Normal sau anormal?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmmm spune:

LadyJ, iulianm, rideti cit va pofteste inima; mie imi plac date concrete, chiar daca sint constienta de limitele unui studiu sociologic.
Ca asa sa discutam pe « vecina mea e asa si pe dincolo... », « am vazut eu intr-un film... »...
Daca eu as fi spus ca am cunoscut homosexuali pentru care nimic nu conta, decit sexualitatea, mi-ati sari in cap ca e nerelevant.

Cifra de 13,5% e data de revista « Gai pied », deci nu cred ca e vreun biais defavorabil (sau poate ca doar au vrut sa se laude, cine stie?).

Acum, na, mie imi pare rau ca nu ati fost asa de doritoare de date concrete cind Mihai33 a spus pe prima pagina ca:
« S-au facut niste studii in US referitoare la copiii crescuti de cupluri homosexuale si a rezultat ca acestia au avut o dezvoltare normala,au vieti normale,nu sunt homosexuali. ».
Eu chiar sint curioasa sa aflu mai multe: ce criterii au fost luate in calcul, ce virsta aveau copiii, care a fost procentul de non-raspuns, etc.
Daca Mihai ar avea timp sa dea macar numele autorilor , poate ca as da de studiile respective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Daca te referi la Sparta

Tare amuzanta interpretarea (ca intotdeauna).

Problema e ca I've had enough de opinii ignorante gen ce-i versul skaldic si ce-are paganismul Norse cu festivalul lui Hypatia. (Si ambele, cu subiectul discutat, desigur.)

Las' ca scrie pe vikipidia si s-o gasi vreun pseudo-cult sa transcrie spre uimirea constructiva a publicului.

Ci vediamo, Toto.

Felul asta de a scrie nu te ajuta cu nimic, versul skaldic, multe vorbarie fara legatura cu subiectul doar asa ca sa insiri si tu tot ce cunosti de-a valma, stiu ca face impresie, ca multa lume care are complexe de inferioritate, si nu inteleg genul asta de mesaje, incep sa se gudure precum catelusii pe langa autori in speranta ca vor fi si ei apeciati.

Iar esti off topic. Ce ai cu wikipedia, nu e scrisa de prieteni d-astia de bubuie de carte ca tine asa ? Eu am zis din memorie, dar daca pe tine te ajuta cu ceva, sa stii ca si google e folositor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihai33

Saskia de prejudecati in anumite medii din Romania si poate si din alte parti "se bucura" si copiii cuplurilor divortate sau cu un parinte in penitenciar sau de alta religie decat majoritatea sau cu un parinte alcoolic si exemplele ar putea continua la infinit.

Trista realitate este ca oamenii ca si structura au tendinta sa judece , sa se "uite" si sa analizeze mai intai pe altii si apoi pe ei insasi, iar cu cat persoanele in cauza sunt mai putin "evoluate" cu atat judecatile lor sunt mai categorice si mai nefondate.

Cred ca este o utopie sa ne imaginam o societate umana lipsita de prejudecati si de "judecati" de tot felul....ca este vb de copii crescuti de gay, sau de copii cu parinti bolnavi, sau de copii proveniti din medii defavorizate, sau pur si simplu de copii adoptati de familii heterosexuale....mereu se va gasi cineva sa judece si sa arate cu degetul....mi se pare ca se da prea multa importanta unor potentiale reactii negative sau prejudecati din partea unor membri ignoranti ai societatii....eu am invatat sa ignor si sa nu ma las afectat de genul asta de chestiuni si imi invat si copiii sa procedeze la fel(cu toate ca nu am trait evenimente majore in acest sens, poate si pentru ca avem norocul sa traim intr-un anumit mediu ).

Mihai

De acord cu tine, dar cum vezi situatia cand se va iesi din cercul asta de prieteni? Sau crezi ca mereu va fi asa? Cumva si asta e plauzibil, caci odata ce aveti o anumita educatie, job astea toate duc catre acelasi nivel, dar scoala la care se vor duce?

Adica cum vezi controlul asupra situatiei, caci gura lumii o stim cu totii si adica cum vezi ca s-ar putea face un damage control eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
Ce ai cu wikipedia, nu e scrisa de prieteni d-astia de bubuie de carte ca tine asa

Man, oh man... this is too much...

Foarte entertaining. Mai sunt si alte routines? Asta-i material de SNL, honest to g-d.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Ce ai cu wikipedia, nu e scrisa de prieteni d-astia de bubuie de carte ca tine asa

Man, oh man... this is too much...

Foarte entertaining. Mai sunt si alte routines? Asta-i material de SNL, honest to g-d.

Limba forumului e romana. Poate la tine acolo asa se vorbeste, routines astea nu stiu la ce se refera? Iar SNL, vezi ca e mai sus subforumul cu cercetatori si oameni de stiinta, du-te sa-i impresionezi p-aia, sau incearca sa vorbesti inteligibil, fara prescurtari.

Iar esti off topic, poti sa aduci si tu o contributie subiectului sau doar sa te rostogolesti virtual pe jos de ras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Daca te referi la Sparta

Problema e ca I've had enough de opinii ignorante gen ce-i versul skaldic si ce-are paganismul Norse cu festivalul lui Hypatia. (Si ambele, cu subiectul discutat, desigur.)

Las' ca scrie pe vikipidia si s-o gasi vreun pseudo-cult sa transcrie spre uimirea constructiva a publicului.

Ci vediamo, Toto.

Felul asta de a scrie nu te ajuta cu nimic, versul skaldic, multe vorbarie fara legatura cu subiectul doar asa ca sa insiri si tu tot ce cunosti de-a valma, stiu ca face impresie, ca multa lume care are complexe de inferioritate, si nu inteleg genul asta de mesaje, incep sa se gudure precum catelusii pe langa autori in speranta ca vor fi si ei apeciati.

Iar esti off topic. Ce ai cu wikipedia, nu e scrisa de prieteni d-astia de bubuie de carte ca tine asa ? Eu am zis din memorie, dar daca pe tine te ajuta cu ceva, sa stii ca si google e folositor.

Mesaj personalizat, agresiune nejustificata, esti total off topic, daca as fi moderator (bine ca nu sint ), ti-as arata "cartonasul galben"...

Ok.. rectific......la amindoi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Grace

Citat:

Citat:

Citat:
Daca te referi la Sparta

Ci vediamo, Toto.

Mesaj personalizat, agresiune nejustificata, esti total off topic, daca as fi moderator (bine ca nu sint ), ti-as arata "cartonasul galben"...

O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...

Grace acelasi mesaj il are si beren pe el nu-l vezi? Ce are versul skaldic cu subiectul de fata?

Este total off topic.
Daca vreti sa vorbiti despre altceva o puteti face la un subiect denumit "versul skaldic".

Ok editat: atunci citeste mai bine inainte de a posta, multumesc, Acum putem reveni la subiect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihai33

Saskia de prejudecati in anumite medii din Romania si poate si din alte parti "se bucura" si copiii cuplurilor divortate sau cu un parinte in penitenciar sau de alta religie decat majoritatea sau cu un parinte alcoolic si exemplele ar putea continua la infinit.

eu am invatat sa ignor si sa nu ma las afectat de genul asta de chestiuni si imi invat si copiii sa procedeze la fel(cu toate ca nu am trait evenimente majore in acest sens, poate si pentru ca avem norocul sa traim intr-un anumit mediu ).

Mihai

Exact MihaiInsa tu esti adult. Pt copii si pt adolescenti e cruntescu.

Beren, cica pe la psihologi, eu nu stiu, sunt profana, se zice de modelu' matern, de ala patern... Tu esti optimist, vad ca si Mihai, eu nu.aaa,Hasta la vista, baby! ca e cu fane aici din ce citesc, asa ca suna mai bine decat a presto)sto scherzando ca sa mai va detensionati si tu si Saskia, da? Nu e ca si cum de noi depinde, vorbim ca suntem oameni
edit, ca altceva doream sa citez din mesajul lui Mihai. Hai ca ma intorc sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
Iar esti off topic, poti sa aduci si tu o contributie subiectului sau doar sa te rostogolesti virtual pe jos de ras?

Right.

Contributiile mele.

Hmmmm...

Nah, pentru contributiile mele inutile tre' sa fiu serios.

Ori, unele mesaje de la subiectul asta sunt mult prea amuzante ca sa-mi pot reveni in starea obisnuita de seriozitate ...

In lipsa acestor divertismente, poate c-as repeta niste chestii a suta oara.

Asa insa... [rad foarte tare]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mihai, eu cu exemplificarile date doream sa ma fac intelesa ca nu sunt xenofoba, Dar si pt a face o mica observatie: pt a fi luati in serios(si trebuie, dp meu de vedere este un must cand vine vorba sa implici copii, mai ales ca vorbim de ceva nou)pt obtinerea unor drepturi, tre sa o lase unii mai moale cu excentritatile ca sa le zic domol. Adica daca iti da senzatia de prosmiscuitate ori de persoane f...up, ca unul care traiesti experienta de a fi parinte iti cam increteste pielea pe tine sa accepti in forul tau interior o asa posibilitate de parinteala. Oricum necunoscutele raman in picioare inca in ceea ce ii priveste pe copii pe viitor, cum vor face fata prejudecatilor si de ce nu? in gasirea propriei identitati sexuale si nu numai dc vor fi crescuti intr-un mediu sa zicem altfel, pt ca este minoritar, orice s-ar spune.

Mergi la inceput