Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 6
ca_eric spune:
Ylari imi pare nespus de rau....

ma bucuram tare mult ca ai reusit stiind de cat timp iti doresti si incerci...
suntem alaturi de tine...te pup
YLARI spune:
Doloress, ca_eric va pup... m-am trezit de vreo ora, tot rasfoiesc netul, ma mint singura cautand o speranta de care sa ma agat... in suletul meu inca mai sper ca azi la doamna doctor a mea sa ii bata inimioara. Mi-e frica de ce urmeaza, n-am facut chiuretaj niciodata, sper sa se elimine natural, desi ma indoiesc ca o sa ma lase asa, la noi prea putini medici incurajeaza naturalul... Am simtit fetelor, am simtit ca nu e in regula, cred ca am scris si aici... ce sa-i faci, stresul cred, grijile, lipsa de ajuto, alergatura... of ce an nenorocit, numai necazuri am avut, incepand cu cele de la servici si terminand cu asta. nu stiu ce o sa fac pana la 4 cand sunt programata... sper sa imi pot lua si analizele, macar de acolo poate isi da seama de ceva. N-am crezut ca mi se poate intampla asa ceva. N-am crezut ca ma poate durea asa de tare. Mai bine nu ramaneam deloc, macar ma resemnasem oarecum. dar cine sunt eu sa am preferinte??
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Alysh spune:
Ylari, eu ma rog pt tine sa fie totusi bine. Am mai auzit de cazuri cand au crezut ca totul s-a terminat si bebe era acolo bine mersi. Sper sa fie si cazul tau! Hai sa fim rabdatoare pana la 4 si sa vedem. Doamne ajuta! 
Lilly, bine ai revenit, am vazut poze pe FB, sunteti tare draguti toti, iar Julia pare f mandra de fratior!
Lorich spune:
Ylari 

Imi pare asa de rau, si parca citesc o poveste cunoscuta, povestea mea, inainte deRobert. Singura explicatie primita de mine atunci a fost ca natura elimina sarcinile cu eventuale probleme, anomalii cromoz. sau cum s-or chema. Si eu sper sa nu fie asa la tine, tin pumnii stransi, dar daca totusi e, si zici ca nu ai mai facut chiuretaj, sfatul meu e (asa am fost sfatuita eu atunci si bine am facut) sa faci cu anestezie generala, ca cea locala cica nu prea ajuta, plus factorul psihologic puternic....offf.... hai ca va fi bine data viitoare, cel mai important e sa ai un bebe sanatos si tu s afii o mamica sanatoasa.
astept vesti bune!
Aaaa...nici eu nu aveam niciun alt semn, nicio scurgere (ce-i drept nici dureri de sani, greturi, nimic) si cand mi-a zis dr. ca e oprita in ev..am ajuns sa cred- paranoia- ca vrea dr. sa-mi omoare copilul. Imi spusese sa vin la chiuretaj, inainte sa se declanseze o hemoragie urata, chiar nu po credeam, daca poti crede! Dar chiar inainte d enoaptea chiuretajului am avut o hemoragie enorma, enormaa, dar dr. tot nu m-a lasat fara chiuretaj, cica e risc sa ramana ceva pe acolo. Nu stiu! Dar partea buna...in luna urmatoare, nici macar nu am asteptat sa-mi vina ciclul, in luna urmatoare a aparut cozonacelul Robertel.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Simonix spune:
Ylari sar si eu cu o incurajare
Stiu ca e greu de acceptat si ca te doare, dar o sa fie bine, te sfatuiesc si eu sa faci chiuretaj cu anestezie generala, e mult mai putin traumatizant. Si e mai bine sa curetze doctorii bine bine. Pierderile de sarcina sunt ceva frecvent, din pacate, noi nici nu ne dam seama pana nu trecem prin asa ceva. Uneori e o dereglare de hormoni si nu se "lipeste", altadata natura "face curat", si e mai bine asa. Cat despre factoriii externi (stress la job etc), sigur ca influenteaza, dar nu vital, as zice eu, daca e sa tin sarcina, tine cam in orice conditii, oricat de vitrege. Si eu stiu povesti ca a lui Lori, cu pierdere de sarcina si apoi imediat bebe fara probleme
Fruntea sus, va pupam mult si va uram sanatate 
Si tot pe subiect, si eu pierd inca sarcini, lunar, pana in saptamana 5 le duc, se elimina singure. Fac analize, acum sunt dupa un ciclu "curat", fara incercari de bebe, toata luna m-am intzepat :D sa vedem ce zice doctorul. Banuiesc ca si tu o sa faci analize o tona acum, sper sa gasesti raspunsuri :)
Felicitari Liliii - sa fie sanatos flacaul, iar tu sa te bucuri din plin si de jobul de "mama de baiat" 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Luminel spune:
Ylari, offf, biata de tine! imi pare nespus de rau
(daca e intr-adevar asa, dar si eu sper sa se fi inselat doctorul respectiv; ma rog la D-zeu sa fie asa!!!
)!!!
Te imbratisez cu drag!
Astept sa vii cu vesti bune de la dr! (apropo, tot Parpalici?)
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Salutare,
Ylari: Imi pare rau sa aud asa vesti, sunt alaturi de tine. Lori si Simonix ti-au dat sfaturile pe care ti le-as fi dat si eu. Fii tare.

