Mamici si Gravidute Italia (105)
Raspunsuri - Pagina 6
kemsy spune:
Ciao!
danangie, ms pentru reteta. Partea cu "se bat albusurile spuma" ma darama
laura_luiza...ce veste!Va intoarceti in ro?Cat ati stat aici?
In cat timp ti-a venit rochia comandata? Stiu ca nu ai mai vrut-o dar ma intereseaza daca vine intr-o luna.
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Laura_Luiza spune:
Kemsy, rochia as fi vrut-o dar nu ajungea in timp util asa ca a trebuit sa anulez comanda, ar fi durat cu totul o luna si o saptamana, insa la mine a fost o eroare, mi-au trim mail sa ma anunte ca nu-i gata la timp, deci nu recomand..n-au scartait nimic atunci cand le-am spus ca vreau banii inapoi, a 3-a zi erau in cont..
Nu ne intoarcem in Ro, cel mai probabil urmatoarea destinatie va fi Israel, deocamdata nu-i nic sigur, dar daca se hotaraste sa ne mutam, probabil se va intampla la sf anului.. Suntem aici de 1 an jumate aproape, deja m-am obisnuit, si locul unde stam este ideal pt copil.. Om vedea ce o fi..
Pupici
Roxali spune:
Buna sau somn usor
Ioana eu era cea cu intalnirea...ptr mine e ok (?am de multe de sitemat)cand va (se)hotaresc mai multe deci , doar ANDREEA, EU , SLIMATE SI CU TINE PE 2??
Unde vreti sa le fie mai usor tuturor...Stefi zicea de un agriturism cu locuri ptr copii, daca nu ceva prin imprejurimile Romei sau sus a munte
Anne ma bucur ati scapat de o mare grija...sa iti fie de bine cu noua tunsoare
ALLY sa va traiasca micutul crestin!
ce peripetii cu preotul??
Daviduca am un aparat de kk ...soni , dar nu am reusit in nici un chip sa.l reglez ca lumea...multe fac ,puntine ies
Abrambu normal ca trebuie sa nu te obosesti si nici nu as fi vrut sa te stiu pe drum, trebuie sa ai grija de tine si de bb
Dav
Roxali spune:
Andreea cred si eu ca s-au bucurat copilasi....de la bloc la casa e deja o diferenta...fata deja o cunostea si pe sora ta
Sonia urla ca din gura de sarpe cand am dus.o la Buc, dar in Bucovina a fost super...muuuuult spatiu de alergat si multe animalute
Laura cred ca frigiderul ar fi o problema mare si ptr noi...chiar daca gatesc mereu nu ptr o zi, doar ptr o masa, dar fara o mega spesa ptr o saptamana ar insemna sa pierd timpul mereu prin magazine
Dana ai instalat cam la baietii de ii vezi pe monitor??...daca se intoarce in somn sa vezi ce forta are treaz
o zi buna gagici
danangie spune:
Buna dimineata tuturor,
Eu nu reusesc sa duc baietii la gradi, ca-n dim asta suntem singuri si a inceput sa ploua si imi este imposibil sa ies cu toti trei pe ploaie....
KEMSY imi pare rau de pisicuta...chiar daca nu imi plac...dar de ce a murit? Era batrana? Boala? O aveai aici? L ce zice?
LAURA mie imi este imposibil fara frigider. Si eu gatesc al momento. Dar acum cu copiii mi-a fost foarte greu.....laptele lor mi s-a stricat intr-o veselie pana am inceput sa le dau de ala de la cutie.Eu de obicei le cumpar de la o ferma. Pe urma, nu am mai putut sa le dau iaurt. Ca nu rezista afara si se strica. Nu am putut sa am nimic: oua, prosciutto, legume,etc....au rezistat doar morcovii si ceapa...ca sa zic asa....ardeii s-au inmuiat...rosiile la fel....ma rog....e groaznic fara frigider ptr mine.
De ce Israel? Ups pe mine nu ma incanta deloc tara aia.
KEMSY daca ai un mixer, pur si simplu il folosesti. Trebuie sa invarti cu mixerul acolo pana cand albusul se transforma intr-o spuma.....asemanatoare zapadei.....ai sa vezi ca e usor. Devine ca la bezele.
ALLY sa va traiasca micul crestin.
ROXALI da, am pus cam ptr ca asa noaptea reusesc sa ii urmaresc. Cand scartaie Marco....ma duc la el si ii urmaresc pe baieti pe monitor.....cand scartaie Ale sau Mattia....ma duc la ei si urmaresc pe monitor pe Marco....mi-e mult mai usor asa. Ca reusesc sa-i am mereu "sub ochi".
Revenim...
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .
Pozici cu noi
Laura_Luiza spune:
Neata!
Dana stai ca eu nu m-am gandit la mancare de pici, de daca Eduard baga doar tzazti . Nu vreau sa spun ca frigideru nu-i bun, doar ca se poate trai cateva zile fara..
