Normal sau anormal?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Si apropo, nu cuplurile de hetero sunt cele care participa la petreceri de swing? Si alte activitati care implica asta? Oare or avea copii?

Intreaba-o pe gmmm, ea e cu statisticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Fara mistourile aferente fiecarui subiect mai "serios" poate fi adevarat ca si peste 20 de ani, sa ramana aceleasi prejudecati, oriunde in lume, chiar daca legile sunt legi.

Tocmai am scris mai devreme ca pana si in Olanda asa usor nu le este, celor care "ies din tipar". Unii se comporta mai bine la stres/intoleranta/mitocanie, altii nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

en_kvinna, asa generalizezi nistre treburi gen sex anal si swinngurile, de parca e ca si cum toti hetero le practica intr-o frenezie.
pe mine ma doare la casca cine ce face in particular, sexul este o parte din viata noastra, nu viata noastrain societate cred ca nu ne punem toti poalele in cap si vorbim numai despre asta. Si dc vorbim, vorbim mai selectiv in functie de cei cu care dialogam, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

en_kvinna, asa generalizezi nistre treburi gen sex anal si swinngurile, de parca e ca si cum toti hetero le practica intr-o frenezie.
pe mine ma doare la casca cine ce face in particular, sexul este o parte din viata noastra, nu viata noastrain societate cred ca nu ne punem toti poalele in cap si vorbim numai despre asta. Si dc vorbim, vorbim mai selectiv in functie de cei cu care dialogam, nu?

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Ohhh. Cand se vorbeste despre nr prea mare al partenerilor sexuali in cazul homosexualilor, echitabil ar fi sa se pomeneasca si de activitatile neconforme cu standardul practicate de cuplurile hetero +nr participantilor. Pe scurt; si cuplurile hetero (nu toate, ca daca ar fi sa generalizez as zice toate) practica chestii kinky dar au dreptul sa creasca copii. Intelegi unde e problema? Nu la sexul propriu zis, ci la felul in care e privita activitatea pe de-o parte in cazul homosexualilor, iar pe de -alta parte in cazul heterilor. Cum e privita? Discriminator spre nefericirea homosexualilor. Asa cum nici cuplurile hetero nu sunt perverse intr-o ''frenezie'' ca sa te citez, tot asa nici homosexualii nu sunt perversi intr-o ''frenezie''. Pur si simplu am vrut sa atrag atentia ca heterii (o parte ) nu sunt niste puritani, dar au dreptul sa creasca copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Majoritatea oamenilor judeca homosexualii prin prisma marsurilor sau cum se numesc. Unde sunt imbracati sumar, unde se prezinta in niste ipostaze provocatoare. Dar tot asa de sumar imbracate sunt si femeile in cazul carnavalului de la Rio, si poate si cu alte ocazii de care eu nu stiu. Uite, cand eram studenta in campusl din Cluj, in iunie pe iarba era plin ochi de studente topless si in bikini, in condintiile in care lumea se plimba pe acolo. Si acum intreb, acestor fete/femei le este interzis sa creasca copii? Eu cred ca nu. Nimeni nu o sa zica ca e o problema ca au facut topless sau au fost parte dintr-un car alegoric. Si atunci, de ce ar fi o problema aparitiile odata pe an al homosexualilor intr-un mars?

Repet, nu sexul e baiul, ci conotatia diferita atribuita celor doua categorii.

Mergi la inceput

Oh, asa era la Cluj in campus? Pai la Rio e specific lor, e marca inregistrata, doar nu fac toate tarile la fel.
Mei, nu imi place sa vaz nici hetero indecenti pe strada. Ca sa nu mai zic sa ii vad in plin preludiu prin parc pe unde imi plimb copilul.
Oricat incercati sa aratati ca ar fi firesc, noi vorbim despre familie crescatoare de copii, nu de cand a aparut homosexualitatea pe lume sau cat de depravati, kinki sau mai stiu eu cum pot fi heterosexualii. Familiile crescatoare sunt de cand e lumea si pamantul, familiile de acelasi sex cu copii is mai de cativa ani incoa. Legal, corse, nu peste tot, corse
Si da, cred in pervertirea mintilor, mai degraba decat in problemele cromozomiale pe care se tot incearca sa se dea vina, poate nu toate sunt pervertiri, poate unii, putini, asa s-au trezit, se cunosteau al naibii de bine si si-au dat seama ce le este drag. De fapt, cred ca ei au stiut sa se faca respectati, pt ca si in cazul lor sexul era o parte din viata lor, nu viata lor.

