Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(48)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Anduta, Roxx mersi mult pt raspunsuri.
o sa il las sa se duca singur.
asta e...ce rau imi pare ca nu mai vrea titi
parca s-a rupt ceva din mine.
si cand e mai agitata am incercat sa o pun, poate se linisteste, urla de zici k ii dau otrava
dar multumesc lui Dumnezeu k e sanatoasa si ca i-am dat macar 4 luni si o sapt.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Wudy spune:
La multi ani Robert! Sa cresti mare, sanatos, voinic, voios!
Noi multumim pentru urari, nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 luni de cand a venit pe lume minunea asta mica.
Si noi suntem dimineata in parc, pe la 9.30 amx 10. Acum vad ca vine vijelia. Poate se culca si fata sa ciupesc si eu vreo o ora (vise maica) ca azi noapte am dormit de la 11 la 2.30. De pe la 2 si ceva vreo ora s-a tot foit ea, cred ca-i era cald (avem in casa 28 de grade+),maraia, nu voia nici sa manance, apoi nu am mai putut dormi eu ca ma cam ustura in gat, imi vine sa tusesc. Sunt cam zombi dar ce sa fac, sper sa-mi ajunga cele 3 ore juma de somn daca nu reusesc sa recuperez nimic pana la noapte
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
revenii...
* MIRELA, iti uram succesuri!
* si mie mi-a luat soata de Sanziene, anticipat, un relax & tone. si am si un SZ despre asta. E normal sa ma doara pielea?? inseamna ca am celulita din aia diabolica? se tine cu dintii de suncile mele?
aa, si ca sa ma laud si eu nitel: m-am masurat inainte sa merg maine la nutritionist - am 3 cm mai putin bustul, unul la pulpe, 2cm in talie si... nici unul la solduri
mai vedem maine exact scorurile. sper sa nu ma fi masurat eu gresit...
* BEBELU, confirm: buba e superba! si precoaca
* IRINUKA, felicitari si pt precocul tau! indata o luati la goana prin casa dupa el...
* fetelor, n-o mai strigati pe ANKA, e in tenerife sau caraibe sau ceva misto de genul asta!! bubu e la mare la soare
* voi vedeti ce e afara????!!! in buc, of course
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ocsanica80/ocsanica80.jpg)
ocsanica80 spune:
hey, buna ziua si de la noi; azi suntem bine, mai ales ca ieri am facut vaccinurile si pana acum nu am avut nimic (bine dora un pic de temperataru, 37,9, cat sa stim ca am facut vaccin); in schimb vad ca s-a inrosit un pic locul unde i l-a facut si este si putin tare, cred ca ii mai pun si azi comprese cu apa rece; in alta ordine de idei suntem maricele tare la 4 luni si jumatate avem 7280 g si 65 cm;
am pus si poze de la botez pe contul 2;
abia astept sa descarca si sa citesc cartile de la Dollores, ca mare dreptate ai ;
o zi minunata la taote fetele va doresc;
Roxana mami de Maria-Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
* ANDUTZA, felicitari pt masuta!
* BEBELU, multumim de urari si de condoleante...
gata, merg inapoi la ale mele, sa-mi pregatesc soata de plecare.. mi-e asa frica de vremea asta, dar nah, trebuie sa se duca... iar pe noi ne asteapta sotul mamei cu bunatati, ca e mester mare in bucatarie. intr-o zi, dupa ce a gustat ceva facut de el, Flavia i-a zis uimita: "pe tine trebuia sa te cheme Bucataru' nu Croitoru" (numele lui de fam)
asa ca daca a zis si Flavia..e clar! pt el e ca o stea Michelin
sanziana
![](mamica.gif)
roxx26 spune:
Mor de ciuda...am vazut in parc cel mai tare carut ever...din ala usor, care se pliaza tip umbrela, cu 3 roti, simplu dar solid, era super, nu mi-a placut nici unul asa mult pana acum...m-am chiorat sa vad ce scrie pe el si era o sigla de tip MS parca...dar nu gasesc nimic de genul asta! Vreau si io carut din ala Ce tuta am fost...trebuia s-o intreb pe mamica aia ce marca era, dar m-am dat desteapta ca o gasesc eu singura!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Ziki..te doare pielea in timp ce il folosesti sau dupa ?
pe mine ma doare daca apas prea tare (de aia m-am si invivetit de cateva ori)..iar dupa ma dor muschii..ca o febra asa.
oricum..e foarte tare aparatul,sa il folosesti zilnic si sigur vei vedea rezultate. eu nu am avut picioare asa nici la 18 ani fara celulita si oleaca de muschi acolo. dar l-am folosit 4 luni zilnic.
acu de cateva zile am inceput sa il folosesc si la burta.
chiar..SZ..va mai doare operatia de cezariana ? sau pielea in jurul ei. pe mine inca ma supara.
Roxx..cauta pe net poze cu carucioare sport 3 roti..si poate e pe acolo ceva.
vai ce vijelie..imi zboara perdelele de la geamuri..cu geamurile inchise
noroc ca am apucat sa intram in casa.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Pupicuti si de la noi!
LA MULTI ANISORI ROBERTEL!!! Sa fi sanatos si norocos ca frumos esti dejaaaa...
Ziki... celulita diabolica mah?
S-a intrerupt copilul din supt cand m-a auzit razand asa de nebuna!
Andutza... tare si tu - cu cine-o semana copilul?
Patrick nu se ridica singur de jos (in caz ca nu m-am facut inteleasa)... adica se sprijina in mainile mele, dar cu fortele proprii se ridica - pana acum il ajutam, acum am vazut ca poate singur, doar sa se sprijine de ceva.
Ralu ai incercat sa-i dai lapticul tau Nataliei (muls ma refer) si banuiesc ca nu vrea nu? Smecheroasa tare... chiar pacat!
La noi a plouat toata noaptea cu tunete si fulgere - acum am trimis-o spre voi!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
roxx26 spune:
ZIKI, condoleante!
Si pupici pt Flaviia, e delicioasa!
SIMO, pe mine nu prea ma doare, ma deranjeaza cand imi mai da fii-mea cate un sut. Dar vroiam si io sa va intreb - linia aia de la taietura/cusatura e in continuare rosie si putin iesita in relief? Eu nici nu prea am dat cu contractubex, am tot uitat...ma gandesc ca poate se cicatriza mai bine.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Roxx..inainte sa dau cu contractubex..era rosie dunga aia..dar plata.
dau cu gelul ala de vreo 2 luni si deja nu se mai vede operatia..doar o dunga acolo unde facusem puroi la inceput.
in rest e foarte misto...zici ca-s nebronzata acolo,nu se mai vede ca ar fi taietura. macar atat...
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)