Mamici si Gravidute Italia (105)
Raspunsuri - Pagina 5
abramburika spune:
ai PM
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
nafi spune:
Fetelor..pe unde umblati mai?!
Eu am ramas iar singurica pana luni seara asa ca de intru mai rar stiti de ce!
Un weekend placut va doresc!
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Si eu pe aici. Ieri a ajuns frigiderul si ce usurare!!! Azi am facut o tarta cu capsuni. Blatul de fapt a fost comp. de la chec dar a iesit super. Si am facut pui in sare la cuptor cu garnitura de salata ptr noi si pure de cartofi ptr baieti. Ptr diseara fac fasole pastai. Voi ce-ati mai gatit?
Azi Marco face 4 luni. Si ce-a gandit piciul meu???!!! Sa se intoarca ptr prima oara de pe burta. L-am adormit pe burta, de altfel cum il adorm de obicei. Si la un moment dat se trezeste. Ma uit pe monitor si era cu fata in sus!! Am fugit si era fix la marginea patului cu fata in sus. L-am culcat pe patul mare ca pana acum niciodata nu a " mai glumit" asa.
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
kemsy spune:
Ciao!!!
abrambu, te-am visat aseara...o aberatie de vis
danangie, buna papica ai facut. Eu am facut azi mancarica de cartofi cu pui si salata de vinete, iar in seara asta pt L kamut+mazare deshidratata+ou. Acum am la cuptor o crema de zahar ars. Da-mi si mie reteta de tarta, te rog, ca e dintre favoritele mele Ce scump e Marco...de acum trebuie pusa protectie perne sau pus la somn in patut. Imi amintesc si eu ce emotionata am fost cand l-am gasit pe L in patut asezat invers decat l-am pus eu
Dragelor, am citit dar mi-a iesit pe urechea cealalta... Noi avem program normal, azi piscina, curatenie, papica...si L cu dezordinea
Duminica placuta!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Berarpiri spune:
Am ajuns cu bine,a avut o ora intarziere avionul,din cauza ca la Cluj era vandt puternic.dar a fost mai bine asa,ca au apucat copii sa manance linistiti pana ne-am imbarcat.Mi-a rupt bratele Giorgio,de la 11-18,cand am ajuns la Zalau.
Ce sa zic,o fericire imensa,cand am vazut casutza noastra.Din pacate nu e gata inca,speram pe marti,miercuri sa fie gata,au mai ramasa cateva lucruri de facut....Important e sa reusim sa mobilam partea de jos,pana ne intoarcem,ca pt. asta am venit.Am cumparat deja unele lucruri,si inect,incet le facem pe toate.
Ambra e ffff. fericita,nu se mai dezlipeste de sora mea,nu merge nicaieri fara ea,nici la baie nu poate merge de ea.Si Giorgio e f. fericit,lumea lui sa vada animale,il distreaza mult gainile,ce mai chitzaie cand le vede...
Imi pare f. bine ca am venit,parca e alta viatza aici,si pt. mine,si pt. copii.
Berarpiri spune:
anne-ma bucur ca ati primit vesti bune,dupa controlul la ortoped,cred ca vi se umple inima de bucurie,cand auziti dc. ca va spune numai de bine.
allylaur-te asteptam sa ne povestesti,cand ai timp.
sa va traiasca micul crestin!
petro-cum te simti?Totul bine?
Cred ca pe zi ce trece il simti tot mai bine pe samburel...
ioana-imediat implineste buburuza 4 ani....cum v-ati gandit sa sarbatoriti?ce cadou ii luati?
dana-felicitari pt. rostogolire!Deja are 4 lunitze Marco...ce repede trece timpul...
pe toateeee!!!
Duminica placuta!!!!!!
kemsy spune:
Neata!!
berarpiri, ma bucur ca aveti casutza voastra de acum. E apartament cumparat sau v-ati construit casa? Aveti de gand sa reveniti in tara dupa catva timp, sau de ce te grabesti cu mobilatul? Ma gandesc ca e adevarat ca omul sfinteste locul...Pupici si vacanta placuta
Eu sunt in toane proaste, mi-a murit pisica.
Duminica placuta!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Laura_Luiza spune:
Cam liniste pe aici..
Kemsy, imi pare rau pt pisicuta ta..eu nu-s genul de pers care sa aibe animal de companie, dar cred ca te atasezi de animalut daca-l ai in casa.
Dana, frigider in sf! Sincer eu n-as suferi prea tare fara el..m-am obisnuit sa gatesc pt o zi, iar cand sotul nu-i acasa ne descurcam cu alimente nu prea gatite si stam mai mult pe afara De mancare noi facem mancaruri rapide, ma mai apuca pe mine sa mai fac cate ceva la cuptor, de regula reteta ta de cartofi si pui cu smantana si ciuperci. Apropos de asta mi s-a facut foame, avem mancarica de pastai si niste paste cu pui.. ma duc sa-mi umplu ghiozdanul .
Petro, 17 sapt..uau, aproape la jumatatea drumului. Cum zboara timpul asta asa repede?
Nimic nou de povestit despre noi, astept sa ne spuna Ally cum fu botezul.
Pupici
Laura_Luiza spune:
Andreea, cred ca sunteti niste fericiti! E tare satisfacator sa iti aranjezi casuta, sa o faci un loc cat mai primitor. Aveam si noi in plan sa ne apucam de o casuta peste vreo 2-3 ani, doar ca eu m-am cam sucit cu intorsul acasa.. Pana la sf anului cred ca parasim italia.. o sa-mi para rau ca ne e tare bine aici, o sa ma mai primiti la voi, da?
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
NAFI week-end placut si tie.(cea mai ramas din el...)
KEMSY azi fac si eu salata de vinete.Deci practic trebuie sa faci compozitia de chec: iti trebuie 6 oua medii. Separi in 2 castroane albusul de galbenus. Bati albusurile pana devin spuma tare. Adaugi o sticluta de rom, de aia micuta de 2 ml. pe urma incepi sa adaugi putin cate putin.....zaharul(eu am pus 150 gr de zahar).dupa ce ai terminat tot zaharul de batut impreuna cu albusul, trebuie sa adaugi galbenusurile batute in prealabil pur si simplu ca la o ompleta......impreuna cu galbenusurile adaugi : 120 ml ulei de fl. soarelui, un pliculet de zahar vanilat, 200 gr faina alba, coaja rasa de la o lamaie. acum amesteci cu un tel prin rasturnare pana se incorporeaza totul. compozitia asta o pui intr.o tava rotunda care in prealabil al uns-o cu unt si spolverat cu putina faina. dupa ce ai turnat toata compozitia in tava, pui un strat subtire de gris.aici se chiama:semola.si deasupra pui capsunile taiate felii sau cubulete.daca vrei sa le pui intregi te sfatuiesc sa pui fragoline(la noi fragute) ca asa nu risti sa iti intre in compozitie in totalitate cum mi s-a intamplat mie. pui tava la cuptor la 160 °C ptr cam 45 min.dar depinde mult de ce cuptor ai. oricum, tu incearca mereu blatul cu o scobitoare.si gata asa zisa tarta.
Eu sunt cam preocupata ptr Alessio ca-mi tot zice de ceva zile ca-l doare capuk...maine tre' sa sun la pediatra....
Tre sa ies.....mai revin....ANDREEA frumos ai povestit de entuziasmul lui giorgio la gaini.cu siguranta si lui ale i-ar fi placut.....offf drag baietii de mineeeeeeee
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi