Mamici si Gravidute Italia (105)
Raspunsuri - Pagina 4
yoanag spune:
aveti de gind pe 2 sau 3 iulie sau week urmator? 9-10 iulie?
sa stiu si eu ce planuri imi fac
unde se face intilnirea la Roma?
eu vreau sa stiu din timp ca ar fii fain sa ne intilnim duminica dimineata devreme ca sa putem sta pina seara si eventual sa facem un gratar :)
zic si eu.... ca nu stiu unde am putea sa ne intilnim toate
si care veniti de departe cum va organizati la dus-intors?
cine a propus intilnirea la Roma Roxali per caso?
de aici da sintem mai multe dar cine stie cine ajunge sau cum se decurca cu transportul
ar fii super fain sa ne putem intilni
Nafi-asteptam pozele cu perdelele
aveti ceva de lucru pina le montati
am fost duminica la plimbare la centrul comecrial...am vazut una piantana superba ,doamne ce frumoasa era numai ca atit de scumpa....ca nu stiu daca m-as indura sa dau atitia bani pe ea.....
Kemsy-am incercat da tot nu-mi intra
o sa incerc cu id comun poate cu ala reusesc
Vivi e lascia vivere!
daviduca spune:
ciao fetelor,ce harnicute ati fost!!!
dar nici eu nu ma las,am citit repejor din urma,o tzara m-am speriat,ma tot gandeam,sa scriu,sa nu scriu,ca na...nu stii unde dai si unde....nimeresti.ma rog.
BRAMBU-daca ai,da si mie reteta de jessica.adica lui C ,nu mie,el e ffff interesat-daca e,eu ma multumesc si cu o letizia..am si eu o cutie unde tin "maimutele"lui D,toate felicitarile care le-am primit cand s.a nascut,la botez,la compleanno,fiocco ce-l aveam la salon in spital,ma rog.....ogni tanto o scot,ma mai bucur,mai dau apa la soareci,depinde.
NAFI-sa folositi sanatosi perdelele,mie mi-a adus mama din ro,in dormitor,acum ca mi-ai adus aminte sa iau masurile la salon,sa-mi cumpar si eu cand merg,mai schimb...
IONICA-deci mai ai 3 sapt de munca prelungita,apoi stai cu piti.che invidia,il mare sotto casaaaaa.
ALE-drum bun,stati doar week-end??avem nunta pe 20 august in ro,la noi la medias intr-un restaurant.
LAURA-LUIZA-eu am fost la medic,ca dupa 2 ani,inca ma doare cusatura.da taarreeeeeee.mai ales cand se schimba vremea sau imi vine ciclul.se pare ca ...o tinem si gata,nu sunt prea multe de facut.eu ,dupa nastere,primul control l-am facut la 6 sapt.
ROXALI-n-ai facut poze de loc,sau numai de alea prof n-ai reusit??
la noi ploua de luni,intruna...
sapt viitoare,vineri,are si D festa di fine anno.
in rest,niik nou,ma duc sa fac un dush,abea am venit de la munca.
.
Anne45 spune:
Salve mamici
Nu am intrat ieri caci nu am avut timp nici sa respir . Am avut vizita la ortoped -totul este ok-are doar o forma lieve de equino -sunt foarte multumiti de cum a decurs cura pana acum.
Peste 2 saptamani in 23 Iunie avem urmatorul control si decid ceea ce se va face -daca va purta din nou proteza sau ne va da ceva pantofi speciali -nu stiu inca , se decide atunci .
In rest totto benne-ieri am fost si la coafor -mi-am sistemat si eu parul , ca nu am mai dat de vre-o 4 luni.
Am facut o plimbare pe malul marii si am asistat si la o actiune a pompierilor tot in Alghero-o tipa se plimba pe zidurile care inconjoara plaja -si acazut de la vre-o 15m zic eu ,nu m-am interesat sa vad cam ce inaltime au-biata femeie nici nu vreau sa ma gandesc in ce stare a ajuns la spital . Sunt curioasa daca vor da ceva la stiri .
Alte noutati nu avem .
Va multumesc tuturor pentru suport si sper si eu ca vor reusi sa descopere vinovatul (in ceea ce priveste piratarea contului), cel putin asa se incheie toata aceasta tarasenie care oricum nu mi-a adus nimic bun.
In 14 avem vizita la pediatra -sunt tare curioasa cat a mai crescut Giuliano
Despre chilotei m-am decis sa nu-i cumpar inca -raman tot la Huggies scutece , nu am avut probleme si este inca devreme zic eu sa-i schimb .
Pupam mamicile si piticii
Va dorim o zi buna!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Gata cu botezul...nu a iesit cum ne-am propus pt ca am trecut prin muuuuulte peripetii...dar, au trecut, important este ca bebe este crestinat!
Va pupppp pe toate!
O zi frumoassa!
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua si de la noi!!! Gata cu botezul...nu a iesit cum ne-am propus pt ca am trecut prin muuuuulte peripetii...dar, au trecut, important este ca bebe este crestinat! Va pupppp pe toate! O zi frumoassa! Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011) |
Atat??? Care-s peripetiile, poze, impresii??
Sa va traiasca micutul crestin!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
daviduca spune:
ALLY-sa va traiasca micul crestin...vrem detalii,poze
BRAMBU-daca reusesti,imi trimiti te rog un invito,sembra che quello che avevo e scaduto.grazie.
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daviduca ALLY-sa va traiasca micul crestin...vrem detalii,poze BRAMBU-daca reusesti,imi trimiti te rog un invito,sembra che quello che avevo e scaduto.grazie. ALI,mami de daviduc(23.01.2009) |
Invito di cosa? Cinema, teatru??
abramburika spune:
Pe bune intreb. Daca e de blog, blogul personal, nu mai e, l-am sters. Imi ajunge forumul si FB. Daca e de altceva, zi-mi .