Normal sau anormal?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

Si nu vreau sa dau nastere unor discuti aprige si controversate,vreau doar sa stiu ce viitor au acesti copii,proveniti din astfel de cupluri.

Rog administratorii sa mute subiectul la alta rubrica daca aceasta nu e cea potrivita!

Multumesc!

Nu vrei dar prin mentalitatea de care dai dovada tocmai ai facut-o. De ce fac blondele copii si brunetii se scarpina in nas? De ce fac brunetele copii si blonzii joaca fotbal? De ce ploua cu bile de ping pong? Mult timp liber mai au unii!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Political correctness loveste din nou! Ce ar fi sa taiem capul celor care isi pun intrebari? Ar fi mai putin grav decat sa se intrebe daca un copil se poate dezvolta normal intr-un cuplu neagreat de societate cum e la noi. Omul a pus o intrebare nu a dat cu bata. Asta e o proba de intoleranta vs curiozitate.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

Si nu vreau sa dau nastere unor discuti aprige si controversate,vreau doar sa stiu ce viitor au acesti copii,proveniti din astfel de cupluri.

Rog administratorii sa mute subiectul la alta rubrica daca aceasta nu e cea potrivita!

Multumesc!

Pai daca sunt oameni ca tine au un viitor sumbru, cu agresiune psihica, hartuire din partea colegilor si o copilarie facuta ferfelita din cauza prejudecatilor celor din jur.
Daca sunt mai multi aomeni ca mine vor avea o copilarie absolut normala iar integrarea lor in societate va fi una absolut normala.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

gogosel, din fericire, nu e dupa cum gandesti tu.
edit: din pacate copii inca se mai fac din intamplare si parintilor nu le mai pasa de ei, asta e anormal, normal este ca atunci cand iti doresti un copil sa il iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

din cate stiu eu in ue e legala casatoria intre parteneri de acelasi sex dar adoptia copiilor de catre cupluri de acelasi sex e ilegala, nu exista cadru legal. ce am inteles eu e ca el a adoptat copii cand inca era casatorit cu brianna. deci din pct de vedere juridic e mult de discutat. moral- sunt cupluri in america care au adoptat copii sau au copii naturali si pe urma au realizat ca sunt lesbiene sau homo, si copii totusi cresc armonios si au educatie buna. ma intreb si eu la fel ca si ceilalti- daca tatal e betiv, sau puscarias etc si mama face trotoarul etc ce se aleg de copii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Si mie mi se pare exagerata reactia unora din voi, nu-i gasesc justificare.
In principal, ar trebui sa stiti ca acceptarea unui principiu nu se face cu parul; daca chiar v-ar interesa ca gogosel (si altii ca ea) sa vada toate fetele problemei, cred ca ati alege alta abordare.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Pe langa tot ce apare al televizor anormal mi s-a parut
- mama care si-a tinut cele doua fetite dezbracate in fata portii fiindca umblasera la prize, am plans efectiv ,
- tatii care isi abuzeaza fiicele ( cred ca sunt zilnic astfel de stiri),
- copii care mor in accidente de masina ca nu stau legati in centuri sau in scaune ( mereu ma intreb daca parintii sunt acuzati de omor din culpa)
Si pentru astea nu se fac emisiuni la ore de varf care sa condamne astfel de apucaturi! - mi-am spus oful, fiindca de cate ori vad cate un caz imi vine sa deschid un subiect pe tema asta.

Din emisiunea lui Maruta am vazut foarte putin si singura problema care mi-am pus-o a fost "Oare cum s-au gandit sa aleaga Romania pentru a-si creste copii?".

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Foarte idealiste unele pareri... sa nu uitam in ce lume traim.
In Romania mentalitatea e ca o femeie e batrana pt a face copii la 39-40 de ani si lumea se uita ciudat la copiii adoptati... mare ar fi minunea ca acesti copii crescuti de un cuplu gay sa poata avea o viata normala fara sa fie priviti ca niste ciudatenii ale naturii...
In parcul in care merg cu fetita vin sa se joace doi gemeni superbi, fetita si baiat, in jur de 5 ani. E mare diversitate acolo, sunt copii de toate varstele, unii mai educati, altii mai lasati in si voia intamplarii, unii curatei, altii mai murdarei... In general oricine e acceptat. Ei ce credeti, lumea sa uita chioras la mama acestor gemeni, o doamna impecabila, care se apropie de 50 de ani, si pe la spate se fac presupuneri (a se citi barfe care nu se mai termina) sunt ai ei, seamana cu ea sau nu, au tata, sunt adoptati sau "facuti in vitro", etc...
Revenind la subiect si la cuplul gay, lumea reala e problema, nu faptul ca acesti doi copilasi sunt crescuti de doi barbati. E clar ca acum, cat depind de parinti au parte de dragoste si atentie si au bune conditii materiale, nu ma indoiesc de asta. Dar vor suferi oricum, mai devreme sau mai tarziu cand li se va stiga de catre colegi "hehe, ai tai sunt <<homalai>>". Doar daca nu ii vor creste intr-un clopot de sticla, sau altundeva...

Mami de Alexandra (18.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

A, eu sint sigura ca se vor gasi copii care sa le strige "ai tai sint homalai", sint sigura ca se vor gasi mame puritane si intens ortodoxe care nu-si vor lasa copiii sa se joace cu acesti copii, nu ma indoiesc de lipsa de toleranta a societatii.
Intrebarea care se punea era cu raspuns inclus; nu daca acesti copii sint defavorizati de faptul ca au familii cu 2 parinti de acelasi sex, ci "valeu muica ce s-o alege si de copiii astia".

Eu as mai adauga o alta intrebare: "gura lumii" ar trebui sa fie de ajuns ca sa ii impiedice pe acesti oameni sa faca/adopte/creasca copii? Ar trebui ei sa se resemneze, gindindu-se ca "oricum o sa le fie greu, mai tirziu", si sa renunte la ideea/visul de a avea copii?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Eu nu am prea inteles intrebarea initiala. Daca e normal ca un cuplu de homosexuali sau lesbiene sa poata adopta copii? Da, eu cred ca e normal. Vorbim despre oameni sanatosi la cap, care probabil muncesc, au cu ce sa intretina copilul si ii pot oferi o educatie. Sunt oameni ca toti oamenii, indiferent cu cine se culca.
Daca e acceptabil pentru Romania? Nu, cred ca nu e. Si deocamdata e si imposibil, legal vorbind.

Mergi la inceput