LMA Horicu'! floricele de mai iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

aaaaaaaaaaaa stai ca nu e scump
acum am vazut
dar cred ca e din materrial naspa
adik pal sau ceva de genu
rumegush, d-astea

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

pai Crisule vezi ca sunt protectii laterale ce se prind sub saltea ca sa nu cada picii jos. Mary are o cunostinta care vinde asa ceva; si eu am vrut, dar n-am avut bani atunci, pe urma am lasat-o balta. Eu am ascultat sfatul lui Nico (apropo, mersi Nico ) si ii fac fetei un pat mare, rabatabil, sa nu ne incurce pana il va folosi.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Hmmm, dupa cat am studiat si eu poza, mi se pare ca-s cam ascutite canturile patului... Io zic sa zici pas, ca se poate lovi urat de tot in el...

Edit: iti recomand un pat la care salteaua sa depaseasca rama pe inaltime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Hmmm, dupa cat am studiat si eu poza, mi se pare ca-s cam ascutite canturile patului... Io zic sa zici pas, ca se poate lovi urat de tot in el...

Edit: iti recomand un pat la care salteaua sa depaseasca rama pe inaltime.

Mda,doar daca nu gasim vreo masinuta decapotabila prevazuta si cu capota..........
Cred ca ramanem la tarc deocamdata si cand va implini miezosul 2-3 ani si poate va fi mai putin frichinit ne "motorizam"

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ai mei au dormit mereu in paturi de adulti, fara protectii sau asigurari speciale. si n-au prea cazut. adica s-a mai intamplat, dar nu grav.
am vazut la cresele particulare (unde merg copii in jur de 1 an) - ca picii dorm direct pe salteluta pusa pe jos. daca picau aproape ca nici nu simteau.
eu prefer astfel de paturi (saltele) decat pe cele cu grilaj, mi se par mai safe, copilul poate sa urce si sa coboare cand vrea fara sa fie in pericol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

Suntem si noi pe ultima suta de m cu cls 1

Urmeaza o vara plina de balaceli si activitati in aer liber, fara excursii si concedii.

Nana, motivata de Corina si de o prietena care e intr-o vizita mai lunga pe la noi, s-a asezat la noi priin casa o masina de cusut. Face niste broderii superbe . Acum eu nu am croit in viata mea si nici nu am cusut insa prietena noastra da.
Am tras cu ochiul cum face, am cumparat materiale (pfii, ce materiale faine se gasesc si la ce preturi buneeee) si impreuna cu ea (mai mule ea ) am facut niste super camasi de panza topita ptr baieti.
Maneca 3/4, largi, tot in ideea de a nu le tine cald, de a ii apara de soare si de a se usca repede daca se stropesc cu apa.
I-am luat si Sabinei niste materiale (of, magazinele de materiale dau dependenta) superbe ptr niste rochite (croiala simpla pana ma invat si eu).
Dar cum masina are 25 de ani garantie, eu sper sa apuc sa invat sa le fac celor mici hainute faine.

Cand incep sa ma pricep ii trimit Adelinei camasute de plaja. Insa nu cred ca vara asta .

Pampersi de apa eu am luat Huggies insa nu se umfla. Apoi ii intorc pe dos si ii las la uscat. Dureaza vreo 2 zile dar se usuca.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Ioana, multam fain de oferta ; da' sa stii ca mi-ai dat o idee, ii cumpar panzica si gasesc pe cineva sa-i coase camasute.

Mergi la inceput

Am uitat sa impartasim: am urat bun venit celui de-al doilea tandem de dintisori, incisivii superiori centrali . Speram ca si urmatorii sa iasa ca cei de pana acum: pe nesimtite .

M-am pricopsit cu un mic valet personal : "Adelina, adu-i te rog lu' mami slapii"; "Adelina, cauta-ti suzeta si hai sa facem nani"; "Adelina, adu un scutecel sa-ti schimbam funduletul"... Ii place tare mult sa-mi aduca lucruri; solicitate si de zece ori mai multe nesolicitate . Ah, da, sa va mai zic ca-mi culege toate floricelele la care ajunge .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna!

Avem si noi o noutate, desi alti copii de varsta Justinei, alearga.
Ieri, Justina a facut primii pasi!

O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Felicitari!

[red]Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Multumesc!
Desi majoritatea dintre floricele, merg de ceva timp, noi ne bucuram (chiar daca e al doilea copil).
Cum de-altfel ne-am bucurat si la primii pasi ai Ioanei.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nana, ce scumpa e Adelina, mi s-a incalzit mie inima
Tot vroiam sa te intreb, voi ati testat marsupi clasic, sau cel de vara? As vrea sa stiu cum simti copilul in el. Eu l-am vazut, atins: chiar e destul de subtirel, numai ca mi-a venit in cap ideea ca la un copilas mai mare (adica nu bebe de cateva luni), s-ar putea sa distribuie ceva mai rau greutatea. Poate nu am dreptate, dar sunt foarte curioasa

Felicitari Justina pentru primii pasi independenti

Ioana, avem acelasi scaun de masa
Ah, nu-mi zice de magazine cu tesaturi si preturi mici, ca mor de frustrare La noi e jale mare la acest capitol. Eu intru des pe etsy si salivez pe acolo
Cand ne bucuri cu pozele creatiilor?

Nico, da-mi pm cu mailul tau. Cartea e prea mare sa ti-o trimit direct (are vreo 26 mb), dar ti-o trimit pt descarcare prin alt site decat transfer.ro

Mergi la inceput