Mergi la inceput

nu mai dati cu rosii in Gmmm, nu ea a pus de-un studiu. L-a amintit, puteati efectiv sa combateti concluziile acelui studiu dc sunt de combatut si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Oh, asa era la Cluj in campus? Pai la Rio e specific lor, e marca inregistrata, doar nu fac toate tarile la fel.
Mei, nu imi place sa vaz nici hetero indecenti pe strada. Ca sa nu mai zic sa ii vad in plin preludiu prin parc pe unde imi plimb copilul.
Oricat incercati sa aratati ca ar fi firesc, noi vorbim despre familie crescatoare de copii, nu de cand a aparut homosexualitatea pe lume sau cat de depravati, kinki sau mai stiu eu cum pot fi heterosexualii. Familiile crescatoare sunt de cand e lumea si pamantul, familiile de acelasi sex cu copii is mai de cativa ani incoa. Legal, corse, nu peste tot, corse
Si da, cred in pervertirea mintilor, mai degraba decat in problemele cromozomiale pe care se tot incearca sa se dea vina, poate nu toate sunt pervertiri, poate unii, putini, asa s-au trezit, se cunosteau al naibii de bine si si-au dat seama ce le este drag. De fapt, cred ca ei au stiut sa se faca respectati, pt ca si in cazul lor sexul era o parte din viata lor, nu viata lor.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Citeste un pic de istorie greaca antica, daca vrei sa afli locul homosexualitatii in perioada lui Socrate si Platon. Dupa aceea vezi unde sta argumentul tau despre modernitate, cultura si "legi".

Mergi la inceput

Mnoh Beren, pacat ca atat ai vazut tu in postarile mele, sau mai bine zis asta. Unde ma trimiti tu recunosc ca nu am vazut copii crescutiin familii-cupluri casatorite eventual de homosexuali, probabil ca am carente mai multe decat credeam.
Cat despre legi, nu eu le dau, nu eu le pun in aplcare, adica nu pot face pe nimeni sa le respecte:))constatam ca exista, ca sa dea bine la UE ori fel de fel de entitati aparute cu scopul de a proteja oameni, copii, animalute...exista pe hartie si mai departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu am impresia - corectati-ma daca gresesc, va rog - ca homosexualitatea (definind-o, gresit, ca relatii sexuale intre doi barbati) oripileaza mai mult decit lesbianismul.
Femeile, chiar si lesbiene, se bucura de mai multa intelegere daca e vorba sa creasca un copil (facut, adoptat, cazut din cer, putin importa) decit barbatii. Discriminare adica.
De asemenea, am impresia ca unele persoane isi inchipuie ca barbatii homosexuali umbla prin casa in tanga sau colanti, se machiaza si se rujeaza, poarta cizme pina la jumatea coapsei si in general sint obsedati de sex, sex, sex, fiind aproape incapabili sa vada/faca/doreasca altceva.
Este o imagine groteasca, izvorita din minti bolnave si nestiinta si intoleranta.

Nu exista nici o garantie privind longevitatea unui cuplu hetero; la fl, nu exista garantii legate de longevitatea cuplurilor gay.

Cit despre sexul anal si swing (cu variantele, permutarile si combinatiile aferente), lucialu, habar nu ai cita lume le practica. Muuuult mai multa decit pari sa iti inchipui. Si sint practici vechi decit lumea, in care sunt implicate persoane cit se poate de respectabile. Nu le scrie in frunte ca fac schimb de parteneri sau ca le plac jocurile de dormitor. Si nici copiii lor nu sint in nici un fel marcati de asta, pentru ca pur si simplu asta nu intra in sfera lor de interes.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput