Normal sau anormal?

Normal sau anormal? | Autor: gogosel

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,tuturor!

Ma rog,pentru mine nu a fost chiar cea mai buna zi! Din n motive!Unul este legat de lumea de azi,de societate,de sansele ce-ti sunt sau nu oferite din cauza unor prejudecati stupide,etc.

Iar alta suparare a mea- de ce un copil nu isi poate alege soarta,parintii?De ce trebuie sa accepte o situatie doar ca asa au decis parintii lui?
Nu stiu cum sa intitulez subiectul sa explic mai bine continutul!

Am vazut mai devreme la Maruta,un fost de-al printesei Briana,gay intr-o relatie de 10 ani,care are cu "iubita" gemeni!
Ceea ce vreau sa inteleg din toate astea este ce viitor au acesti copii (in general,nu doar special)?
Cum sunt primiti in societate? Vor fi la randul lor ca parintii sau nu?!? Nu inteleg!
Este asta "normalul"?"Anormalul"? Viitorul ce ne asteapta?
Poate membrii DC din strainatate,chiar din State,imi vor spune cum sunt ca adulti copiii proveniti din astfel de cupluri...

Daca ar fi dupa mine...nu vreti sa stiti! Mi se pare ca in ziua de azi a disparut obligatia morala a parintilor.Se fac copii oriunde,cu oricine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Si nu vreau sa dau nastere unor discuti aprige si controversate,vreau doar sa stiu ce viitor au acesti copii,proveniti din astfel de cupluri.

Rog administratorii sa mute subiectul la alta rubrica daca aceasta nu e cea potrivita!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

gogosel, ai vreun semnal de undeva ca gemenii sunt prost tratati?
Daca da, spune-mi si mie despre ce e vorba, te rog!
Nu de alta, dar m-am saturat sa ma tot intreb ce-o sa se aleaga de copiii care spala parbrize si cersesc la intersectii, de aia pe care-i smucesc si pocnesc parintii prin parc si supermarket, de aia care spun "mama" oricarei femei ce se intampla sa intre in cladirea orfelinatului sau chiar de Irinuca heterosexualilor aia bogati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Nu stiu exact la ce te referi, dar daca intreabarea ta este asta: ce se alege de copiii homosexualilor mai tarziu? ce se poate alege si de copiii din alte familii, unii ajung mai bine, unii mai rau.

Detaliaza la ce te referi exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

De discriminare nu ai auzit pinå acum?Cine ti då dreptul så pui o asemenea intrebare?Care e problema ta de fapt?De ce acei copii ar avea mai mult de suferit decit cei dintr o familie "normalå", dacå mai existå asa ceva....Offfff...mentalitatea asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

gogosel, nu cred ca exista statistici sau macar informatii cap la cap care sa spuna clar ca din astfel de familii vor rezulta adulti diferiti de cei crescuti "normal".
Ce-i drept, nici ca sunt exact ca ceilalti nu poate cineva sa afirme. Probabil ca, asa cum zice saskia, unii mai bine, altii mai rau.
Pe undeva, conteaza locul unde traiesc familiile astea. Daca traiesc in tari care accepta asa ceva, nu cred ca au vreo problema. Daca traiesc pe la noi, as zice ca nu le este moale. Prin alte parti ale lumii nu traiesc de loc, este de neimaginat o familie cu parinti de acelasi sex.

Nu este singurul caz, din pacate, in care copiii n-au nici o vorba de spus pentru viitorul lor.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, din cate se stie chestia asta este data genetic, adica te nasti cu inclinatia asta , sa zic asa, sa te atraga sexul opus sau cei de acelasi sex cu tine.De exemplu eu daca as sta cu o lesbiana intr-o casa, posibil as fi tentata sa fac ce face ea, as incerca sa vad cum e,dar niciodata nu va putea sa ma faca sa nu-mi placa barbatii (eu fiind femeie ).Asa si aici , copii aceia la maturitate vor avea proriile inclinatii sexuale.Poate vor fi putin confuzi, ca nu va fi ceea ce au vazut la ei in casa, va fi asa cum e acum la cei asa zisi anormali.Dar daca parintii vor prezenta ambele fete ale problemei, va fi ok.Nimeni nu-i obliga pe acei copii sa fie ca parintii lor.
Dar despre partea cum ii cresc, asta e alta problema.Dar problema asta e in orice casa...
De multe ori in astfel de familii copii sunt crescuti cu mai multa dragoste decat in cele asa zis normale.Sunt atitia copii batuti si abuzati in familii cu parinti de sex opus, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Pe mine m-a impresionat mult (de fapt, pana la lacrimi, m-a induiosat) un interviu cu Elton John si partenerul lui. Aveau atata dragalasenie in ei barbatii aceia doi (mare pierdere pentru femei) Povesteau atat de frumos cum l-au asteptat pe bebelusul lor, cum au luat legatura cu mama purtatoare, cum au aflat ca este baietel, cum nu ii intereseaza al cui este copilul biologic (au folosit sperma amestecata, de la amandoi), cum au fost la spital, cum au ajuns acasa si cum il alinta. Cred ca acel copil va fi perfect in regula.

In schimb au povestit ca au vrut sa adopte doi frati din Ucraina, unul era micut, fratele lui avea 14 ani. Nu li s-a permis, Ucraina nu permite adoptia unui copil de catre un cuplu homosexual. Repet: doi copii orfani din Ucraina, unul in varsta de 14 ani, deci cu sanse zero de a fi adoptat ar fi putut avea sansa de a fi adoptati de Elton John. De ce nu i s-a dat macar baiatului de 14 ani sansa sa aleaga?

Daca te intrebi daca acesti copii, crescuti de un cuplu homosexual, vor fi la randul lor homosexuali, raspunsul este NU, nu vor fi in procent mai mare decat cei crescuti de cupluri heterosexuale.

Presupun ca in proportie mai mare vor fi niste persoane tolerante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

normal- e sa-ti iubesti copii, neconditionat. orice ai fii- gay/femeie /barbat/travestit sau altceva.

anormal- e sa fii abuzator, indiferent, fara simtul raspunderii. indiferent ce ai fii- gay/femeie/barbat/travestit etc.

Fomalhauti,

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

normal- e sa-ti iubesti copii, neconditionat. orice ai fii- gay/femeie /barbat/travestit sau altceva.

anormal- e sa fii abuzator, indiferent, fara simtul raspunderii. indiferent ce ai fii- gay/femeie/barbat/travestit etc.

Fomalhauti,

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Buna seara,

S-au facut niste studii in US referitoare la copiii crescuti de cupluri homosexuale si a rezultat ca acestia au avut o dezvoltare normala,au vieti normale,nu sunt homosexuali.

Gogosel felul in care acesti copii sunt primiti de societare depinde numai si numai de societatea respectiva, iar societatea este formata din indivizi.

Nu este usor pentru un cuplu gay sa creasca si sa educe copii in Romania, dar nu este imposibil.

Mihai

Mergi la inceput