Mamici si Gravidute Italia (105)
Raspunsuri - Pagina 7
danangie spune:
KEMSY uite ca nu m-am gandit la haine de ploaie, da, e o idee.Neavand asa ceva, ar fi trebuit sa am umbrele.Dar nici pe alea nu le am ca au ramas toate in masina! Mama lor....
M-au innebunit baietii azi....offf....simt si ei cand nu merg la gradi.
Acum dorm toti.
KEMSY nu stiu daca ai auzit de chestia cu plecatul de acasa a pisicilor cand simt ca stapanii se "duc". Bunicii mei, D-zeu sa-i ierte, au avut 2 pisici. Tataia cu pisica lui si mamaia cu pisica ei. Cu o sapt inainte ca tataia sa moara, pisica lui a disparut brusc. Cu 2 zile inainte de a muri mamaia, si pisica ei a facut acelasi lucru. A plecat.
ANNE acelasi lucru il ziceam si eu cand il aveam doar pe Alessio. Acum la al treilea copil imi dau seama ca e totul divers. eu mai calma, eu mai rabdatoare.Ma rog, stiu sa ma gestesc mai bine.
ALE bine ai revenit.
LAURA pai nu stiu eu...dar nu as suporta sa ma mut incontinuu.Ce munca face sotul? Asta daca nu e strict secret.
Menu-l de azi: pilaf, ficatei de pui la tigaie, fasole prajita.
Eu sunt satula de mutat. Din 2000 pana in 2009 ne-am mutat de 7 ori!!
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .
Pozici cu noi
abramburika spune:
dana - se vede ca-i varsta la noi, de ne tragem mai pe langa cuib . Laura e tanara si nelinistita, se aseaza ea la casa ei intr-un final . Asta e si parerea mea, n-as mai lua-o de la capat in alta tara (alta limba, alte obiceiuri, alti oameni, alte ... alte ...).
Chiar asa, ce lavoro fa tuo bel maritino, ca-s curioasa (daca tot ai inceput sa dai din casa, zi-o si pe asta)?
Am si eu pelerina de ploaie pt. S. si cizme de cauciuc ... pana sa mearga la gradi (cand aveam timp mai mult de stat impreuna adica) topaiam prin balti intr-o veselie. E o idee buna. Ti-as recomanda alea stil hainuta, nu pelerina (rotunda, cu gauri pt. maini).
anne - sarcina e bine. N-am mai avut pierderi de nici o culoare, ma simt bine. Usoare arsuri seara, da' nu ma vait. Astept cu nerabdare rezultatul de la amnio ... si pt. confirmarea sexului si pt. rezultatul in sine, sa stiu ca e bine. Silviei inca nu i-am spus, astept confirmarea definitiva, mai ales ca nu au fost nici ei ff siguri cu sexul ... mai e un pic.
Acu' de fiecare data cand aud de bucatareala, chef etc. ma gandesc la tine. Si la nafi cu avionanele . Apropo, ce a facut sotul tau (nafi) la examenul ala? Sper sa fi retinut bine ...
ale - se cunoaste ca ai luat o gura de aer ... ai venit mai vesela .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Am pus si eu pozici proaspete (si eu ca laura, unele le-ati vazut pe FB).
Am fost sambata la o actiune pt. copii, pompieropoli. Un fel de percorso per b.a.m.b.i.n.i , ca sa fie pompiere per 1 giorno. S-a vizitat si caserma dei pompieri, camioanele etc. ce mai, ff interesant pt. copii ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Berarpiri spune:
Cioa,fetele!
Ce bine ca dorm copii,mai respir si eu putin...
gianina-vrem sa mobilam partea de jos a apartamentului,ca sa pot veni in august,sa stau 2-3 sapt.cu copii.Banuiesc ca sotiorul va lucra,si o sa vin doar eu,asa ca singura n- sa am cum sa le fac pe toate...
Imi pare rau pt. pisica.Din pacate animalele traiesc doar cativa ani,si cand le avem de mici e f. greu sa ne despartim de ele.Si ai mei aveau 3 caini,o catelusa a murit.Am suferit f.mult.Si cand ma gandesc ca urmeaza si ceilalti 2...
laura-important e ca o sa fiti toti 3 impreuna,ca ar fi mult mai greu sa fiti despartiti...