Lily: Felicitari pentru bebelul scump.Sa va traiasca si sa va bucurati de familia frumoasa.

MsBB spune:
Ylari
si o imbratisare
- numai D-zeu stie cand si de ce
. Cu greu ceva te poate consola acum dar nu te lasa doborata de deznadejde. Ma rog ca dorinta ta sa devina realitate cat mai curand.
Imi pare tare rau
, nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in inima ta acum.
Lilly
bine ai venit acasa cu bb Victor! Sa aveti o viata frumoasa in 4 , plina de realizari, iubire si intelegere.
Te asteptam cand poti si ai timp cu relatari, poze.
Lori
vad la semnatura ca astazi face maslinutza 5 luni 

La cat mai multe lunitze si ani fericiti! 
Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi 
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Fetelor eu am pierdut sarcina... am fost azi la eco ptr ca am pierdut un chegulet la pranz, dar aveam si banuieli ptr ca nu mai aveam nici greturi, nici sanii nu ma mai dureau, nici somn nu mi se mai facea si ecografia nu a aratat prea diferita de aia de la 6 saptamani, si nici batai de cord nu s-au vazut/auzit. Maine merg la doctorita mea (azi am fost la un domn doctor la un cabinet privat care saracul nici bani nu mi-a luat dupa ce m-a vazut cum plang) si o sa imi mai faca probabil si ea o echo si sa vedem ce este de facut, sunt foarte trista... nu stiu nimic, nici de ce, nici cand, nici nu stiu la ce sa ma astept, sotul o sa plece, sunt in depresie totala, iesim un pic la o plimbare.............. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa si 9+ |
te imbratisez!!!!!!!!
YLARI spune:
Buna fetelor, sunteti MINUNATE, prietene dragi, va imbratisez pe toate, Cleo, multumesc ptr SMS draga mea, adevarul e ca m-am gandit atat de puternic la tine azi
x 1.000!!! Si fiecareia va multumesc. Alysh sa stii ca am sperat pana in ultima clipa. M-a consultat si mi-a zis ca e ok colul, ca nu sangerez, ca uterul ar corespunde varstei sarcinii, deci ce sa mai, aveam sperantele in suflet cat China. Dar la ecograie s-a prabusit totul, sarcina optita din evolutie acum o saptamana... Maine imi face chiuretajul. Imi este oarte frica, eu nu vreau anestezie generala, dar mi-a zis doamna ca imi va explica totul. Mi-a spus ca mai mult ca sigur cauza a ost eortul, si adevarul e ca atunci cand am fost cu Eva la Medicover m-am grabit ca proasta, am alergat dupa taxi, parca nu mai erau taxiuri, cu Eva dupa mine, cu bagaje in maine, ca o cretina ce sunt. Dar asta e... nu mai pot sa fac nimic decat sa ma dau cu capul de pereti. Of ce tare ma doare ca nici macar un pupic nu pot sa-i dau. niciodata.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa

9+