Noi in principiu ne mutam unde este al meu transferat cu serviciul si tanand cont ca ar putea fi trimis prin Congo, Algeria, sau mai stiu eu ce tara dubioasa, zic ms pt Israel El a tot fost acolo si spune ca-i f frumos, oamenii f prietenosi, lumea de la mic la mare vb engleza, clima e nasola si faptul ca e scuuuuuump.. Daca ma vede ca dau din casa ma arunca pe geam Cum ziceam nu-i nimic sigur, deocamdata sunt doar zvonuri..
Am pus poze in album, multe le-ati vazut pe fb, dar am zis sa pun si aici
Revin
abramburika spune:
Neata!!
Voi nu v-ati saturat de ploaie, ca eu, da. Uffaaa!!
laura - Israel .. si eu as avea reticente (bine si pt. Congo si ce mai zici tu acolo). Nu sunt ff informata, doar asa fugitiv de pe la stiri, eu ma gandesc la Israel ca si siguranta (conflicte, razboaie etc.). Asa, ca turist, ok, dar nu de locuit acolo. Zic si eu ... invatatoarea mea a plecat de multi, multi ani in Israel (sotul evreu), s-au stabilit frumos acolo, dar cand au venit copiii au emigrat in Canada din motivul pe care ti l-am spus mai sus.
roxali - lasa ca poate ne vedem in formatie completa in 4 (eu) pe la anu' ... intalneala frumoasa!!
dana - si eu as fi moarta fara frigider, fara masina de spalat si laptop/comp . Dau cu draga inima fierul de calcat, il dau eu pe degeaba, numai sa nu mai fie nevoie sa il folosesc, urasc calcatul!!
kemsy - e pisica aia din tara? Ooff ..
Ma duc sa pregatesc copilu'
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
kemsy spune:
Ciao!
laura_luiza, nici mie nu cred ca mi-ar place sa ma mut asa departe...De fapt pentru mine exista ca optiune sa ma mut doar Ro, in alta tara nu ma mai vad.
danangie, asa e, fara frigider e greu, aproape totul trebuie tinut in el...De ce zici ca nu poti iesi cu toti 3 muschetarii afara daca ploua?Le poti lua pelerine de ploaie lui Ale si Mattia, nu?Ma gandesc ca asa ti-ar fi mult mai usor
Da fetelor, a murit pisica mea pe care o aveam de 12 ani, de mica. A calcat-o mama cu masina, s-a ascuns sub masina, nu a vazut-o, si cand a bagat masina in curte, de pe pod, a calcat-o Asa rau imi pare...nici nu va inchipuiti, era frumoasa, cuminte si foarte inteligenta
O zi buna
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Anne45 spune:
Salve fetelor
Nu am mai intrat zilele astea...noi suntem bine , Giuliano face numai nebunii, nu merge in patru labe dar se deplaseaza pe fundulet-unde ma duc eu vine si el dupa mine-este un scump , imi vine sa-l maninc.
Nici afara nu am iesit caci vremea es tare capricioasa.
AlyLlaur-felicitari pentru botez -acum sunteti in randul lumii-ati facut botez ortodox?
Kemsy-imi pare rau pentru pisicuta ta-aveam si eu un motan care se chema Romeo -alb , foarte frumos , din pacate a murit -in Romania bineinteles
Luiza-cred ca este o viata destul de interesanta(sa calatoresti prin diverse locuri , te poti bucura de tot ceea ce-ti ofera astfel de experiente , chiar daca destul de extenuanta-ai atat de multe de invatat-este frumos (ce meserie are sotul tau?).
Si Luca trebuie sa semneze un contract pe 2 ani in UK dar din pacate eu eram insarcinata ,am aflat si de problema lui Giuliano cu piciorusul si a renuntat.Probabil anul viitor .
Abramburika -cum iti merge cu sarcina , sunt fericita ca vei avea o fetita , cred ca Silvia este nerabdatoare sa-si cunoasca surioara
Danangie te admir mamico cu trei baieti -mamma mia cata rabdare trabuie sa ai , mie cateodata imi vine sa ma urc pe pereti de nervi cu Giuliano-daca incep o chestie si nu o termin in maxim 10 min, el este deja plictisit, si trebuie sa stau dupa fundul lui .
Salutam Nafi si Alexandra-va dorim tuturor o zi buna!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
LAlexandra spune:
Ciao, Ciao!
Am revenit si noi din tara.
A fost super fain, cu surprize placute, cu timp petrecut in 2 (l-am plasat pe Ale la mama), a fost super, super fain.
Drumul a fost ok, am ajuns chiar mai repede cu avionul, doar ca aseara la tren aveau toate intarziere si am ajuns cu juma de ora mai tarziu, da se putea si mai rau, ca erau trenuri si cu cateva ore intarziere.
O sa mai intru cu detalii.
Va salutam pe toate
P.S. Am citit tot, dar nu am retinut mare lucru, asa ca va rog daca m-ati intrebat ceva, sa mai scrieti odata
_
printisorului Alessandro