioare.
facem kinetoterapie ca sa recuperam ce e de recuperat....... progreseaza greu, cu pasi mici dar se vad ceva progrese......o sa mergem la bucuresti pt investigatii diverse si amanuntite. nu stiu daca voi gasi vreun raspuns concret la ceea ce se intampla cu el, cert e ca acum sunt intr-o nebuloasa totala si o panica aproape totala.
sper ca ma intelegti acum de ce nu imi da mana sa scriu mai des.....
sanatate la floricele si o vara frumoasa in continuare