Chiar asa,ce lucreaza sotul tau?Ca si pe mine m-ai facut curioasa
alexandra-ma bucur f.mult ca ati iesit doar voi 2!si ca v-ati simtit bine acasa!
roxali-eu as fi si pt.agroturism,daca e departe tare de noi,si nu e scump,noi ramanem sa dormim acolo.Doar ca eu nu cunosc nici un loc...Oricum,ar trebui hotarat cat de repede,ca sa stim ce si cum...Restul fetelor,ce zicetzi?Unde ar fi cel mai bine sa ne intalnim?
Laura_Luiza spune:
Nu-i secret, e inginer petrolist, pe romaneste cimenteaza sonde, acum e un fel de inginer sef. Lucreaza intr-o multinetionala, care are sedii in spemii de tari, de aici si mutatul nostru.. Mie sincer imi foarte convine treaba cu mutatul, mai greu o sa fie cand o sa fie copilul la scoala, dar pana atunci vedem ce o mai fi..
Eu nu-s buna de nimic..sunt ca o carpa de cand am venit din tara..n-am energie nici sa ma duc la piata, nu stiu ce am, probabil oboseala acumulata...
Alexandra, frumos ce povestesti tu acolo timp in 2.
Ma retrg in pat, poate dupa o ora de somn o sa ma simt mai bine..
Pupici
Raluk31 spune:
Salutare gagici,
desi cu toate ma credeati probabil disparuta,iata ca am reusit sa scriu si pe forum 2 randuri!Nu mai am timp sa va citesc,nu stiu ce mai faceti,in afara de cele pe care le mai vad pe fb,dar nu v-am uitat nici pe voi,nici Italica:)Doar ca zilele imi par din ce in ce mai scurte,mai pline,etc,etc.
Noi suntem bine,fetele cresc,sunt dragalase,sanatoase,dau si semne de cumintenie (mai ales Anais,ca Maeva e oricum mai maleabila:) ).In curand mergem o saptamana in vacanta,dupa care nimic iesit din comun,vom astepta inceperea gradinitei din septembrie!Cu alte cuvinte,vara e ca si trecutaCam asa zboara zilele pe aici...
Va pup si va doresc numai bine!
kemsy spune:
Ciao din nou!
danangie, dar ai batut recordul la mutat, nu gluma Sper totusi sa nu mor zilele urmatoare daca a murit si pisica
raluk, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Vacanta placuta!
abramburika, intr-o saptamana afli rezultatele Eu zic ca daca era baietel se vedea imediat, fetele sunt mai rusinoase. Eu zic asta amintindu-mi ca la L s-a vazut imediat Eu inaintea dr
LAlexandra, ce frumos, ti-ai incarcat bateriile Vino la povesti acum
Meniul nostru: salata de dovlecei si snitele de pui, noi, pastina cu dovlecel L.
Pupici cu sclipici!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
danangie spune:
KEMSY d-ne ce mai facut sa rad!! A ta saraca a murit. D-ne fereste!
Cum faci dovleceii tu?? Adica zucchinele albe de aici??
Maine incerc sa imi schimb pediatra. Nn ne posso più de asta pe care o am acum! Sa vedem daca ma accepta.
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .
Pozici cu noi
nafi spune:
Buna fetelor!
Vad ca ati scris ceva nu gluma!
Inca trebuie sa mai citesc inainte de a scrie mai multe.
Acum urmeaza lupta cu veveroiul sa-l adorm!
Voiam sa va rog sa-mi dati si mie un vot ca mi s-a facut de concursuri si m-am inscris si eu la unul. cica trebuie sa faceti cont si puteti vota o data pe zi.
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/
Asta e link-ul unde ma gasiti sub nick-ul Ibrail.
Trebuia o poza la mare si m-am gandit sa o pun pe asta in care eram gravi in luna a 5 a aproape si ma simteam de nota 10
Fug la pisti acum ca urlaaaaaa
danangie spune:
RALUCA bine ai revenit. Ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati acomodat.
Pozici cu noi